Skip to content

Aigostar melkopschuimer bestellen?

Hieronder staan de Aigostar melkopschuimers

Ben je op zoek naar een mooie melkopschuimer van het merk Aigostar? Mogelijk kunnen wij je verder helpen. Wij hebben namelijk een lijst samengesteld van enkele melkopschuimers van het merk Aigostar. Wij hopen dat je deze informatie kan gebruiken om een goede keuze te maken voor welke melkopschuimer je moet kiezen.

Welke melkopschuimer van Aigostar past bij mij?

Melkopschuimer – Aigostar Capu 30RJP zwart

Geschikt voor: het verwarmen en opschuimen van melk

Meet dit model kan je op een zeer gemakkelijke manier 240 ml melk verwarmen of 115 ml melkschuim maken. Deze maak je op een zeer eenvoudige manier. Je doet namelijk eerst voldoende melk in het reservoir. Daarna doe je de deksel erop en vervolgens op de knop om het programma te starten. Binnen enkele minuten is het programma klaar en beschik je over heerlijk melkschuim voor over de koffie. Ook het schoonmaken van deze melkopschuimer van Aigostar is erg makkelijk. Je kan hem namelijk gewoon omspoelen onder de kraan met water en een beetje afwasmiddel. Hiermee haal je namelijk alle melkresten uit het apparaat. Daarna droog je hem af met een theedoek om hem helemaal droog te maken. Wanneer het apparaat droog is, kan je hem terugzetten in de kast of natuurlijk op het aanrecht als je dat fijn vindt. Onder dit model zijn strips aangebracht die ervoor moeten zorgen dat het model niet gemakkelijk om zal vallen. Zowel tijdens het draaien als wanneer je er per ongeluk tegenaan stoot. Dit vinden wij een prettig idee omdat sommige mensen nog wel eens tegen dingen aan willen stoten. Ook voor mensen met kleine kinderen, is dit een geruststellende gedachte. De melkopschuimer heeft daarnaast ook nog een handvat van kunststof die je gemakkelijk vast kan pakken. Ook ligt dit handvat prima in de hand en zorgt het kunststof ervoor dat je je handen niet zal verbranden als je hem vastpakt.

Welke melkopschuimer van Aigostar past het beste bij mij?

Hieronder duiken we nog wat dieper in op bepaalde aspecten van de melkopschuimers van Aigostar. We hopen dat je met deze kennis nog beter in staat bent om te bepalen welke melkopschuimer het beste bij je past.

Het ontwerp van de melkopschuimer

Wij vinden dit model erg mooi en ook handig in gebruik. Zo is dit model voorzien van een mooi kunststof handvat waarmee je het apparaat gemakkelijk vast kan pakken zonder je handen te verbranden. Daarnaast ziet het model er gestroomlijnd uit waardoor hij goed past op het aanrecht van vele keukens. Ook vinden we het feit dat er aan de binnenwand maatstrepen aangebracht zijn erg fijn. Deze zorgen er namelijk voor dat je niet snel te veel en ook niet te weinig melk in het reservoir doet. Aan de onderkant van de voet zijn antislip strips aangebracht die ervoor zorgen dat het model niet gemakkelijk omvalt als je er tegenaan stoot. Ook zorgen deze strips ervoor dat het apparaat stevig blijft staan tijdens het draaien van het programma.

De gebruiksvriendelijkheid

Wij hebben deze melkopschuimer als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Zo zitten er gelukkig niet meer knoppen op dan nodig zijn om heerlijk melkschuim te maken. Ook zijn deze knoppen voorzien van duidelijke en heldere symbolen die aangeven wat het apparaat gaat doen als je deze functie selecteert. Ook zorgen de maatstrepen aan de binnenwand ervoor dat je niet snel te veel of te weinig melk in het reservoir doet. Het zou namelijk erg jammer zijn als je met te weinig melkschuim zit. Ook het schoonmaken is erg gemakkelijk. Je spoelt het apparaat gemakkelijk af met water en afwasmiddel om alle melkresten eruit te krijgen. Daarna droog je hem af met een theedoek zodat hij helemaal droog de kast weer in kan. Al met al een zeer makkelijk te bedienen apparaat.

De kwaliteit van het melkschuim

Wij vinden dat het melkschuim van deze melkopschuimer van Aigostar prima van smaak is. Zo is het melkschuim prima van smaak en niet al te dik. Ook blijft de structuur behouden wanneer je het melkschuim over de koffie heen geschonken hebt. Allemaal pluspunten.

De bediening

Wij vinden dat de melkopschuimers van Aigostar gemakkelijk zijn in de bediening. Gelukkig zitten er niet meer knoppen op dan nodig zijn en staat duidelijk aangegeven wat deze knoppen doen. Zo heb je een knop voor opschuimen van melk en een andere knop voor het verwarmen van melk. Het overschenken van het melkschuim gaat erg makkelijk omdat het apparaat voorzien is van een handvat van kunststof. Deze pak je gemakkelijk vast zonder je handen te verbranden. Ook het schoonmaken van deze modellen gaat erg makkelijk. Zo spoel je ze gemakkelijk om onder de kraan met wat water en zeep. Gebruik een zachte spons om de melkresten eruit te krijgen. Als je hem daarna afdroogt kan hij terug de kast in.

Onze conclusie

Wij hebben de melkopschuimers van Aigostar als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Het melkschuim smaakt prima en de apparaten zijn gemakkelijk te bedienen.