Skip to content

Melkopschuimer van Nespresso kopen?

Ben je op zoek naar een mooie melkopschuimer van Nespresso? Bekijk ze hier allemaal.

Ben je op zoek naar de beste melkopschuimer van Nespresso? Geen zorgen wij hebben hieronder een lijst voor je opgesteld met daarin enkele melkopschuimers van Nespresso. Deze lijst bestaat uit een willekeurige volgorde van de verschillende schuimkloppers die Nespresso aanbiedt. We hopen dat deze lijst je zal helpen met het vinden van de schuimklopper die het beste bij je past.

Nespresso opschuimers

Nespresso melkklopper kan met handvat

Geschikt voor: Het maken van koud en warm melkschuim

Met dit model bent u in staat om twee verschillende soorten melkschuim te maken: koud en warm melkschuim. Dit melkschuim is een perfecte aanvulling voor op uw koffie of voor de cappuccino. Wanneer u klaar bent met het gebruik van deze Nespresso melkklopper, plaatst u deze gemakkelijk in de vaatwasser en laat de vaatwasser zijn werk doen. Ook is dit model volledig BPA plasticvrij en zorgt de automatische uitschakelfunctie ervoor dat u de melkklopper nooit vergeet uit te zetten. Dit model beschikt over een melkreservoir van 240 ml waardoor u altijd voldoende capaciteit heeft om voor iedereen die dat wil een lekkere melkschuim laag te bereiden. Om melkschuim te maken, dient u de volgende stappen uit te voeren. Ten eerste steekt u de stekker in het stopcontact en vult u het reservoir met de gewenste hoeveelheid melk. De hoeveelheid melk staat op de beker afgebeeld. Nu drukt u op de knop en laat de machine zijn werk doen. Binnen een mum van tijd heeft u heerlijke melkschuim voor over de koffie of over de cappuccino. Dit melkschuim schenkt u eenvoudig over naar de koffie omdat het mogelijk is om de kan van het voetstuk te halen. Met dit model bent u in staat om zelf een echte barista te worden.

Nespresso Melkopschuimer RVS – Zwart

Geschikt voor: Het opkloppen van melk

Met deze losse melkopschuimer van Nespresso bent u in staat om op een makkelijke manier heerlijk melkschuim te maken voor iedereen. Door het mooie design en strakke look, staat dit model ook erg mooi in elke keuken. Deze zwarte melkopschuimer van Nespresso heeft een melkreservoir van 240 ml wat u in staat stelt om 120 ml melkschuim te maken. Ga gebruik maakt u deze zwarte melkklopper gemakkelijk schoon met wat water en kunt u deze opbergen. Om melkschuim te maken met deze zwarte opklopper dient u de volgende eenvoudige stappen te zetten. Ten eerste is het van groot belang dat u de stekker in het stopcontact steekt, anders doet hij het namelijk niet. Vervolgens giet u de gewenste hoeveelheid melk in het reservoir en drukt u op de knop. Binnen 2 minuten heeft u voldoend melkschuim om over de koffie heen te gieten. Gezien het feit dat het reservoir los kan komen van het voetstuk, kunt u het schuim gemakkelijk over de koffie heen schenken. Met dit model is het voor iedereen mogelijk om thuis dezelfde kwaliteit melkschuim te maken als een echte barista.

nespresso aeroccino 3 zwart

Nespresso Melkopschuimer RVS – Rood

Geschikt voor: Het opkloppen van melk

Met deze rode Nespresso opschuimer is het mogelijk dat u in thuis dezelfde kwaliteit melkschuim maakt als een echte barista. Deze melkopklopper heeft een tijdsloos uiterlijk en past daardoor in veel keukens. Het reservoir biedt ruimte voor in totaal 240 ml melk en kan voor 120 ml melkschuim zorgen. Deze hoeveelheid is voldoende voor twee heerlijke cappuccino’s. Maar hoe maakt u deze overheerlijke schuim voor over de cappuccino? Als de stekker in het stopcontact zit, vult u het reservoir aan met de gewenste hoeveelheid melk. Hierna drukt u op de knop en laat de melkklopper zijn werk doen. Binnen afzienbare tijd beschikt u over heerlijk melkschuim voor iedereen. Omdat het reservoir los kan komen van het standaard, is het makkelijk om bij iedereen langs te gaan en het melkschuim over hun koffie te schenken. Wanneer u klaar bent met het gebruik van deze rode melkklopper van Nespresso, maakt u deze gemakkelijk schoon door deze onder de kraan te houden. Vervolgens droogt u hem af en kan hij opgeborgen worden.

RVS Nespresso Melkopschuimer – Wit

Geschikt voor: Het opkloppen van melk

Heeft u altijd de droom gehad om thuis een echte barista te worden? Met de witte melkopschuimer van Nespresso is dat mogelijk. Deze melkopklopper stelt u namelijk in staat om thuis een heerlijke kop koffie te maken met daarbovenop een heerlijke laag melkschuim. Hoe krijgt u dit voor elkaar? We leggen het hieronder graag uit. Ten eerste vult u het reservoir aan met voldoende melk en vergeet vooral niet om de stekker in het stopcontact te steken. Vervolgens drukt u op de knop en binnen twee minuten staat er voldoende melkschuim in het reservoir om iedereen mee te bedienen. Mocht u vergeten om het apparaat uit te zetten? Geen paniek: door de automatische uitschakelfunctie schakelt het apparaat zichzelf vanzelf uit. Doordat u de snelheid van het opkloppen kunt aanpassen, is het mogelijk om voor luchtig of voor lekker dik schuim te zorgen. Tevens hoeft u ook niet bang te zijn dat deze melkopklopper van Nespresso snel omvalt. De aanwezigheid van antislip zorgt ervoor dat deze altijd stevig blijft staan. Wanneer u klaar bent met het gebruik van deze opschuimer maakt u deze eenvoudig schoon door deze onder de kraan te houden en af te drogen. Naast het feit dat deze melkopklopper gemakkelijk is om te gebruiken, is deze ook nog eens BPA plasticvrij.

nespresso aeroccino 3

Nespresso melkopschuimer kopen bij de juiste partij?

Wanneer u een melkopschuimer van Nespresso wilt bestellen adviseren wij Bol.com aan. Zij hebben namelijk een groot en uitgebreid aanbod van verschillende melkopkloppers.