Skip to content

Melkopschuimer Inventum bestellen

Hieronder staan alle Inventum melkopschuimers

Ben je op zoek naar een goede melkopschuimer van Inventum? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben een lijst samengesteld van verschillende Inventum melkopschuimers die er op de markt zijn. Deze lijst is tot stand gekomen nadat we veel vragen kregen van onze lezers die graag een Inventum opschuimer willen kopen. Hopelijk helpt deze lijst je met het maken van een goede keuze.

Welke Inventum melkopschuimer past bij mij?

Inventum Elektrische melkopschuimer – RVS/Zwart

Geschikt voor: Opschuimen van melk en het verwarmen van melk

Deze elektrische melkopschuimer van Inventum is geschikt om melk mee te verwarmen of juist mee op te schuimen. In het melkreservoir is ruimte voor 240 ml. Dit resulteert in 115 ml schuim om over je koffie of cappuccino’s te schenken. Het apparaat heeft een mooie professionele uitstraling en past daardoor in bijna alle keukens. Wanneer je de melk toegevoegd hebt en op de knop drukt, heb je binnen 90 seconden heerlijk melkschuim wat eenvoudig over de koffie te schenken is. Dit komt omdat de kan los gemaakt kan worden van het onderstel. Mocht je het apparaat vergeten uit te zetten? Geen zorgen. Het apparaat schakelt zich vanzelf uit. Door de antikleeflaag is de kans laag dat er allerlei melk blijft kleven aan de binnenkant. Door de antisliplaag onderaan de voet, kan deze melkopschuimer niet gemakkelijk omvallen als je er tegen aan stoot. Als je klaar bent met het gebruik, maak je deze opschuimer gemakkelijk schoon door hem onder de kraan te houden en met een theedoek af te drogen.

Inventum Elektrische melkopschuimer – RVS/Wit

Geschikt voor: Opschuimen van melk en het verwarmen van melk

Deze witte elektrische melkopschuimer van Inventum is een echte krachtpatser. De opschuimer ziet er mooi uit en past in veel keukens prima. Het reservoir bedraagt 240 ml melk. Dit zorgt voor 115 ml melkschuim wat je over de cappuccino’s kan schenken om deze helemaal af te maken. Wanneer je de melk toegevoegd hebt aan deze koffieschuimer druk je op de knop en heb je binnen 90 seconden heerlijk melkschuim tot je beschikking. Mocht je door alle gezelligheid vergeten om de schuimklopper uit te zetten? Geen probleem. Door de ingebouwde automatische uitschakeling, schakelt het apparaat zichzelf na verloop van tijd uit. Door de antikleeflaag zal er haast geen melk achterblijven in het apparaat na gebruik. Mocht er toch wat achterblijven, is het apparaat gemakkelijk schoon te maken met wat water en een theedoek. De melkopschuimer blijft door de aanwezigheid van de antisliplaag goed en stevig staan. Je zal hem dus niet gemakkelijk omgooien als je er tegen stoot.

inventum mk351 wit

Inventum Elektrische melkopschuimer – RVS Zwart

Geschikt voor: Opschuimen van melk en het verwarmen van melk

Deze elektrische melkopschuimer van Inventum ziet er minimalistisch uit en zorgt daarmee voor rust in de keuken. Met deze schuimklopper kan je tot 400 ml chocolademelk maken of 200 ml melkschuim. Als je de melk aan het reservoir hebt toegevoegd, druk je op de knop en zal het apparaat binnen 90 seconden klaar zijn en heb je heerlijk melkschuim voor jezelf en voor je gasten. Na het gebruik van deze koffieschuimer, maak je deze gemakkelijk schoon onder de kraan en veeg je deze droog met een theedoek. Mocht je na gebruik vergeten om het apparaat uit te zetten? Geen zorgen: door de automatische uitschakel functie zet het apparaat zichzelf na verloop van tijd uit. Door het feit dat er aan de onderkant van de melkopschuimer een antislipstrip zit, zal deze stevig blijven staan.

Inventum Elektrische melkopschuimer – RVS Zwart

Geschikt voor: Opschuimen van melk en het verwarmen van melk

Deze elektrische melkopschuimer ziet eruit als een mooie kan en biedt ruimte voor 250 ml melk. Deze 250 ml kan worden verwarmd of worden veranderd in 125 ml melkschuim. Nadat je de melk hebt toegevoegd aan de koffieschuimer druk je op de knop en heb je binnen afzienbare tijd heerlijk melkschuim tot je beschikking. Dit melkschuim kan je gemakkelijk uitschenken omdat de kan los kan komen van het voetstuk. Na gebruik schakelt dit apparaat zichzelf vanzelf uit. Je hoeft hier dus niet extra op te letten. Door de antikleeflaag is het apparaat makkelijk schoon te maken. Je voegt simpelweg wat water toe en met een klein beetje afwasmiddel kom je al een heel eind.

inventum mk650

Inventum Melkopschuimer – Zwart

Geschikt voor: Opschuimen van melk en het verwarmen van melk

Met deze zwarte melkopschuimer van Inventum ben je in staat om 300 ml melk te verwarmen en 150 ml melkschuim te maken. Deze koffieschuimer maakt met zijn matzwarte kleur een stoere indruk en past daarmee perfect in een stoere keuken. Wanneer je het melkreservoir gevuld hebt met je favoriete melk, druk je op de knop en laat het apparaat zijn ding doen. Na 2 minuten wachten heb je je lekkere melkschuim tot je beschikking en kan je dit gemakkelijk uitschenken over je koffie of cappuccino’s. De koffieschuimer is gemakkelijk schoon te maken met wat water en een beetje afwasmiddel om het goed te desinfecteren. Als je klaar bent met het gebruik ervan schakelt hij zichzelf vanzelf uit en kan hij mooi op het aanrecht blijven staan of berg je hem gemakkelijk en eenvoudig op.

Inventum melkschuimer Draagbare melkopschuimer Zwart, Roestvrijstaal

Geschikt voor: Opschuimen van melk

Dit model is een eenvoudig model en daarom ook alleen geschikt om melk mee op te schuimen, niet om melk mee te verwarmen. Je steekt de roerstaaf in een beker met melk en drukt vervolgens op de knop waardoor de roerstaaf gaat draaien. Na een tijdje is de melk mooi opgeschud en kan je deze gemakkelijk over je koffie heen schenken. Na het gebruik houd je deze melkschuimer onder de kraan om hem goed schoon te maken. Vervolgens droog je deze af met een theedoek en berg je hem weer op in de kast. Dit model is perfect voor mensen die geen apparaat nodig hebben met allemaal toeters en bellen, maar gewoon melkschuim willen maken.

inventum mk200b

Inventum Melkopschuimer – RVS Zwart

Geschikt voor: Opschuimen van melk en het verwarmen van melk

Met deze mooie koffieschuimer van Inventum ben je in staat om 300 ml melk te verwarmen of 150 ml melkschuim te maken. Door de aanwezige antislipstrip blijft deze koffieschuimer stevig staan op het aanrecht waardoor deze niet heel gemakkelijk om kan vallen. Nadat je het reservoir gevuld hebt met lekkere melk, druk je op de knop waardoor het apparaat zijn ding gaat doen. Binnen 2 minuten heb je heerlijk melkschuim of is je melk verwarmt naar een aangename temperatuur. Deze kan je nu eenvoudig uitschenken over je koffie om deze net wat lekkerder te maken. Na gebruik maak je het apparaat eenvoudig schoon met wat water en een afwasmiddel naar keuze. Vervolgens droog je hem af met een theedoek en berg je hem weer op of laat je hem op het aanrecht staan.

Inventum Elektrische melkopschuimer – RVS Zwart

Geschikt voor: Opschuimen van melk en het verwarmen van melk

Met deze schuimklopper van Inventum ben je in staat om 200 ml melk te verwarmen of om 100 ml melkschuim te maken. Je drukt eenvoudig op de knop en het apparaat doet vervolgens zijn ding en binnen 2 minuten beschik je over heerlijk melkschuim. Omdat het reservoir los kan komen van de voetplaat, is dit schuim makkelijk over de koffie heen te schenken. Na het gebruik is deze schuimklopper gemakkelijk schoon te maken en door de antikleeflaag blijft er sowieso al minder melk achter in het reservoir. Vergeet hem alleen niet goed af te drogen na gebruik. Door de antislipstrip blijft deze melkopschuimer ook stabiel op het aanrecht staan en zal deze niet gemakkelijk omvallen na een stootje.

inventum mk460

Inventum Melkopschuimer met Koelfunctie

Geschikt voor: Opschuimen van melk en het verwarmen en koelen van melk

Met deze elektrische melkopschuimer van Inventum ben je in staat om 250 ml te verwarmen of te koelen en om 125 ml melkschuim te maken. Je vult het melkreservoir met de juiste melk en drukt vervolgens op de knop. Het apparaat zal nu, naar gelang de instellingen, de melk verwarmen, koelen of opschuimen. Welke keuze je ook gemaakt hebt, het proces duurt ongeveer 2 minuten. Daarna schenk je de melk of het schuim over je koffie uit. Na het gebruik van de melkopschuimer maak je deze met wat water en afwasmiddel eenvoudigweg schoon. Vergeet deze niet af te drogen met een theedoek. Door de automatische uitschakelfunctie schakelt het apparaat zichzelf uit.

Inventum Melkopschuimer – Zwart

Geschikt voor: Opschuimen van melk en het verwarmen van melk

Deze melkopschuimer stelt je in staat om 300 ml melk te verwarmen of om 150 ml melkschuim te maken. Je voegt eenvoudigweg de melk toe aan het reservoir en drukt op de knop om het proces te starten. Als het apparaat klaar is schenk je de melk of het schuim eenvoudig over je koffie heen. Na gebruik maak je deze melkopschuimer eenvoudig schoon. Dit doe je met wat water en een klein beetje afwasmiddel. Vergeet hem alleen niet af te drogen met een theedoek zodat deze goed droog de kast in gaat.

inventum mk560b

Inventum melkopschuimer kopen?

Wil je een Inventum melkopschuimer kopen? Dat kan. Wij adviseren iedereen om gebruik te maken van Bol.com, omdat zij een groot assortiment hebben om uit te kiezen. Hierdoor slaag je altijd in je zoektocht.