Skip to content

Senseo melkopschuimer kopen?

Hieronder staan alle Philips Senseo melkopschuimers

Ben je op zoek naar een mooie Philips Senseo melkopschuimer? Dan ben je hier waarschijnlijk aan het juiste adres. Wij hebben speciaal voor onze lezers een lijst gemaakt met de verschillende melkopschuimers van Philips Senseo. We hopen dat deze lijst je kan helpen met het maken van een goed keus als het erom gaat welke melkopschuimer het beste bij je past.

Welke Philips Senseo melkopschuimer sluit aan bij mijn wensen?

Philips Senseo automatische melkopschuimer

Geschikt voor: opschuimen van melk

Met dit model van de Philips Senseo melkopschuimer ben je in staat om 120 ml melkschuim te maken. Daarmee heb je meer dan genoeg melkschuim voor 2 koppen koffie. Dit melkschuim kan je gemakkelijk overschenken naar de koffie omdat het reservoir waar de melk ingaat gemakkelijk vast te pakken is. Wanneer je klaar bent met het gebruik van dit model kan je deze gemakkelijk schoon maken door hem onder de kraan te houden. Vergeet hem daarna alleen niet goed af te drogen met een schone theedoek voordat je hem opbergt in de kast. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om hem op het aanrecht te laten staan zodat iedereen ervan kan genieten. Dit model is ook erg gebruiksvriendelijk. Zo zit er namelijk maar één knop op het apparaat waarmee je hem moet bedienen. Hierdoor kan er eigenlijk vrij weinig fout gaan. Tevens zit aan de binnenkant van het reservoir een antikleeflaag waardoor er minder melk blijft plakken en waardoor dit model makkelijker schoon te maken is.

Philips Senseo automatische opschuimer

Geschikt voor: opschuimen van melk

Met deze automatische opschuimer van Philips Senseo kan je gemakkelijk 120 ml melkschuim maken voor jezelf en voor je gasten. Je vult het reservoir met melk en drukt daarna op de enige knop van dit model. Na 1,5 minuut is het programma klaar en heb je heerlijk melkschuim tot je beschikking. Deze kan je vervolgens gemakkelijk uitschenken over de koffie omdat het reservoir gemakkelijk vast te pakken is en lekker in de hand ligt. Wanneer je klaar bent met dit apparaat maak je deze gemakkelijk schoon onder de kraan. Ook is dit model vaatwasserbestendig en kan hij dus in de vaatwasser. Het is echter wel belangrijk om hem na het schoonmaken af te drogen met een theedoek. Omdat de voet waarop dit model staat breed is, lijft de melkopschuimer op zijn plek staan tijdens het gebruik of wanneer je er tegenaan stoot.

philips senseo 6500/62 zwart

Philips Senseo opschuimer

Geschikt voor: Opschuimen van melk

Met dit mooie model van Philips Senseo heb je de mogelijkheid om 120 ml melkschuim te maken voor al je vrienden of natuurlijk voor jezelf. Je vult het reservoir met je favoriete melk en drukt vervolgens op de enige knop die het apparaat rijk is. Binnen enkele minuten als het apparaat klaar is, beschik je over heerlijk melkschuim die je gemakkelijk over de koffie heen kan schenken. Omdat je het reservoir goed vast kan pakken gaat dit overschenken heel makkelijk. Als je uitgedronken bent en het model schoon gemaakt moet worden, is dit ook erg makkelijk. Je houdt het model onder de kraan en spoelt deze af met wat water. Je kan er natuurlijk ook was afwasmiddel aan toe voegen om hem helemaal schoon te maken. Het is wel belangrijk om hem daarna goed droog te maken met een theedoek voordat je hem opbergt in een keukenkastje. Uiteraard is het ook mogelijk om het model op het aanrecht te laten staan zodat iedereen ervan kan genieten. Dit model staat stevig op zijn plek omdat de voet waarop hij rust breed genoeg is. Hierdoor zal deze melkopschuimer niet gemakkelijk omvallen wanneer je er tegenaan stoot.

Philips Senseo melkklopper

Geschikt voor: opschuimen van melk

Met dit prachtige Philips Senseo melkopschuimer model ben je in staat om binnen 2 minuten heerlijk melkschuim voor jezelf of voor je vrienden te maken. Je vult het reservoir gemakkelijk met je favoriete melk en drukt daarna op de knop om het programma te starten. Zoals gezegd staat er binnen 2 minuten overheerlijk melkschuim op je te wachten. Dit melkschuim is gemakkelijk over je koffie heen te schenken omdat het reservoir gemakkelijk vast te pakken is en lekker in de hand ligt. Zodoende kan iedereen zijn koffie net wat lekkerder maken. Wanneer je klaar bent met het gebruik van dit apparaat kan je hem gemakkelijk schoonmaken onder de kraan. Je spoelt de melkresten daarmee weg en kan het model daarna drogen met een theedoek. Je kan dit model daarna opbergen in een keukenkastje of hem laten staan op het aanrecht, zodat iedereen van het stoere ontwerp kan genieten. Daarnaast zorgt de voet van dit model er ook voor dat deze niet gemakkelijk om zal vallen als je er een keer tegenaan stoot. Dit is erg fijn voor mensen met kleine kinderen die nog wel eens tegen dingen aan willen storen.

philips senseo 6500/30 roze

Philips Senseo schuimklopper

Geschikt voor: opschuimen van melk

Met dit strakke model kan je gemakkelijk al je vrienden of familie van heerlijk melkschuim voorzien. Het reservoir van deze melkopschuimer stelt je in staat om 120 ml melkschuim te maken om over de koffie heen te schenken. Het proces van het maken van melkschuim is erg makkelijk. Je doet je favoriete melkschuim in het reservoir en drukt daarna op de knop van het apparaat om het proces te starten. Na een tijdje heb je beschikking over heerlijk melkschuim om over de koffie te schenken. Dit is een fluitje van een cent omdat het reservoir waar het melkschuim inzit gemakkelijk beet te pakken is en ook nog eens prima in de hand ligt. Na het gebruik maak je het apparaat gemakkelijk schoon onder de kraan en een klein beetje afwasmiddel. Vergeet hem alleen niet af te drogen voordat je hem terugzet op het aanrecht. Doordat de voet van dit model van een zekere breedte is, zal dit model niet gemakkelijk omvallen als je er een keer per ongeluk tegenaan stoot.

Een Philips Senseo melkopschuimer kopen?

Wanneer je een mooie Philips Senseo melkopschuimer wilt kopen, adviseren wij altijd Bol.com aan. Zij hebben namelijk een groot assortiment met verschillende melkopkloppers om uit te kiezen waardoor je altijd degene vindt die perfect bij je past.