Skip to content

Een goedkope melkopschuimer kopen?

Bekijk hieronder onze goedkope melkopschuimers van onder de €20

Hieronder staat een lijst van 10 goedkope melkopschuimers die te koop zijn voor onder de €20. Deze lijst is bedoeld om je een snel idee te geven welke goedkope melkopschuimers er te koop zijn en welke het beste bij je past. Zoals gezegd zijn deze melkopkloppers allemaal verkrijgbaar onder de €20.

De beste melkopschuimers onder de €20

De Earkings melkopschuimer

Geschikt voor: Koude melk

Deze goedkope melkopschuimer van Earkings zorgt ervoor dat je op een gemakkelijke en goedkope manier je melk kan opschuimen. Je steekt deze opschuimer eenvoudigweg in je beker met melk en drukt op de knop waardoor de spiraal gaat draaien. Binnen 30 seconden beschik je over heerlijk melkschuim om over je koffie te schenken. Na gebruik spoel je deze opschuimer gemakkelijk schoon onder de kraan en kan je deze daarna weer gebruiken. Dit model werkt op batterijen waardoor je deze overal kan gebruiken. Wel adviseren wij om altijd reservebatterijen bij de hand te hebben, zodat je de batterijen altijd kan vervangen wanneer deze leeg zijn.

SWILIX ® Melkopschuimer

Geschikt voor: Warme en koude melk

Dit prachtige model van SWILIX zorgt ervoor dat je altijd en overal melkschuim kan maken. Het model is beschikbaar in verschillende kleuren waardoor er altijd een kleur tussenzit die je mooi vindt. Deze opschuimer werkt als volgt. Je plaatst deze opschuimer in een beker met melk en drukt op de knop. Binnen 30 seconden is het proces voltooid en beschik je over heerlijk melkschuim. Deze kan je vervolgens uitschenken over je koffie of cappuccino. Na gebruik maak je dit model eenvoudig schoon door hem over de kraan te houden om alle melk eraf te spoelen. Dit model werkt op batterijen waardoor je altijd en overal in staat bent om heerlijk melkschuim voor je koffie te maken.

Swilix melkopschuimer

Severin SM 3590 Melkopschuimer

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Met dit model van Severin ben je in staat om op een goedkope en makkelijke manier melkschuim te maken. Dit model werkt op batterijen waardoor je hem overal kan gebruiken. Om melkschuim te maken, steek je het apparaat in een beker met melk en druk je op de knop. Binnen afzienbare tijd is het proces voltooid en beschik je over voldoende melkschuim om iedereen te bedienen. Na gebruik is dit model gemakkelijk schoon te maken onder de kraan of in de vaatwasser. Ook ligt deze opklopper heerlijk in de hand door middel van het soft-touch handvat en heeft een schakelaar om extra kracht te leveren voor nog lekkerder melkschuim.

Aerolatte Melkopschuimer

Geschikt voor: Perfecte cappuccino, milkshake of warme chocolademelk

Dit goedkope model van Aerolatte stelt je in staat om naast melkschuim ook milkshakes en chocolademelk te maken. Om deze lekkernijen te maken, steek je eenvoudig weg de melkopschuimer in een beker met melk of chocolademelk en druk je op de knop. De spiraal gaat nu draaien en binnen 30 seconden beschik je over heerlijk melkschuim of chocolademelk. Het melkschuim kan je vervolgens uitschenken over je koffie en de chocolademelk natuurlijk direct opdrinken. De Aerolatte zorgt voor stevig melkschuim wat perfect geschikt is voor cappuccino’s. Dit model werkt op batterijen en is daarnaast ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor vind je altijd een kleur die perfect bij je keuken past.

aerolatte melkopschuimer

KitchenSpecials goedkope melkopschuimer

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Dit model van KitchenSpecials stelt je in staat om lekker melkschuim te maken. Dit model wordt geleverd met twee opzetstukken waarmee je altijd het lekkerste melkschuim maakt. Om melkschuim te maken, steek je de spiraal in je beker met melk en druk je op de aan knop. Nu gaat de spiraal draaien en beschik je binnen 30 seconden over heerlijk melkschuim. Dit model is oplaadbaar dankzij de meegeleverde USB kabel. Hierdoor hoef je nooit extra batterijen te kopen en laad je deze goedkope melkopschuimer eenvoudig op aan het stopcontact. Dit maakt dit model een duurzame keuze boven de modellen die wel gebruik maken van losse batterijen.

Grandlux Melkopschuimer met 2 Opschuimers

Geschikt voor: Het opkloppen van heerlijk melkschuim

Dit premiummodel van Grandlux stelt je in staat om op een gemakkelijke manier heerlijk melkschuim te maken. Je steekt de spiraal in je beker of kan met melk en drukt op de knop. Na 30 seconden beschik je over heerlijk melkschuim voor over je koffie of cappuccino’s. In de doos vind je twee opzetstukken waarmee je de ideale schuimlaag voor over je koffie maakt. Deze melkopschuimer is oplaadbaar en daarom hoef je je nooit druk te maken over lege batterijen. Dit model kan je op een volle accu 180 keer gebruiken voordat hij opgeladen moet worden. Na het maken van het melkschuim is deze gemakkelijk voor te maken onder de kraan en kan je hem blijven gebruiken. Een ideale melkklopper voor ieder huishouden.

grandlux goedkope melkopschuimer

Leonardo Caffe Melkopschuimer

Geschikt voor: Het opkloppen van warme en koude melk

Dit model zorgt ervoor dat je meteen een flinke hoeveelheid melkschuim tot je beschikking hebt. Ideaal voor wanneer je bezoek hebt. Je stopt de kan eenvoudigweg vol met voldoende melk en laat de spiraal op en neer gaan. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat je op een gezonde manier melkschuim maakt. Wanneer je melkschuim van een goede consistentie is, schenk je deze eenvoudig over de koffie heen en kan iedereen hiervan genieten. Na gebruik spoel je deze goedkope melkopschuimer onder de kraan schoon. Dit model is perfect voor iedereen die flinke hoeveelheden melkschuim wil maken voor een zachte prijs. Ook een leuk cadeau om te geven!

Perow Elektrische Melkopschuimer

Geschikt voor: Het opkloppen van warme en koude melk

Met dit model van Perow zorg je ervoor dat je altijd in staat bent om lekkere melkschuim te maken. Om melkschuim te maken, steek je de spiraal in je beker of kan melk en druk je op de aan knop. Na een halve minuut beschik je over heerlijk melkschuim om over de koffie te schenken. Na gebruik maak je deze melkopschuimer gemakkelijk schoon onder de kraan. Dit model werkt op batterijen waardoor je altijd en overal in staat bent om heerlijk melkschuim voor jezelf of voor je vrienden te maken. Wel adviseren wij om ervoor te zorgen dat je altijd reserve batterijen bij de hand hebt om de lege batterijen te vervangen.

perow melkopschuimer

Deluxe Melkopschuimer Earkings

Geschikt voor: Het maken van heerlijk melkschuim

Dit luxemodel van Earkings stelt je in staat om heerlijk melkschuim te maken. Je stopt het apparaat in de melk en na iets minder dan een halve minuut beschik je over heerlijk melkschuim voor jezelf of voor je vrienden. Na gebruik is dit model gemakkelijk schoon te maken en op te bergen. Dit model werkt op batterijen waardoor je in staat bent om langdurig achter elkaar melkschuim te maken. Zorg er wel voor dat je reserve batterijen in huis hebt om eventueel lege batterijen te vervangen. Ook is dit model beschikbaar in verschillende kleuren waardoor er altijd een kleur tussen zit die je mooi vind.

Engle Melkopschuimer met standaard

Geschikt voor: Het maken van heerlijk melkschuim

Dit model wordt geleverd met een mooi afgewerkt standaard waarop je de opklopper kan laten rusten als je deze niet gebruikt. Met deze goedkope melkopschuimer maak je eenvoudig lekkere melkschuim waar iedereen van zal genieten. Na het maken van je melkschuim maak je dit model gemakkelijk schoon door deze onder de kraan je houden en berg je deze op in het bijgeleverde standaard. Heel handig! Dit model werkt op batterijen waardoor je altijd in staat bent om heerlijke melkschuim te maken. Ons advies blijft om er altijd voor te zorgen dat je extra batterijen bij de hand hebt. Zodoende kom je nooit in de situatie dat de melkopschuimer niet werkt en je dus geen melkschuim kan maken.

engle melkopschuimer