Skip to content

Melkopschuimer van Ariete bestellen

Bekijk hieronder de melkopschuimers van Ariete

Ben je zoekende naar een mooie elektrische melkopschuimer van Ariete? Waarschijnlijk ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een lijst gemaakt met daarin enkele melkopschuimers van het merk Ariete. We hopen dat je de kennis van dit artikel kan gebruiken om een goede keuze te maken of de melkopschuimers van Ariete een goede keuze zijn voor jou.

Welke melkopschuimer van Ariete past het beste bij mij?

Ariete 2878 Vintage melkopschuimer – groen

Geschikt voor: Het verwarmen en opschuimen van melk

Met dit vintage model melkopschuimer van Ariete kan je heel gemakkelijk 120 ml melk veranderen in heerlijk melkschuim. Daarmee heb je voldoende melkschuim voor twee cappuccino’s. Om met dit model melkschuim te maken, moet je eerst voldoende melk in de kan doen. Gelukkig zitten er maatstrepen aan de binnenwand van dit model die dit erg makkelijk maken. Hierdoor weet je zeker dat je nooit te veel of te weinig melk in de kan doet. Wanneer de melk veranderd is in melkschuim, kan je deze gemakkelijk over de koffie heen schenken. Dit komt omdat het model gemakkelijk vast te pakken is. Wanneer je klaar bent en het model schoon gemaakt moet worden, is dit ook erg snel voor elkaar te krijgen. Zo spoel je dit model gemakkelijk om met wat water en een klein beetje zeep. Hiermee haal je de meeste melkresten er wel uit. Als er echter toch nog melkresten overblijven, kan je deze met een spons weghalen. Droog de melkopschuimer daarna goed af met een theedoek voordat je hem terugzet op het aanrecht. Onderop dit model zitten ook nog eens een paar rubberen antislip stripjes die ervoor zorgen dat het model niet gemakkelijk om zal vallen. Erg fijn voor als je een kleine hebt die nog wel eens tegen dingen op wil stoten. Je moet er namelijk niet aan denken dat je kleine al die melk over zich heen krijgt.

Ariete 2878 Vintage melkopschuimer – blauw

Geschikt voor: Het verwarmen en opschuimen van melk

Dit vintage model melkopschuimer van het merk Ariete kan je op een onwijs makkelijke manier heerlijk melkschuim op tafel zetten. In dit model past namelijk voldoende om 120 ml melk te veranderen in heerlijk melkschuim. Gelukkig zitten er aan de binnenwand handige maatstrepen die ervoor zorgen dat je niet te veel of te weinig melk in de kan doet. Hierdoor hem je ook nooit te veel of te weinig melkschuim. Het overschenken van het melkschuim gaat erg makkelijk omdat het model gemakkelijk en fijn beet te pakken is. Wanneer je de koffie opgedronken hebt, is het tijd om deze melkopschuimers schoon te maken. Dit gaat erg makkelijk onder de kraan met behulp van een beetje afwasmiddel. Wanneer alle melkresten eruit zijn, kan je hem afdrogen en terugzetten in de kast. Uiteraard is het ook mogelijk om hem terug te zetten op het aanrecht als je dat mooier vindt. Wij houden wel van een apparaat met een vintage uitstraling, dus bij ons blijft hij lekker op het aanrecht staan. Onderop deze melkopschuimer zitten strips die ervoor zorgen dat het model stevig blijft staan. Zo zal hij niet gaan schuiven als hij bezig is met het opschuimen van de melk. Ook blijft hij staan als je er een keer per ongeluk tegenaan stoot. Dit vinden wij vooral fijn voor mensen die soms een beetje onhandig kunnen zijn of voor mensen met kleine kinderen. Je moet er toch niet aan denken wat er kan gebeuren als je kleine kind de warme melk over zich heen krijgt.

ariete melkopschuimer blauw

Ariete 2878 Vintage melkopschuimer – beige

Geschikt voor: Het verwarmen en opschuimen van melk

Met deze melkopschuimer kan je heel gemakkelijk een echte thuis barista worden. Je kan met deze melkopschuimer van Ariete namelijk heel gemakkelijk 120 ml melk veranderen in overheerlijk melkschuim voor jezelf of voor al je vrienden. Om dit voor elkaar te krijgen moet je natuurlijk eerst de melk in de kan doen. Gelukkig geven maatstrepen aan de binnenwand precies aan hoeveel melk er in de kan past. Hierdoor is de kans heel klein dat je te veel of te weinig melk in de kan doet. Wanneer de melk erin zit, doe je de deksel erop en druk je op de aan knop. Nu zal het programma gaan starten en heb je binnen afzienbare tijd heerlijk melkschuim tot je beschikking. Dit melkschuim kan je vervolgens gemakkelijk over de koffie heen schenken om deze helemaal af te maken. Het schoonmaken van dit model is erg makkelijk. Zo hoef je hem alleen om te spoelen met water en afwasmiddel. Wanneer hij schoon is, kan je hem afdrogen met een theedoek om hem daarna weer terug te zetten op het aanrecht. Onder de voet zitten ook enkele rubberen strepen die ervoor moeten zorgen dat het apparaat stevig op zijn plek staat. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat deze melkopschuimer ineens gaat bewegen en mogelijk omvalt als het opschuim programma draait.