Skip to content

Beem melkopschuimer bestellen?

Hieronder staan alle Beem melkopschuimers

Zoek je een mooie Beem melkopschuimer? Daar kunnen wij je mogelijk bij helpen. Wij hebben namelijk een lijst gemaakt van enkele melkopschuimers van het merk Beem. Wij hopen dat je de informatie die je hier opdoet, kan gebruiken om te bepalen welke melkopschuimer voor jou de beste is.

Welke Beem melkopschuimer past het beste bij mij?

Beem compacte melkopschuimer

Geschikt voor: Het verwarmen en opschuimen van melk

Met dit model melkopschuimer ben je in staat om voor jezelf en voor al je vrienden heerlijk melkschuim te maken. Om dit voor elkaar te krijgen vul je eerst het reservoir met je favoriete melk. Daarna doe je de deksel erop en druk je op de knop om het programma te starten. De meeste programma’s zijn binnen twee minuten afgelopen. Daarna schenk je het melkschuim gemakkelijk uit over je koffie om deze net wat lekkerder te maken. Met de hoeveelheid melkschuim die je met dit model kan maken, heb je voldoende voor ten minste 2 koppen koffie of cappuccino’s. Na gebruik moet je dit model nog wel schoonmaken. Gelukkig is dat niet al te moeilijk. Zo kan je dit model namelijk omspoelen onder de kraan met water en afwasmiddel. Hiermee haal je namelijk de meeste melkresten eruit. Daarna droog je hem af met een theedoek om hem helemaal droog in de kast op te kunnen bergen. Aangezien wij het een mooi model vinden, kiezen wij ervoor om hem op het aanrecht te laten staan. Onder de voet van dit model zijn zeer fijne antislip strips aangebracht. Deze zouden ervoor moeten zorgen dat het model niet gemakkelijk om zal vallen als je er tegenaan stoot. Dit vinden wij vooral een fijne gedachte voor mensen met kleine kinderen. Je moet er namelijk niet aan denken wat er kan gebeuren als kleine kinderen de warme melk over zich heen krijgen. Daarnaast hoef je je bij dit model ook geen zorgen te maken over het stroomverbruik als je het apparaat vergeet uit te zetten. Er zit namelijk een functie op die het model uitzet als je hem een tijdje niet gebruikt hebt.

Beem Melkopschuimer Perfect II

Geschikt voor: Het verwarmen en opschuimen van melk

Met deze melkopschuimer kan je gemakkelijk 500 ml melk verwarmen of veranderen in heerlijk melkschuim. Daarmee is dit een model voor de echte liefhebber van veel melkschuim. Om dit voor elkaar te krijgen is het van groot belang dat je eerst voldoende melk in het daarvoor bestemde reservoir doet. Gelukkig zijn er aan de binnenwand maatstrepen aangebracht die je hierbij helpen. Zo geven deze aan hoeveel melk er in het reservoir moet voor de gewenste hoeveelheid melkschuim. Wanneer er voldoende melkschuim in het reservoir zit, die je de deksel erop en druk je op de aan knop om het programma te starten. Meestal nemen de programma’s niet meer dan minuten in beslag. Wanneer het programma klaar is kan je het melkschuim gemakkelijk over de koffie heen schenken. Ook is er bovenaan het reservoir een schenktuit aangebracht die ervoor zorgt dat je het melkschuim gemakkelijk over de koffie heen kan schenken. Daarmee maak je ze namelijk net wat lekkerder. Dit model kan in de vaatwasser en is daarom super makkelijk schoon te maken na gebruik. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om dit model onder de kraan schoon te spoelen met water en afwasmiddel. Hiermee haal je namelijk ook de melkresten eruit. Droog hem daarna af met een theedoek zodat hij droog en wel terug de kast in kan. Onder de voet van dit model zijn antislip strips aangebracht die ervoor moeten zorgen dat hij niet gemakkelijk om zal vallen als je er tegenaan stoot. Daarnaast zorgen deze strips er ook voor dat het apparaat tijdens het opschuimen van de melk stevig blijft staan.

beem melkopschuimer inductie

Wat vinden wij van de melkopschuimers van Beem?

Hieronder behandelen we nog wat aspecten van de melkopschuimers van Beem. Wij hopen dat je met deze extra informatie nog beter in staat bent om te bepalen welke melkopschuimer het beste bij je past.

Het ontwerp

Wij vinden dat de melkopschuimers van Beem er erg mooi uitzien. Zo hebben ze namelijk een stijlvolle uitstraling en zijn ze daardoor tijdsloos. Ook bevatten de modellen een handvat gemaakt van kunststof. Omdat deze niet warm wordt wanneer je de melk aan het verwarmen bent, kan je hem gemakkelijk vastpakken zonder je handen te verbranden. Dit vinden wij erg fijn. Daarnaast hebben de modellen ook een handige schenktuit die ervoor zorgt dat je het melkschuim gemakkelijk over de koffie heen kan schenken als deze klaar is. Al deze aspecten zien wij graag terug in een melkopschuimer.

De bediening

Wij vinden dat deze modellen gemakkelijk in gebruik zijn. Zo zitten er namelijk niet meer knoppen op dan nodig zijn. Dit verkleint de kans op het kiezen van een verkeerd programma aanzienlijk. Ook zijn de knoppen voorzien van heldere en duidelijke symbolen die precies aangeven wat dit programma doet. Dit verkleint de kans op fouten nogmaals. Ook tijdens het vullen van het reservoir kan er weinig fout gaan. Zo zijn er aan de binnenwand maatstrepen aangebracht die je helpen om te bepalen hoeveel melk er in het reservoir moet. Dit zorgt ervoor dat er nooit te veel of te weinig melk in het reservoir gaat.

De kwaliteit van het melkschuim

Wij hebben het melkschuim van deze modellen als prima ervaren. Zo smaakt het melkschuim erg lekker en heeft het een goede structuur. Deze structuur blijft ook nog eens behouden op het moment dat je het melkschuim over de koffie heen schenkt.

Onze conclusie

Wij hebben de Beem melkopschuimers als zeer goed ervaren. Zo zijn ze makkelijk te bedienen en smaakt het melkschuim ook nog eens erg goed.