Skip to content

Bialetti elektrische melkopschuimer bestellen

Hieronder staan enkele Bialetti melkopschuimers om uit te kiezen.

Ben je op zoek naar een mooie elektrische melkopschuimer van Bialetti? Waarschijnlijk ben je hier dan op het juiste adres. Wij hebben namelijk een lijst samengesteld met daarin enkele elektrische melkopschuimers van het merk Bialetti. We hopen dat je de informatie uit deze lijst kan gebruiken om te bepalen of de melkopschuimers van Bialetti de juiste zijn voor jou.

Welke melkopschuimer van Bialetti past bij mij?

Bialetti Elektrische melkopschuimer – RVS

Geschikt voor: het verwarmen en opschuimen van melk

Met dit model melkopschuimer van Bialetti kan je op een zeer eenvoudige manier 250 ml melk verwarmen of 125 ml melkschuim maken. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je natuurlijk eerst voldoende melk in het reservoir doen. Wanneer dat gelukt is, doe je de deksel op het apparaat om te voorkomen dat er melk over de rand komt. Daarna druk je op de knop en wacht je tot het programma klaar is. Nu kan je het melkschuim over je koffie heen schenken en deze net even wat lekkerder maken. Wanneer je uitgedronken bent, moet je dit model uiteraard nog wel schoonmaken. Ook dat is niet heel moeilijk. Je kan hem namelijk onder de kraan omspoelen met wat water en afwasmiddel. Als alle melkresten eruit zijn, droog je hem af met een theedoek om hem helemaal droog te krijgen. Nu kan hij opgeborgen worden in de kast. Onder de voet van dit model zijn handige antislip strips aangebracht die ervoor zorgen dat het model niet gemakkelijk om zal vallen als je er tegenaan botst. Dit is vooral erg fijn voor mensen met spelende kinderen die nog wel eens tegen iets op willen botsen.

Elektrische melkopschuimer – Bialetti MKF02 Automatische melkopschuimer Zwart

Geschikt voor: het verwarmen en opschuimen van melk

Met deze melkopschuimer kan je 300 ml melk verwarmen of 150 ml melkschuim maken. Om dit voor elkaar te krijgen, die je eerst voldoende melk in het reservoir. Wanneer dat gelukt is, die je de deksel op het apparaat en druk je op de aan knop om het proces te starten. Meestal duurt het niet langer dan 2 minuten voordat het programma doorlopen is en je kan genieten van heerlijk melkschuim. Deze kan je gemakkelijk over de koffie heen schenken omdat het apparaat een handvat heeft van kunststof. Dit handvat ligt fijn in de hand en wordt ook niet warm als je hem vastpakt. Wanneer het melkschuim over de koffie heen geschonken is, blijft de structuur behouden en kan je hier van genieten. Wanneer je klaar bent met het gebruik van deze melkopschuimer van Bialetti, moet je hem natuurlijk wel schoonmaken. Dit doe je door hem onder de kraan om te spoelen met water en afwasmiddel. Als alle melkresten eruit zijn, droog je hem nog af met een theedoek om hem helemaal droog te krijgen. Nu kan je het apparaat terugzetten op het aanrecht om ervan te kunnen genieten. Dit model heeft antislip strips aan de onderkant zitten die ervoor zorgen dat het apparaat niet gemakkelijk om zal vallen als je er tegenaan stoot. Wij vinden dit erg fijn.

bialetti melkopschuimer zwart

Elektrische melkopschuimer – Bialetti MKF02 Automatische melkopschuimer Rood

Geschikt voor: het verwarmen en opschuimen van melk

Deze melkopschuimer van Bialetti maakt het mogelijk om 300 ml melk te verwarmen of 150 ml melkschuim te maken. Doe hiervoor voldoende melk in het reservoir en daarna druk je op de aan knop om het proces te starten. Meestal neemt dit niet meer dan 2 minuten in beslag. Wanneer het programma doorlopen is, kan je het reservoir bij het handvat vastpakken om het melkschuim over de koffie te schenken. Wanneer je klaar bent met je koffie, moet je dit model uiteraard wel schoonmaken onder de kraan. Dit doe je door gebruik te maken van water met een klein beetje afwasmiddel. Hiermee haal je namelijk op een gemakkelijke manier alle melkresten eruit. Daarna droog je hem nog af met een schone theedoek om ervoor te zorgen dat hij droog is. Nu kan je hem terugzetten in de kast of op het aanrecht laten staan als je dat mooi vindt. Wij vinden dat dit model er erg mooi uitziet en prima op het aanrecht kan blijven staan. Dit model blijft ook stevig op zijn plek staan door de handige antislip strips die aan de onderkant zijn aangebracht. Deze zorgen ervoor dat het model stevig blijft staan en niet gemakkelijk om zal vallen als iemand er tegenaan stoot.

Bialetti Elektrische Melkopschuimer – Met batterijen

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Dit model melkopschuimer werkt op batterijen en kan daardoor op elke plek gebruikt worden om melk te veranderen in heerlijk melkschuim. Om dit voor elkaar te krijgen steek je de roerstaaf in een beker met melk en houd je de knop ingedrukt om deze roerstaaf te laten bewegen. Wanneer het melkschuim van goede kwaliteit is, laat je de knop los en kan je het melkschuim over je koffie heen schenken om ervan te genieten. Om het model daarna schoon te maken, houd je hem onder de kraan om alle melkresten er van af te spoelen. Daarna droog je hem af met een theedoek om ervoor te zorgen dat hij helemaal droog is. Nu kan je hem opbergen in een la.

bialetti melkopschuimer

Elektrische melkopschuimer – Bialetti MKF02 Automatische melkopschuimer Wit

Geschikt voor: het verwarmen en opschuimen van melk

Dit witte model melkopschuimer zorgt ervoor dat je 300 ml melk kan verwarmen en 150 ml melkschuim kan maken voor over de koffie. Om dit te maken, moet er eerst voldoende melk in het reservoir gedaan worden. Wanneer dat gelukt is, doe je de deksel erop en druk je op de aan knop om het programma te starten. Dit programma duurt meestal niet langer dan 2 minuten. Als het programma klaar is, kan je het melkschuim over de koffie heen schenken. Daarna maak je hem onder de kraan schoon met water en afwasmiddel om alle melkresten te verwijderen. Vergeet hem daarna niet af te drogen met een theedoek voordat je hem terugzet in de kast.