Skip to content

Caso melkopschuimer bestellen?

Bekijk hieronder de melkopschuimers van Caso

Ben je zoekende naar een mooie melkopschuimer van Caso? Waarschijnlijk dat je hier gaat vinden wat je zoekt. Wij hebben namelijk een lijst samengesteld met daarin enkele melkopschuimers van het merk Caso die er op de markt zijn. Wij hopen dat je de kennis die je uit deze lijst op kan doen, zal gebruiken om te bepalen welke melkopschuimer voor je jou het beste is.

Welke melkopschuimer van Caso past het beste bij mij?

Caso Fomini Crema – Melkopschuimer

Geschikt voor: het verwarmen of opschuimen van melk

Met deze melkopschuimer van Caso ben je in staat om op een zeer gemakkelijke manier 200 ml melk te verwarmen of 100 ml melkschuim te maken. Om dit voor elkaar te krijgen, hoef je alleen voldoende melk in het reservoir te stoppen en op de aan knop te drukken. Nu zal het programma zijn werk doen en heb je binnen enkele minuten heerlijk melkschuim klaarstaan. Deze kan je gemakkelijk over de koffie heen schenken en deze net wat lekkerder maken. Aangezien het apparaat gemakkelijk vast te pakken is, is dit overschenken niet al te moeilijk. Als je klaar bent met het gebruik, maak je dit model zeer eenvoudig schoon onder de kraan. Je spoelt de melkresten gemakkelijk weg met water en zeep. Daarna droog je hem nog goed af om ervoor te zorgen dat er geen waterresten achterblijven. Wanneer het apparaat helemaal droog is, kan je hem opbergen in de kast of natuurlijk op het aanrecht laten staan. Ook zitten er onder dit model handige antislip strips die ervoor moeten zorgen dat het model niet gemakkelijk om zal vallen als je er tegenaan stoot. Dit vinden wij vooral erg fijn voor mensen met kleine kinderen die nog wel eens iets om willen stoten. Ook heeft dit model een functie die ervoor zorgt dat het apparaat vanzelf uitgaat op het moment dat je hem een tijdje niet gebruikt hebt. Dit voorkomt dat de melkopschuimer van Caso onnodig energie gebruikt.

Caso Latte Crema & Cacao – Melkopschuimer

Geschikt voor: het verwarmen of opschuimen van melk

Met deze melkopschuimer kan je 250 ml melk verwarmen of 150 ml melkschuim maken. Om dit voor elkaar te krijgen, is het belangrijk dat je eerst voldoende melk in het reservoir doet. Wanneer dit gelukt is, doe je de deksel erop om te voorkomen dat er melk op je aanrecht terecht komt. Nu druk je op de knop om het gewenste programma te starten. Deze zijn meestal binnen twee minuten klaar. Het uitschenken van het melkschuim over de koffie is bij dit model erg makkelijk. Er zit namelijk een mooi kunststof handvat aan de kan vast. Hierdoor kan je hem gemakkelijk en comfortabel vastpakken en je melkschuim over de koffie heen schenken. Ook zorgt het kunststof handvat ervoor dat je je handen niet snel verbrandt als je melk verwarmt. Het schoonmaken van dit model is erg makkelijk. Je houd hem gewoon onder de kraan en zorgt ervoor dat het water de achtergebleven melk wegspoelt. Daarna droog je hem af met een theedoek en wanneer hij helemaal droog is, zet je hem terug in de kast. Het is natuurlijk ook mogelijk om hem op het aanrecht te laten staan als je dat mooi vindt. Wij vinden dat dit model er erg mooi en professioneel uitziet. Daarom geven wij er de voorkeur aan om hem op het aanrecht te laten staan.

caso latte crema melkopschuimer

Caso Melkopschuimer Fomini 1610

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Met deze melkopschuimer is het erg makkelijk om je eigen melkschuim te maken. Om met dit model melkschuim te maken, vul je eerst een beker met melk. Daarna stop je de roerstaaf in deze beker en houd je de knop ingedrukt om de roerstaaf in beweging te krijgen. Wanneer dat gelukt is, wacht je totdat de melk voldoende opgeklopt is. Als dat het geval is, laat je de knop los waardoor de roerstaaf stopt met draaien en je hem uit de beker kan halen. Het melkschuim kan je nu gemakkelijk en naar eigen gelang over de koffie heen schenken. Om dit model schoon te maken, houd je de roerstaaf onder de kraan om alle melk eraf te spoelen. Daarna droog je hem af met een theedoek om al het water eraf te halen. Daarna hang je hem terug in het standaard, zodat je hem op het aanrecht kan laten staan. Omdat dit model op batterijen werkt, kan je hem op bijna alle plekken gebruiken om melk te veranderen in melkschuim. Wij geven iedereen wel het dringende advies mee om ten alle tijden een extra set batterijen bij je te hebben. Zo kan je de oude vervangen als deze het ineens niet meer doen. Het is namelijk erg vervelend als je melkschuim wilt maken, maar dit niet kan omdat de batterijen leeg zijn.

Caso Fomini INOX – Melkopschuimer – Zilver

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Deze melkopschuimer van Caso maakt hem mogelijk om op een zeer gemakkelijke manier melkschuim te maken voor jezelf of voor je vrienden. Om dit voor elkaar te krijgen, steek je de roerstaaf in een beker met melk en houd je de knop ingedrukt. Nu zal de melkopschuimer de melk gaan veranderen in heerlijk melkschuim. Wanneer je vindt dat het melkschuim van goede kwaliteit is, laat je de knop los en schenk je het melkschuim over de koffie. De roerstaaf maak je gemakkelijk schoon door deze onder de kraan te houden om zo alle melkresten eraf te spoelen. Droog hem daarna af met een theedoek om hem helemaal droog te maken. Wanneer hij droog is kan je hem opbergen in een la. Dit model heeft door zijn zilveren kleur een luxe uitstraling en past daarom perfect in de meeste huishoudens. Omdat dit model op batterijen werkt, adviseren wij iedereen met klem om ervoor te zorgen dat er een extra set batterijen klaarligt om de oude te vervangen. Het zou namelijk erg verveld zijn om bijvoorbeeld op je vakantieadres tot de conclusie te moeten komen dat de batterijen leeg zijn en er geen nieuwe voorhanden zijn.

caso fomini inox melkopschuimer