Skip to content

Melkopschuimer Clatronic bestellen?

Bekijk hieronder de melkopschuimers van Clatronic

Ben je op zoek naar een mooie melkopschuimer van het merk Clatronic? Zoek dan dien verder. Wij hebben speciaal voor onze lezers een mooie lijst samengesteld met daarin enkele melkopschuimers van het merk Clatronic. We hopen dat je de informatie uit deze lijst kan gebruiken om voor jezelf na te gaan of de melkopschuimers van Clatronic voor jou een goede keuze zijn.

Welke melkopschuimer van Clatronic past goed bij mij?

Clatronic MS 3326 – Elektrische melkopschuimer

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Met de MS 3326 melkopschuimer van Clatronic ben je in staat om 450 ml melk te veranderen in melkschuim. Daarmee hoort dit model bij de grote modellen melkopschuimers en is daarmee perfect voor de grootverbruiker. Om met dit model melkschuim te maken, moet je natuurlijk eerst voldoende melk in de kan doen. Wanneer je dat gedaan hebt, moet je de deksel erop doen en druk je op de knop om het programma aan te zetten. Binnen twee minuten is het programma klaar en heb je heerlijk melkschuim tot je beschikking om je koffie mee af te maken. Het melkschuim kan je gemakkelijk over de koffie heen schenken omdat de kan een handvat heeft van kunststof. Daardoor wordt het handvat niet zo warm als je melk verwarmt en hoef je niet al te bang te zijn dat je je hand verbrand. Na gebruik kan je dit model gemakkelijk schoonmaken met wat water en afwasmiddel. Vergeet hem na afloop al niet af te drogen met een schone theedoek om alle waterresten te verwijderen. Nu kan je het apparaat weer terugzetten in een kast of natuurlijk laten staan op het aanrecht. Onderop de voet zitten antislip strips die ervoor zorgen dat het apparaat niet gemakkelijk om zal vallen als je er een keer tegenaan stoot. Ook een erg fijne gedachte voor mensen met jonge kinderen die overal aanzitten en dingen omstoten.

Clatronic BM 3472 melkopschuimer

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Met dit bijzondere model melkopschuimer van Clatronic kan je 0,5 L melk veranderen in heerlijk melkschuim. Je leest het goed, in dit model past een halve liter melk. Daarmee valt dit model ook in de categorie van de grote melkopschuimers voor de grootverbruikers. Om hiermee melkschuim te maken doe je ten eerste voldoende melk in de kan en druk je op de knop om het programma te starten. Dit programma neemt meestal niet meer dan 2 minuten in beslag. Als het programma klaar is, kan je de kan pakken en het melkschuim over de cappuccino’s heen schenken. Met de hoeveelheid melkschuim die je met dit model kan maken, kan je meer dan genoeg melkschuim maken voor jezelf en al je gasten. Na het gebruik maak je dit model gemakkelijk schoon. Je kan hem namelijk onder de kraan omspoelen met water en een beetje afwasmiddel. Daarna droog je hem uiteraard goed af met een theedoek om alle waterresten eruit te halen. Daarna kan je hem terugzetten in een keukenkast. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit model op het aanrecht te laten staan als je dat mooi vindt. Onderop het model zijn antislip stripjes aangebracht die ervoor zorgen dat het model zeer stevig blijft staan als het programma draait. Ook zorgt ervoor dat je het apparaat niet gemakkelijk om zal laten vallen als je er tegenaan stoot. Dat vinden wij een fijne gedachte. Zeker voor mensen die soms een beetje onhandig kunnen zijn.

clatronic melkopschuimer

Clatronic MS 3693 – Melkopschuimer

Geschikt voor: het opschuimen van melk

In dit model past voor 550 ml aan melk die je kan veranderen in heerlijk melkschuim. Daarmee heb je meer dan genoeg melkschuim voor jezelf en voor al je vrienden wanneer die over de vloer komen. Om met deze melkopschuimer van Clatronic melkschuim te maken, moet je de volgende stappen nemen. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je voldoende melk in de kan doet. Wanneer dit gelukt is, doe je de deksel erop en druk je op de aan knop om het programma te starten. Binnen enkele minuten heb je heerlijk melkschuim tot je beschikking om over de koffie heen te schenken. Wanneer je de koffie opgedronken hebt, is het tijd om dit model schoon te maken. Dit gaat ook erg makkelijk, gezien het feit dat je hem eenvoudig uitspoelt onder de kraan met water en afwasmiddel. Hiermee haal je heel gemakkelijk alle melkresten weg uit het apparaat. Daarna droog je hem nog af met een theedoek om ervoor te zorgen dat er geen waterresten achterblijven in het apparaat. Als hij helemaal droog is, kan hij terug in de kast of natuurlijk plaatsnemen op het aanrecht. Dit model heeft een handvat van kunststof waardoor je hem gemakkelijk vast kan pakken om de melk over te schenken. Daarnaast zitten er handige antislip rubberen strips onderop dit model. Hiermee blijft hij goed en stevig staan als je er tegenaan stoot. Ook blijft de Clatronic melkopschuimer zo stevig op het aanrecht staan op het moment dat je melk aan het opschuimen bent. Al deze eigenschappen hebben wij zeer gewaardeerd aan dit model van Clatronic.

Clatronic MS 3089 -melkopschuimer – zwart

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Met dit model melkopschuimer van Clatronic kan je in een handomdraai de melk veranderen in heerlijk melkschuim voor jezelf en voor je gasten. Om dit voor elkaar te krijgen doe je de roerstaaf van dit model in een beker met melk en houd je de knop ingedrukt. Nu zal de roerstaaf in beweging komen en de melk langzaam opkloppen tot heerlijk melkschuim. Wanneer je tevreden bent over het resultaat, laat je de knop los en schenk je het melkschuim over de koffie heen om deze helemaal af te maken. Ook het schoonmaken van dit model is erg makkelijk. Zo hoef je hem alleen onder de kraan te houden om alle melkresten weg te spoelen. Daarna droog je hem af en kan hij terug in de la. Dit model werkt op batterijen en kan daardoor overal gebruikt worden om melk mee op te schuimen. Wel adviseren wij iedereen om ervoor te zorgen dat ze ten alle tijden een extra set batterijen bij zich hebben om de batterijen te kunnen vervangen op het moment dat de huidige het begeven.

clatronic ms 3089 melkopschuimer