Skip to content

Deksel voor de Nespresso melkopschuimer

Ben je op zoek naar een mooie deksel voor op de melkopschuimer van Nespresso? Bekijk ze hier allemaal.

Ben je op zoek naar een deksel voor op je melkopschuimer van Nespresso? Geen zorgen. Wij hebben enkele deksels voor je op een rijtje gezet zodat je een goede keuze kan maken welke deksel het beste bij je past. Dit hebben we gedaan omdat we veel vragen kregen over de deksels van Nespresso melkopschuimers.

Welke deksel past bij mij?

Melkdeksel – 86 x 86 x 15 mm

Geschikt voor: Aeroccino 3, Nespresso Citiz en Milk

Deze deksel is geschikt voor de Aeroccino 3 de Nespresso Citiz en de Milk melkopschuimers. De deksel heeft een afmeting van 86 mm bij 15 mm. Let er wel op dat de binnenste ring een afmeting heeft van 75 mm. Dit kan namelijk voor problemen zorgen als jouw apparaat deze afmeting niet ondersteunt. De deksel is van doorzichtig plastic en heeft in het midden het bekende logo van Nespresso staan. Deze deksel sluit goed aan op de apparaten waarvoor hij geschikt is en door het rubberen laagje kan er tijdens het opkloppen geen melk geknoeid worden. Al met al is dit een goede deksel voor je melkopschuimers.

Deksel van melkopschuimer 86 mm doorsnede Nespresso

Geschikt voor: Aeroccino 3, Nespresso Citiz en Milk

Deze deksel is ook geschikt voor de Aeroccino 3 de Nespresso Citiz en de Milk melkopschuimers. De deksel heeft een afmeting van 86 mm bij 15 mm en de binnenkant heeft een afmeting van 75 mm. Wanneer je huidige deksel gaat lekken, adviseren wij om deze zo snel mogelijk te vervangen door een nieuwe, omdat dit voor troep in de keuken kan zorgen. Deze deksel voor Nespresso is gemaakt van doorzichtig plastic en het logo van Nespresso staat in het midden ervan afgedrukt. Door de aanwezigheid van een rubberen ring bij het sluitstuk zal er geen melk geknoeid worden. Wij adviseren de deksel te vervangen wanneer deze gaat lekken of niet meer goed aansluit op de melkopschuimer.

deksel voor melkopschuimer 86 mm

Nespresso melkopschuimer deksel kopen?

Wanneer je een deksel voor een melkopschuimer van Nespresso wilt kopen, adviseren wij iedereen om eens op de website van Bol.com te kijken. Zij hebben een groot aanbod waardoor er altijd wat voor jouw tussen zit.

Bekijk hier alle Nespresso melkopschuimers en hoe je een Nespresso melkopschuimer schoonmaakt