Skip to content

Melkopschuimer Delonghi bestellen?

Hieronder staan alle Delonghi melkopschuimers

Ben je op zoek naar een prachtige melkopschuimer van Delonghi? Dan ben je hier waarschijnlijk aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een lijst gemaakt van enkele bijzondere melkopschuimers van het merk Delonghi. We hopen dat je de kennis die wij je geven kan gebruiken om voor jezelf na te gaan of de melkopschuimers van Delonghi voor jou de juiste keuze zijn.

Welke melkopschuimer van Delonghi past het beste bij mij?

Delonghi EMF2.B – Melkopschuimer

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Met dit model melkopschuimer van Delonghi ben je in staat om binnen afzienbare tijd een heerlijke kan met melkschuim te maken. Deze melkschuim is erg lekker van smaak en heeft een goede structuur. Om met dit model melkschuim te maken doe je natuurlijk eerst je favoriete melk in de kan. Daarna doe je de deksel erop en druk je op de aan knop om het proces te starten. Binnen afzienbare tijd is het apparaat klaar en heb je heerlijke melkschuim die je gemakkelijk over de koffie heen kan schenken. Wanneer je klaar bent en het apparaat op wil bergen, moet je hem natuurlijk eerst schoonmaken. Dit is erg makkelijk en kost je bijna geen moeite. Je spoelt hem namelijk af onder de kraan met een klein beetje afwasmiddel. Hiermee haal je namelijk alle melkresten weg uit het apparaat. Daarna droog je hem af met een theedoek om alle waterresten eruit te krijgen. Wanneer deze er allemaal uit zijn, kan je hem terugzetten in de kast. Maar je kan er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om het apparaat op het aanrecht te laten staan. Onderop het model zitten handige antislip strips die ervoor zorgen dat het model niet gemakkelijk omvalt als je er een keer tegenaan stoot. Dit is vooral fijn voor mensen met kleine kinderen of voor mensen die af en toe een beetje onhandig kunnen zijn.

Delonghi Latte Melkopschuimer Zwart

Geschikt voor: het opschuimen en verwarmen van melk

Met dit model melkopschuimer van Delonghi ben je instaat om op een zeer eenvoudige manier 250 ml melk te verwarmen of 100 ml melkschuim te maken. Om dit voor elkaar te krijgen moet je ten eerste melk in de kan doen. Wanneer je dit voor elkaar hebt gekregen, doe je de deksel op de kan en druk je op de aan knop om het programma te starten. Nu zal het apparaat ervoor zorgen dat je binnen 2 minuten heerlijk melkschuim hebt die je over de koffie heen kan schenken. Met deze hoeveelheid van 100 ml melkschuim heb je voldoende om tenminste twee koppen koffie van melkschuim te voorzien. Wanneer je klaar bent met het maken van melkschuim moet je dit model natuurlijk wel schoonmaken. Dat is gelukkig erg makkelijk. Je kan deze namelijk omspoelen met een beetje water en afwasmiddel. Om vervolgens al het water eruit te krijgen, droog je hem af met een theedoek. Wanneer al het water eruit is, kan je hem terug zetten op het aanrecht of natuurlijk in een keukenkast als je dat fijner vindt. Wij vinden dat dit model er mooi genoeg uitziet om lekker op het aanrecht neer te zetten. Onderop dit model zitten antislip strips die ervoor zorgen dat dit model niet gemakkelijk om zal vallen als je er een keer tegenaan stoot. Erg fijn want het zou erg jammer zijn als alle melk op de vloer valt. Vooral voor mensen met jonge kinderen biedt dit een uitkomst, aangezien jonge kinderen nog wel eens dingen om willen stoten.

delonghi emf2b melkopschuimer zwart

Delonghi melkopschuimer

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Met dit model melkopschuimer van Delonghi kan je thuis een echte barista uithangen. Met dit model maak je namelijk super makkelijk je eigen melkschuim die je over de koffie heen kan schenken. Om dit voor elkaar te krijgen moet je natuurlijk eerst voldoende melk in de kan doen die je wilt veranderen in melkschuim. Wanneer je dit voor elkaar hebt gekregen, doe je de deksel erop en druk je op de knop om het programma te starten. Binnen twee minuten is het apparaat klaar en kan je de heerlijke melkschuim over de koffie of je cappuccino heen schenken. Met de hoeveelheid melkschuim die je met dit model kan maken, heb je voldoende melkschuim om tenminste twee koppen koffie mee te voorzien van heerlijk melkschuim. Als je klaar bent met het maken van melkschuim, moet je dit model natuurlijk ook schoon maken. Dat gaat heel gemakkelijk met wat en afwasmiddel. Hiermee haal je namelijk alle melkresten weg uit de kan. Daarna droog je hem goed af met een theedoek om al het achtergebleven water eruit te halen. Daarna kan je hem terug zetten in de keukenkast of natuurlijk op het aanrecht. Wij vinden het model mooi genoeg om op het aanrecht te laten staan. Onderop dit model zitten antislip strips die ervoor zorgen dat hij niet gemakkelijk om zal vallen als je er eens tegenaan stoot. Al deze aspecten hebben eraan bijgedragen dat wij dit een fijne melkopschuimer vinden van het merk Delonghi.