Skip to content

Elektrische melkopschuimers in de aanbieding

Hieronder staan alle elektrische melkopschuimers die met enige regelmaat in de aanbieding zijn

Zoek je een elektrische melkopschuimer die in de aanbieding is? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een lijst gemaakt met mooie modellen die met enige regelmaat in de aanbieding zijn. Als je ziet dat er een model met een mooie korting te krijgen is, moet je snel handelen omdat de korting vaak van korte duur is.

Welke elektrische melkopschuimer is in de aanbieding

Hieronder staat een lijst met daarin enkele elektrische melkopschuimers die regelmatig in de aanbieding zijn. Hopelijk kan je deze lijst gebruiken om je slag te slaan.

Melkopschuimer Elektrisch – BPA vrij – aanbieding

Geschikt voor: het verwarmen of opkloppen van melk

Met dit model kan je 210 ml melk verwarmen of 120 ml melkschuim maken om jezelf mee te trakteren. Je doet de melk gemakkelijk in de kan en drukt op de juiste knop. Nu zal het programma starten en heb je binnen enkele minuten heerlijk melkschuim. Deze melkschuim kan je gemakkelijk overschenken naar de koffie om deze helemaal af te maken. Wanneer je klaar bent met het gebruik, maak je dit model gemakkelijk schoon door deze onder de kraan te houden en met water en afwasmiddel af te spoelen. Daarna droog je hem af met een theedoek en kan je hem terugzetten op het aanrecht. Dit model heeft alleen geen automatische uitschakel functie. Daardoor zal je er goed op moeten letten dat je zelf het apparaat uitzet als je hem gebruikt hebt.

Melkopschuimer – BPA vrij – aanbieding

Geschikt voor: het verwarmen of opkloppen van melk

Met dit model kan je gemakkelijk 300 ml melk verwarmen of veranderen in heerlijk melkschuim. Dit doe je door de kan te vullen met voldoende melk. Daarna druk je op de aan knop om het programma te starten. Binnen afzienbare tijd is het programma klaar en heb je heerlijk melkschuim. Deze kan je gemakkelijk over de koffie heen schenken. Deze elektrische melkopschuimer is gemaakt van kunststof en heeft een groot handvat. Dit handvat gebruik je om het melkschuim over te schenken naar de koffie. Omdat dit handvat van kunststof is, zal je je handen niet snel verbranden. Wanneer je klaar bent met het gebruik, maak je deze melkopschuimer gemakkelijk schoon onder de kraan met een beetje zeep. Voordat je hem terugzet in de kast, moet je hem wel goed afdrogen. Door het mooie onderstel zal deze beker niet snel omvallen als je er per ongeluk tegenaan stoot. Dit is heel fijn als je van jezelf weet dat je een beetje onhandig bent.

moa zwarte melkopschuimer aanbieding

3-in-1 Melkopschuimer in de aanbieding

Geschikt voor: het verwarmen of opkloppen van melk

Met dit model kan je 350 ml melk verwarmen of veranderen in overheerlijk melkschuim voor over de koffie. Dit model ziet er mooi uit en heeft een uitstraling die niet veel andere modellen hebben. Om melkschuim te maken vul je dit model met melk en druk je op de knop. Binnen enkele minuten heb je heerlijk melkschuim klaarstaan om over de koffie heen te schenken. Dit overschenken gaat erg makkelijk omdat dit model een handvat heeft van kunststof. Door dit kunststof handvat verbrand je je hand niet als je melk verwarmd hebt. De rest van het model is ook gemaakt van kunststof waardoor het geheel er strak uitziet. Het schoonmaken van dit model is niet moeilijk. Je spoelt hem gemakkelijk af met wat water en afwasmiddel om al het vuil eruit te krijgen. Daarna droog je hem goed af met een theedoek om al het water eruit te krijgen. Dit model staat op een stevig onderstel waardoor hij niet gemakkelijk om zal vallen als je er tegenaan stoot. Ook staat het model zo stevig als het programma loopt.

Melkopschuimer elektrisch met korting

Geschikt voor: het verwarmen of opkloppen van melk

Met dit elektrische model melkopschuimer kan je 250 ml melk verwarmen of 150 ml melkschuim maken. Je vult het reservoir met melk en drukt daarna op de aan knop om het programma te starten. Binnen twee minuten is dit programma klaar en kan je de melkschuim uitschenken over de koffie. Ook is het mogelijk om hiermee twee cappuccino’s te maken. Als je klaar bent met het gebruik van dit model, maak je deze gemakkelijk schoon onder de kraan met een beetje afwasmiddel of zeep. Droog hem daarna nog af met een theedoek voordat je hem terugzet in de kast. Ook kan je dit model op het aanrecht neerzetten zodat iedereen van zijn stoere uitstraling kan genieten. Dit model staat op een stevige voet met anti slip voetjes. Deze zorgen ervoor dat hij stevig blijft staan en niet gemakkelijk omvalt als je er tegenaan stoot. De kwaliteit van het melkschuim van dit model is prima. Het schuim is lekker luchtig en niet te dik. Ook blijft het zijn mooie structuur houden als je het over de cappuccino’s heen schenkt.

wmf stelio melkopschuimer

3 in 1 Elektrische Melkopschuimer aanbieding

Geschikt voor: het verwarmen of opkloppen van melk

Met dit model kan je 350 ml melk verwarmen of je kan het opkloppen tot heerlijk melkschuim. Je vult het reservoir met de juiste melk en drukt daarna op de aan knop. Binnen enkele minuten heb je heerlijk melkschuim wat je over de koffie kan schenken. Hiermee heb je meer dan voldoende melkschuim voor jezelf en voor je kennissen als die over de vloer komen. Dit model kan niet in de vaatwasser en moet daarom met de hand onder de kraan schoongemaakt worden. Dit kan met warm water en een beetje afwasmiddel. Droog hem daarna goed af met een theedoek voordat je hem weer terugzet in de kast.

Elektrische Melkopschuimer met mooie korting

Geschikt voor: het verwarmen of opkloppen van melk

Dit reservoir biedt ruimte voor 240 ml melk die je kan verwarmen of kan opkloppen tot heerlijk melkschuim. Dit kan je daarna gemakkelijk over je koffie heen schenken om deze te voorzien van overheerlijk melkschuim. Het opklop programma neemt vaak niet meer dan 2 minuten in beslag. Als je klaar bent met dit model kan je hem gemakkelijk onder de kraan houden om het schoon te spoelen. Je kan hier ook wat afwasmiddel bij gebruiken. Daarnaast staat dit model op een stevige voet die ervoor zorgt dat hij niet om zal vallen als je er tegenaan stoot. Dit model is gemaakt van metaal met een handvat van kunststof. Omdat dit handvat van kunststof gemaakt is, wordt deze niet warm en kan je hem veilig vastpakken.

kitchenbrothers elektrische melkopschuimer aanbieding

Elektrische melkopschuimer in de aanbieding

Geschikt voor: het verwarmen of opkloppen van melk

Met dit model kan je 115 ml melk verwarmen of veranderen in melkschuim. Je doet je lievelingsmelk in het reservoir en drukt daarna op de aan knop om het programma te starten. Binnen twee minuten heb je heerlijk melkschuim wat je over de koffie heen kan schenken. Met 115 ml heb je net genoeg voor twee koppen koffie. Als dit te weinig is, moet je mogelijk een groter model kiezen. Hopelijk kan je deze vinden als hij in de aanbieding is. Wanneer je klaar bent met het opschuimen van de melk, maak je dit model gemakkelijk schoon onder de kraan. Als hij echte vies is, kan je natuurlijk ook wat afwasmiddel toevoegen aan dit water om hem goed schoon te maken. Droog hem daarna af met een theedoek voordat je hem terugzet in de kast.