Skip to content

Melkopschuimer van Gastroback bestellen?

Bekijk hieronder de melkopschuimers van Gastroback

Wil je mogelijk een melkopschuimer van Gastroback kopen, maar weet je niet welke het moet worden? Geen paniek. Wij hebben een lijst gemaakt met daarin enkele melkopschuimers van Gastroback. We hopen dat je de informatie die je hier opdoet, kan gebruiken bij het maken van de juiste keuze welke melkopschuimer het beste bij je past.

Welke melkopschuimer van Gastroback past het beste bij mij?

Gastroback 42326 Latte Magic – Melkopschuimer

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Met dit model melkopschuimer van Gastroback kan je op een makkelijke manier 350 ml melk veranderen in heerlijk melkschuim. Hiermee heb je meer dan voldoende om iedereen van melkschuim te voorzien. Om met deze melkopschuimer melkschuim te maken, moet je eerst voldoende melk in het reservoir doen. Gelukkig zitten er maatstrepen aan de binnenwand van dit model. Hierdoor zie je meteen hoeveel melk er in de kan moet om voldoende melkschuim te maken. Als er voldoende melk in het reservoir zit, doe je de deksel erop en druk je op de knop om het proces te starten. Binnen enkele minuten zal het programma klaar zijn en beschik je over heerlijk melkschuim voor over de koffie. Deze blijft zijn structuur ook houden wanneer hij over de koffie uitgeschonken is. Het schoonmaken is erg makkelijk omdat je hem gewoon onder de kraan uit kan spoelen om alle melkresten eruit te krijgen. Wanneer deze er allemaal uit zijn, droog je hem gemakkelijk af met een theedoek om al het water eruit te krijgen. Wanneer het apparaat weer droog is, kan hij terug op het aanrecht. Dit model heeft een handvat wat het uitschenken van de melk wat makkelijker maakt. Dit handvat is gemaakt van kunststof en wordt daardoor ook niet zo snel warm. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je je handen zal verbranden. Onderop dit model zitten ook rubberen antislip strips die ervoor zorgen dat het apparaat niet gaan schuiven tijdens het opschuimen van de melk. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren.

Gastroback 42359 – Melkopschuimer

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Met dit model kan je op een hele makkelijke manier heerlijk melkschuim maken voor jezelf of voor je vrienden. Om dat voor elkaar te krijgen, dien je eerst voldoende melk in het reservoir te doen. Gelukkig zitten er maatstrepen aan de binnenwand die dit vergemakkelijken. Hierdoor kan je in een oogopslag zien of je voldoende melk in het reservoir gedaan hebt. Wanneer er voldoende melk in de kan zit, doe je de deksel erop en druk je op de knop om het programma te starten. Binnen enkele minuten is het programma klaar en heb je heerlijk melkschuim tot je beschikking om over de koffie heen te schenken. Wanneer je klaar bent met de koffie, moet je de melkopschuimer natuurlijk wel schoonmaken. Wij adviseren om dit snel te doen omdat er toch melk in het apparaat gezeten heeft. Om het apparaat schoon te maken, spoel je hem eenvoudig af onder de kraan met water en een klein beetje afwasmiddel. Als je hem extra goed schoon wilt maken, kan je gebruik maken van een zachte spons. Daarna droog je hem af met een theedoek en kan je hem opbergen. Onderop dit model is antislip aangebracht om ervoor te zorgen dat het apparaat niet zal gaan bewegen als je hem gebruikt. Wij hebben dit als zeer fijn ervaren, omdat het namelijk erg vervelend is om melk van de vloer op te moeten dweilen.

gastroback 42359 melkopschuimer

Gastroback Latte Max melkopschuimer

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Met dit model kan je overal waar je bent melkschuim maken. Dat komt omdat dit model namelijk op batterijen werkt. Daarmee ben je niet afhankelijk van stopcontacten of andere stroombronnen. Om met dit model melkschuim te maken, moet je de roerstaaf in een beker met melk houden. Daarna druk je op de knop om de roerstaaf in beweging te krijgen. Nu zal de melk langzaam veranderen in heerlijk melkschuim voor over de koffie. Wanneer het melkschuim van de gewenste kwaliteit is, kan je de knop loslaten en heb je heerlijk melkschuim tot je beschikking. Om dit model schoon te maken, moet je de roerstaaf onder de kraan houden en deze met een spons schoonmaken. Wanneer er geen melkresten meer aanzitten, kan je hem afdrogen met een theedoek en opbergen. Dit model wordt geleverd met een houder waar je hem in op kan bergen. Daarmee kan je hem op het aanrecht laten staan en is hij altijd binnen handbereik. Omdat dit model op batterijen werkt, adviseren wij iedereen om ook een reserve set batterijen bij de hand te houden voor het geval ze het begeven. Het zou namelijk erg jammer zijn als je op de camping staat en de batterijen doen het ineens niet meer. Dan wordt het namelijk erg lastig om melkschuim te maken.