Skip to content

Gefu melkopschuimer bestellen?

Bekijk hieronder de melkopschuimers van Gefu

Ben je op zoek naar een prachtige melkopschuimer van het merk Gefu? Dan ben je hier waarschijnlijk aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een lijst gemaakt van enkele Gefu melkopschuimers die te koop zijn. We hopen dat je de informatie die je hier opdoet kan gebruiken om te bepalen welke melkopschuimer voor jou de beste keuze is.

Welke Gefu melkopschuimer past het beste bij mij?

Melkopschuimer – RICCARDO – Gefu

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Met deze melkopschuimer ben je in staat om op een zeer eenvoudige en snelle manier melkschuim te maken. Om dit voor elkaar te krijgen, is het belangrijk dat je eerst voldoende melk in het reservoir doet. Wanneer er voldoende melk inzit, plaats je de deksel erop en verander je door middel van de op en neergaande beweging heerlijk melkschuim. Deze kan je vervolgens heel makkelijk over de koffie heen schenken. Met de inhoud van dit model heb je meer dan genoeg melkschuim voor jezelf en voor je vrienden. Niemand hoeft dus zonder melkschuim te zitten. Na gebruik maak je dit model gemakkelijk schoon door hem onder de kraan af te spoelen met water en een klein beetje afwasmiddel. Dit zorgt er namelijk voor dat je alle melkresten eruit krijgt. Daarna droog je hem af met een theedoek en kan hij terug in de kast. Dit model heeft omdat hij een zilveren kleur heeft een stoere uitstraling. Ook bevat dit model een handvat waarmee je hem gemakkelijk vast kan pakken en de melk gemakkelijk over de koffie heen kan schenken.

Melkopschuimer – ANTONIO – Gefu

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Deze melkopschuimer maakt het mogelijk om melk te veranderen in heerlijk melkschuim. Deze melkschuim kan je vervolgens gebruiken om je koffie of cappuccino net even wat lekkerder te maken. Om melk te veranderen in heerlijk melkschuim, moet je natuurlijk eerst voldoende melk in het reservoir doen. Wanneer dat gelukt is, doe je de deksel erop en verander je de melk langzaam in melkschuim door middel van een op en neergaande beweging. Wanneer je tevreden bent over het resultaat, schenk je de melkschuim ook nog eens gemakkelijk over de koffie heen omdat er een schenktuit aangebracht is aan de rand van het reservoir. Dit zorgt ervoor dat je een stuk minder makkelijk zal knoeien. Wanneer je de koffie opgedronken hebt, moet je dit model nog wel schoonmaken. Gelukkig is dat niet heel moeilijk. Je spoelt het reservoir en de andere accessoires af onder de kraan. Hierdoor zijn alle melkresten verwijderd en kan je hem afdrogen met een theedoek. Wanneer hij droog is, kan je hem terugzetten op het aanrecht of natuurlijk in de kast opbergen als je aanrecht te klein is. Met model bestaat uit een doorzichtig reservoir met een kunststof boven en onderkant. De kunststof onderkant zorgt ervoor dat het model stevig blijft staan op het moment dat je de melk op aan het schuimen bent. Het zou namelijk zeer vervelend zijn als alles omvalt en je de melk van de vloer mag gaan vegen. Door een innovatief draaimechanisme zal het nog makkelijker zijn om melk op te schuimen om dat door de unieke manier van draaien de melk sneller veranderd in melkschuim.

gefu antonio melkopschuimer

Gefu Melkopschuimer Fino

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Deze melkopschuimer werkt op batterijen en kan daarom overal gebruikt worden om melk te veranderen in heerlijk melkschuim. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je eerst je favoriete melk in een beker doen. Als dat gelukt is, steek je de roerstaaf in deze beker en houd je de knop ingedrukt die ervoor zorgt dat de roerstaaf gaat draaien. Wanneer je tevreden bent over het resultaat, laat je deze knop weer los en kan je het melkschuim over de koffie heen schenken. Hiermee maak je de koffie of de cappuccino’s net even wat lekkerder. Als je klaar bent met het gebruik ervan, kan je hem gemakkelijk schoonmaken. Dit doe je door hem onder de stromende kraan te houden en alle melkresten eraf te spoelen. Daarna droog je hem af met een theedoek om al het water eraf te krijgen. Wanneer hij droog is, kan je hem opbergen in een la op terugleggen in de kast. Omdat dit model gebruik maakt van batterijen en hij zonder batterijen niet zal werken, adviseren wij iedereen om extra batterijen binnen handbereik te hebben. Het zou namelijk erg vervelend zijn als je op vakantie lekkere melkschuim wilt maken, maar dat de batterijen je in de steek laten. Zorg er daarom voor dat je ten alle tijden extra batterijen bij de hand hebt.

Melkopschuimer Marcello, RVS – Gefu

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Met deze melkopschuimer kan je op bijna alle plekken melk veranderen in heerlijk melkschuim voor over de koffie. Om dit voor elkaar te krijgen doe je eerst voldoende van je favoriete melk in een beker. Daarna steek je de roerstaaf erin en druk je op de knop om deze melk te veranderen in heerlijk melkschuim. Wanneer je tevreden bent over de structuur van het melkschuim, laat je de knop los en kan je het melkschuim over de koffie heen schenken. Hiermee maak je ze namelijk net even wat lekkerder dan zonder melkschuim. Als je de koffie opgedronken hebt, moet je hem alleen nog schoonmaken. Dit doe je door hem onder de kraan te houden en met water af te spoelen. Je kan hierbij ook gebruik maken van afwasmiddel om alle melkresten er helemaal uit te krijgen. Daarna droog je hem af met een schone theedoek en kan je hem opbergen in een la of in de een kast. Omdat dit model batterijen nodig heeft om te werken, raden wij iedereen aan om ten alle tijden extra batterijen bij de hand te hebben. Wanneer de huidige batterijen leeg zijn, kan je deze namelijk vervangen met de nieuwe en direct weer melkschuim maken.

gefu melkopschuimer handmatig