Skip to content

Melkopschuimer Graef bestellen

Hieronder staan alle Graef melkopschuimers

Ben je op zoek naar een mooie melkopschuimer van Graef? Dan ben je hier waarschijnlijk aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een lijst gemaakt met daarin enkele melkopschuimers van het merk Graef. We hopen dat je deze informatie kan gebruiken om te bepalen welke melkopschuimer van Graef voor jou de beste is.

Welke melkopschuimer van Graef past bij mij?

Graef melkopschuimer ms702 zwart

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Met dit model van Graef ben je in staat om snel en makkelijk melkschuim te maken. Met dit model kan je 200 ml veranderen in 400 ml melkschuim. Daarmee heb je meer dan voldoende melkschuim voor jezelf en voor je vrienden. Om met dit model melkschuim te maken, doe je uiteraard eerst voldoende melk in de kan. Daarna plaats je deze kan in een voet en druk je op de aan knop om het programma te starten. Nu zal het apparaat de melk gaan opkloppen en heb je binnen afzienbare tijd heerlijk melkschuim tot je beschikking. Dit melkschuim kan je vervolgens gemakkelijk over de koffie heen schenken de kan heeft een handvat van kunststof waarmee je hem gemakkelijk vast kan pakken en weer terug kan zetten. Vanwege het feit dat dit handvat van kunststof gemaakt is, zal je je handen niet verbranden als je de kan optilt. Ook het schoonmaken van de ms702 melkopschuimer van Graef is erg makkelijk. Je spoelt hem namelijk af onder de kraan met wat water en een klein beetje afwasmiddel. Vergeet hem daarna alleen niet af te drogen met een theedoek. Wanneer het model helemaal droog is kan je hem terugzetten in een keukenkast. Ook kan je ervoor kiezen om het model op het aanrecht te laten staan. Door de antislip strips die onderop het model zitten, zal hij niet gemakkelijk omvallen. Erg handig als je er een keer per ongeluk tegenaan stoot. Ook voor mensen met spelende kinderen is dit een hele geruststelling.

Graef MS 703 Melkopschuimer rood

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Met dit model van Graef ben je instaat om snel een echte thuis barista te worden. Je kan met dit model 400 ml melkschuim maken. Daarmee heb je echt meer dan voldoende melkschuim voor jezelf of voor je vrienden als die over de vloer komen. Om met dit model dat heerlijke melkschuim te maken, doe je uiteraard eerst melk in de kan. Wanneer de melk in de kan zit, plaats je deze kan in de voet en druk je op de juiste knop om het programma aan te zetten. De melkopschuimer van Graef zal nu binnen twee minuten klaar zijn en heerlijk melkschuim hebben. Deze kan je gemakkelijk over de koffie heen schenken om deze helemaal af te maken. Wanneer je klaar bent met het opschuimen van melk met deze Graef melkopschuimer, maak je hem ook gemakkelijk weer schoon. Zo spoel je hem gemakkelijk om onder de kraan om alle melkresten eruit te krijgen. Daarna droog je hem af met een theedoek om alle waterresten eruit te krijgen. Als het model droog is, kan hij terug in de kast. Ook is het mogelijk om hem op het aanrecht te laten staan. Onderop het model zitten handige antislip strips die ervoor zorgen dat dit model melkopschuimer niet gemakkelijk om zal vallen als iemand er tegenaan stoot. Dit is vooral fijn voor mensen die wel eens onhandig kunnen zijn in de keuken. Dit vinden wij een hele geruststelling en zijn blij dan Graef deze antislip strips heeft aangebracht.

graef melkopschuimer rood

Graef MS701 – Melkopschuimer wit

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Dit laatste model van Graef heeft een capaciteit om 400 ml melkschuim te maken. Dit doe je door ten eerste voldoende melk in de kan te doen. Wanneer je dit gedaan hebt, doe je de deksel erop en druk je op de aan knop. Nu gaat het apparaat zijn ding doen en heb je binnen afzienbare tijd beschikking over heerlijk melkschuim. Deze kan je gemakkelijk over de cappuccino´s heen schenken om deze net wat lekkerder te maken. Dit model heeft een handvat van kunststof waardoor je hem gemakkelijk vast kan pakken om het melkschuim over te schenken. Wanneer je hiermee klaar bent, zal je de Graef melkopschuimer schoon moeten maken. Dit is erg makkelijk want je spoelt hem namelijk om onder de kraan met een beetje water en afwasmiddel om alle melkresten eruit te krijgen. Daarna droog je hem af met een schone theedoek om alle waterresten eruit te krijgen. Wanneer dat gelukt is berg je hem weer op in een keukenkast of natuurlijk op het aanrecht. Ook hoef je bij dit model niet bang te zijn dat hij aanblijft staan als je hem vergeet uit te zetten. Er zit namelijk een automatische uitschakel functie op die het apparaat na een paar minuten niet gebruikt te hebben vanzelf uitzet. Erg handig voor als je hem ooit vergeet uit te zetten en niet wil dat er onnodig stroom gebruikt wordt. Onderop dit model zetten zeer handige antislip strips die ervoor zorgen dat het model niet gemakkelijk om zal vallen als je er een keer tegenaan stoot. Een erg fijne gedachte voor mensen met spelende kinderen die nog wel eens iets omver willen stoten. Al met al zijn de melkopschuimer van Graef van een goede kwaliteit en maken ze behoorlijk lekkere melkschuim die je gemakkelijk over de koffie heen kan schenken om deze net wat lekkerder te maken.