Skip to content

Hand melkopschuimer bestellen?

Hieronder staan enkele handmatige melkopschuimers om uit te kiezen.

Wanneer je op zoek bent naar een handmatige melkopschuimer ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben namelijk speciaal voor onze lezers een lijst samengesteld van meerdere handmatige melkopschuimers. Wij hopen dat deze lijst je helpt met het vinden van de ideale handmatige melkopschuimer voor jou.

Welke manuele melkopschuimer past bij mij?

SWILIX ® Handmatige melkopschuimer met RVS Houder

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Met deze handmatige melkopschuimer van Swilix kan je heel gemakkelijk melkschuim maken. Om dit voor elkaar te krijgen, doe je de roerstaaf in de beker met melk en druk je daarna op de knop om de roerstaaf in beweging te brengen. Houd deze roerstaaf onder de melk totdat het melkschuim een mooie structuur heeft. Nu kan je het melkschuim over de koffie of cappuccino heen schenken. Het schoonmaken van dit model is erg makkelijk. Je houdt namelijk de roerstaaf onder de kraan om deze met water af te spoelen. Daarna droog je hem af met een theedoek en kan je hem opbergen in de bestek la of op een andere plek. Dit model werkt op batterijen, waardoor je hem op elk moment en op elke plek kan gebruiken. Ook hoef je niet te stoeien met snoeren of stopcontacten. Wel adviseren wij om een extra set batterijen achter de hand te hebben voor het geval dat het apparaat het niet meer doet.

Manuele opschuimer van RVS

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Deze manuele melkopschuimer stelt je in staat om op een gemakkelijke manier heerlijk melkschuim te maken voor over de koffie of cappuccino. Om melkschuim te maken dien je de roerstaaf in een beker met melk te stoppen en de knop ingedrukt te houden totdat het melkschuim een goede structuur heeft. Daarna haal je deze eruit en kan je hem afspoelen met water. Vervolgens droog je hem af voordat hij weer terug kan in de kast of la. Ook dit model werkt op batterijen en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Hierdoor zit er altijd een kleur bij die het beste bij je past. Aangezien dit model op batterijen werkt, hoef je je niet snel drukt te maken over het vinden van een stopcontact. Wel raden wij iedereen aan om ervoor te zorgen dat ze een extra setje batterijen bij de hand hebben. Vanwege het feit dat er geen stopcontact nodig is, is dit model perfect voor op de camping.

earkings melkopschuimer

Handmatige melkopschuimer kan

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Met dit model klop je de melk volledig met de hand op. Er komt geen kabel of stroom aan te pas. Daarmee geef je jezelf als het ware meteen een krachtoefening cadeau als je dit model gebruikt. Om met dit model melkschuim te maken, dien je de kan te vullen met je favoriete melk. Daarna doe je de deksel erop en kan je door een op en neergaande beweging te maken de melk veranderen in melkschuim. Het melkschuim wat je met dit model maakt, is van goede structuur en smaakt prima. Na het opkloppen van de melk kan je deze gemakkelijk over de koffie heen schenken. Ook het schoonmaken van dit model is erg gemakkelijk. Je spoelt deze namelijk met een beetje afwasmiddel en water om onder de kraan. Daarna droog je hem af en kan hij terug in de kast.

Melkopschuimer met de hand roestvrijstaal

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Deze handmatige melkopschuimer ziet er erg mooi uit doordat deze van roestvrijstaal gemaakt is. Daardoor kan je hem ook prima op het aanrecht laten staan als je hem niet gebruikt. Om er melkschuim mee te maken doe je melk in de kan en daarna de deksel erop. Door de op en neergaande beweging, verander je de melk vanzelf in melkschuim. Wanneer deze van goede kwaliteit is, kan je deze gemakkelijk over de koffie heen schenken om ze net wat lekkerder te maken. Het schoonmaken van dit model is erg makkelijk. Zo kan je deze gemakkelijk afspoelen met water en een klein beetje afwasmiddel. Daarna droog je hem gemakkelijk af met een theedoek voordat je hem terugzet in een keukenkast. Al met al hebben wij dit model als een prima handmatige melkopschuimer ervaren.

bialetti melkopschuimer

Handmatige melkopschuimer met 2 Opschuimers

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Met dit handmatige model ben je in staat om op een gemakkelijke en snelle manier heerlijk melkschuim te maken voor over de koffie. Deze maak je door een beker met melk te vullen en de roerstaaf er vervolgens in te steken. Daarna druk je op de knop om de roerstaaf te laten draaien. Houd deze roerstaaf net zo lang in de beker met melk totdat het melkschuim van goede kwaliteit is. Daarna schenk je deze gemakkelijk over je koffie heen. Ook het schoonmaken van dit model is een fluitje van een cent. Je spoelt deze namelijk onder de kraan met wat water schoon. Droog hem daarna af met een theedoek om al het water eraf te krijgen. Daarna kan je hem opbergen in een kast om het uit het zicht te houden. Wij vinden dit een prima model om mee te nemen als je gaat kamperen of op de camping staat.

Melkopschuimer Handmatig RVS 800 ml

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Dit model heeft een capaciteit van 800 ml wat ervoor zorgt dat je een enorme hoeveelheid melkschuim kan maken. Om met dit model melkschuim te maken, vul je het reservoir met je lievelingsmelk. Omdat er aan de binnenkant maatstrepen aangebracht zijn, is dit een fluitje van een cent. Als er voldoende melk in het reservoir zit, doe je de deksel erop. Ook nu op en neergaande bewegingen te maken, zal de melk vanzelf veranderen in heerlijk melkschuim. Wanneer deze van de juiste dikte is, kan je het melkschuim gemakkelijk over de koffie heen schenken. Het schoonmaken van dit RVS model is een fluitje van een cent. Je kan hem omspoelen met water en zeep. Ook is het mogelijk om deze handmatige melkopschuimer in de vaatwasser te doen. Het model heeft daarnaast ook een RVS handvat waardoor je de kan gemakkelijk op kan pakken en het melkschuim over de koffie heen kan schenken. Daarmee is dit een prima melkopschuimer.

kinghoff melkopschuimer

Handmatige melkopschuimer zwart

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Dit model heeft een inhoud van 1 liter. Hiermee kan je meer dan genoeg melkschuim maken voor 6 koppen koffie. Om met dit model melk te veranderen in melkschuim, dien je eerst de melk in de kan te doen. Wanneer dat gelukt is, doe je de deksel erop en door middel van de neergaande beweging zal er vanzelf melkschuim gemaakt worden. Als je tevreden bent over de structuur van het melkschuim, kan je deze over de koffie heen schenken. Gezien het feit dat je met dit model genoeg melkschuim kan maken voor 6 koppen koffie, is dit een model voor de echte grootverbruiker. Wanneer je klaar bent en dit model af wilt ruimen, moet je hem eerst schoonmaken. Dit doe je door het model onder de kraan te houden en deze met water schoon te spoelen. Vergeet hem alleen niet af te drogen met een theedoek voordat je hem terugdoet in de kast.

Handmatige melkopschuimer van glas

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Met dit glazen model melkopschuimer ben je in staat om heerlijk melkschuim te maken voor over de koffie. Omdat dit model van glas gemaakt is, krijgt hij een neutrale uitstraling waardoor deze perfect past op het aanrecht. Om met dit model melkschuim te maken, doe je voldoende melk in de kan. Daarna doe je de deksel erop en maak je door middel van neergaande bewegingen heerlijk melkschuim. Dit melkschuim schenk je vervolgens over je koffie heen om deze helemaal af te maken. Het schoonmaken van dit glazen model stelt niet zo veel voor. Je spoelt hem namelijk af onder de kraan en droog hem daarna af met een theedoek. Bij dit model zit ook een rubberen voet, waardoor het model stevig op zijn plek blijft staan wanneer je hem gebruikt. Dit verkleind de kans op ongelukken aanzienlijk.

bialetti melkopschuimer glas

Handmatige melkopschuimer glas RVS

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Met dit compacte handmatige model, ben je in staat om op een gemakkelijke manier heerlijk melkschuim te maken voor jezelf of voor je gasten. Je doet eenvoudig de melk in de beker en door de op en neergaande beweging veranderd deze melk vanzelf in heerlijk melkschuim. Deze kan je vervolgens heel gemakkelijk over de koffie heen schenken, omdat de kan namelijk gemakkelijk beet te pakken is. De kan zelf is gemaakt van glas en de opklopper is van RVS gemaakt. Het schoonmaken doe je door de beker onder de kraan te houden en deze daarna af te drogen met een theedoek. Daarna berg je dit model gemakkelijk op in een keukenkast.

Melkopschuimer handmatig RVS

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Met dit mooie RVS model ben je in staat om voor jezelf of voor je gasten heerlijk melkschuim te maken. Je doet hiervoor de melk in de kan en klopt deze daarna gemakkelijk op om hem daarna over te schenken over de koffie. Daarna kan je dit model gemakkelijk schoonmaken onder de kraan met water en afwasmiddel. Wij adviseren je wel om voorzichtig te zijn met het schoonmaken van dit model. Het zou jammer zijn als je hem beschadigd. Gebruik daarom alleen een zachte spons of helemaal geen spons bij het schoonmaken van dit model. Wanneer hij weer helemaal schoon is, droog je hem af met een schone theedoek. Omdat dit model er stoer uitziet, kan je hem prima op het aanrecht laten staan zodat iedereen ervan kan genieten. Alles bij elkaar is dit een prima model om in je keuken te hebben staan.

melkopschuimer riccardo gefu