Skip to content

Melkopschuimer van Illy bestellen?

Hieronder staan alle Illy melkopschuimers

Ben je op zoek naar een melkopschuimer van Illy? Dan ben je hier mogelijk aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een lijst voor je samengesteld met daarin enkele melkopschuimers van Illy. We hopen dat deze lijst je zal helpen met het maken van een goede keuze.

Welke melkopschuimer van Illy past het beste bij mij?

Illy – Melkschuimer wit

Geschikt voor: koud en warm melkschuim

Met dit model melkopschuimer van het merk Illy kan je 250 ml melk verwarmen of veranderen in melkschuim. Dit melkschuim maak je door het reservoir te vullen met voldoende melk. Daarna druk je op de knop om het programma te starten. Binnen twee minuten is het programma klaar en heb je heerlijk melkschuim voor over de koffie. Ook na gebruik maak je dit model gemakkelijk schoon met wat warm water en afwasmiddel. Ook is het mogelijk dat je dit model in de vaatwasser stopt. Daar kan hij namelijk tegen. Voordat je het model terugzet in de kast, is het belangrijk om deze nog goed droog te maken met een theedoek. Daarna kan je hem terugzetten in de kast of op het aanrecht laten staan als je dat wilt. Dit model staat op een stevig voetstuk waardoor hij niet gemakkelijk om zal vallen als je er tegenaan stoot. Ook staat het model hiermee stevig op zijn plaats. Ook schakelt dit model zichzelf na verloop van tijd af. Daarom hoef je je niet druk te maken dat het apparaat onnodig aan blijft staan als je hem vergeet uit te zetten.

Illy – Melkschuimer zwart

Geschikt voor: koud en warm melkschuim

Dit zwarte model heeft net als de witte een reservoir voor 250 ml melk. Deze melk kan je verwarmen of veranderen in melkschuim. Je doet daarvoor voldoende melk in de kan en drukt dan op de knop om het programma te starten. Binnen twee minuten is dit programma afgelopen en kan je de melkschuim over de koffie heen schenken. Als je klaar bent, maak je dit apparaat gemakkelijk schoon. Zo spoel je hem namelijk af met wat water en zeep. Gebruik hierbij ook een zachte spons om hem goed schoon te maken zonder de binnenwand te beschadigen. Droog hem daarna goed af voordat je hem weer terugzet in een keukenkastje. Natuurlijk is het ook mogelijk om hem op het aanrecht te laten staan als je ervan wilt genieten. Door de stevige voetplaat waar dit model op rust, staat hij altijd stevig. Zo blijft hij stabiel staan als het programma loopt of als je er tegenaan stoot. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het apparaat zomaar omvalt.

illy melkopschuimer zwart

Wat vinden wij van de melkopschuimers van Illy

Hieronder bespreken we onze bevindingen van de melkopschuimers van Illy. We hopen dat je deze informatie kan gebruiken om tot een goede keuze te komen.

Het model van de melkopschuimer

De melkopschuimers hebben allebei nagenoeg hetzelfde model. Er staat een kan op een voetstuk. De kan is van metaal gemaakt en het voetstuk van kunststof. Het voetstuk is ook verkrijgbaar in meerdere kleuren. Hopelijk zit er dus een kleur bij die je aanspreekt. Het handvat van het apparaat is ook van metaal gemaakt. Daardoor kan deze warmer worden als je melk aan het verwarmen bent. Houd hier dus rekening mee. Verder staat op de voetplaat met symbolen aangegeven welk programma je kan selecteren. Daarmee is het heel makkelijk om het juiste programma te selecteren en maak je haast geen fouten.

De bediening

Dit model is gemakkelijk te bedienen omdat de programma’s aangegeven staan met symbolen. Deze symbolen zijn makkelijk te begrijpen voor iedereen waardoor het maken van fouten bijna niet voorkomt. Als je het programma geselecteerd hebt druk je op de knop om het programma aan te zetten. Binnen enkele minuten is het programma klaar en heb je heerlijk melkschuim ter beschikking om van te genieten. Dit melkschuim kan je gemakkelijk overschenken naar de koffie om deze net wat lekkerder te maken. Na het gebruik maak je dit model gemakkelijk schoon onder de kraan met water en zeep.

De kwaliteit van het melkschuim

Wij vinden dat het melkschuim van prima kwaliteit is. Zo is het schuim lekker van smaak en luchtig. Ook blijft de structuur behouden wanneer je het over de koffie heen hebt geschonken. Wij zijn zeer tevreden.

Onze conclusie

Wij vinden dat de melkopschuimers van Illy melkschuim van goede kwaliteit maken. Ook ziet het model er goed uit en maak je deze gemakkelijk schoon. Ook is Illy een B Corp bedrijf wat aangeeft dat ze hun best doen om voor ons allemaal een betere wereld te maken.