Skip to content

Melkopschuimer Kitchenbrothers bestellen

Bekijk hieronder de melkopschuimers van Kitchenbrothers

Ben je zoekende naar een mooie melkopschuimer van het merk Kitchenbrothers? Waarschijnlijk ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben namelijk speciaal voor onze lezers een lijst samengesteld van meerdere melkopschuimer van Kitchenbrothers. We hopen dat je de informatie uit deze lijst kan gebruiken om te bepalen of de melkopschuimers van Kitchenbrothers bij je passen.

Welke melkopschuimer van Kitchenbrothers past het beste bij mij?

KitchenBrothers 4-in-1 Elektrische Melkopschuimer

Geschikt voor: warm en dik schuim, warm en luchtig schuim, opwarmen en koud opschuimen

Met dit model ben je in staat om op vier verschillende manieren je melk te bewerken. Zo kan je hem opschuimen en verwarmen om je koffie net wat lekkerder mee te maken. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je de volgende stappen zetten. Ten eerste dien je voldoende melk in de kan te doen. Door de aanwezigheid van maatstrepen is dit erg makkelijk. Zo stop je nooit te veel of te weinig melk in de kan. Wanneer er voldoende melk in de kan zit, kies je het gewenste programma en druk je op de knop. Afhankelijk van het programma wat je gekozen hebt, duurt het ongeveer 2 minuten voordat het programma klaar is. Nu kan je de melk gemakkelijk over de koffie heen schenken en deze helemaal afmaken. Wanneer je klaar bent met het opschuimen van je melk en je wilt dit model schoonmaken, adviseren wij om deze om te spoelen met water en afwasmiddel. Hiermee zorg je er namelijk voor dat alle melkresten eruit zijn. Daarna droog je hem af met een theedoek om al het water eruit te krijgen. Wanneer het apparaat weer helemaal droog is, kan hij terug in de kast. Uiteraard is het ook mogelijk om dit model op het aanrecht te laten staan als je dat mooi vindt. Onderop dit model zijn handige antislip strips aangebracht. Deze zorgen er namelijk voor dat het model niet gemakkelijk om zal vallen als je er een keer tegenaan stoot. Vooral voor gezinnen met jonge kinderen in dit erg fijn. We weten namelijk allemaal dat kleine kinderen nog wel eens wat om willen stoten.

KitchenBrothers Elektrische Melkopschuimer RVS zwart

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Met dit model melkopschuimer van Kitchenbrothers ben je in staat om 240 ml melk te veranderen in heerlijk melkschuim. Met dit melkschuim maak je je koffie of cappuccino’s helemaal af. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je eerst de volgende stappen nemen. Om te beginnen met er eerst melk in de kan gedaan worden. Door de aanwezigheid van maatstrepen weet je precies hoeveel melk je erin moet doen voor de juiste hoeveelheid melkschuim. Wanneer de melk in de kan zit, doe je de deksel erop en druk je op de knop om het programma te starten. Binnen twee minuten is het programma klaar en heb je overheerlijk melkschuim in de kan zitten. Deze schenk je gemakkelijk over de koffie heen omdat je de kan vast kan pakken aan een kunststofhandvat. Als je uitgedronken bent, maak je dit model melkopschuimer gemakkelijk schoon onder de kraan. Gebruik hierbij ook een klein beetje afwasmiddel om alle melk resten eruit te krijgen. Droog hem daarna goed af met een theedoek om al het water eruit te krijgen. Als hij droog is kan je hem terug zetten in de kast. Dit model is gemaakt van RVS en heeft een handvat van kunststof. Dit zorgt ervoor dat het handvat niet al te warm wordt en je hem veilig beet kan pakken. Daarnaast heeft dit model een handige automatische uitschakel functie waarmee het model zichzelf uitschakelt als deze een tijd niet gebruikt is. Ook zitten er rubberen antislip strips onderop het model die ervoor zorgen dat deze stevig blijft staan tijdens het opschuimen van de melk. Ook kan het apparaat hierdoor niet gemakkelijk omvallen als je er tegenaan stoot.

kitchenbrother melkopschuimer zwart

KitchenBrothers Elektrische Melkopschuimer RVS metaal

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Met deze melkopschuimer van het merk Kitchenbrothers kan je op een gemakkelijke manier 240 ml melk veranderen in melkschuim. Hiermee heb je voldoende melkschuim om minimaal 2 a 3 koppen koffie te voorzien van heerlijk melkschuim. Om dit voor elkaar te krijgen moet je eerst voldoende melk in de kan doen. Door de aanwezigheid van maatstrepen is dit erg makkelijk. Zo weet je zeker dat je nooit te veel of te weinig melk in de kan doet. Wanneer er voldoende melk in de kan zit, doe je de deksel erop en druk je op de aan knop. Nu zal het apparaat beginnen met het maken van melkschuim. Binnen twee minuten zal deze klaar zijn en kan je hem over de koffie heen schenken om deze net wat lekkerder te maken. Wanneer je klaar bent met het gebruik van dit model, moet je hem uiteraard wel schoonmaken. Ook dit is erg makkelijk. Je spoelt hem gemakkelijk af onder de kraan met water en een klein beetje afwasmiddel. Je kan hierbij ook een zachte spons gebruiken, maar pas op dat je de laag aan de binnenkant niet beschadigt. Als hij schoon is droog je hem af en kan je hem terugzetten in de kast of natuurlijk op het aanrecht laten staan. Onderop dit model zitten handige antislip strips die ervoor zorgen dat hij niet gemakkelijk om zal vallen als je er een keer per ongeluk tegenaan stoot. Al met al hebben wij de melkopschuimers van Kitchenbrothers als zeer goed ervaren.