Skip to content

Melkopschuimer Krups

Hieronder staan alle Krups melkopschuimers

Wanneer je op zoek bent naar een melkopschuimer van Krups, ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een lijst gemaakt van melkopschuimers van met merk Krups. We hopen dat deze informatie je helpt met het vinden van de juiste melkopschuimer van het merk Krups.

Welke melkopschuimer van Krups past het beste bij mij?

Hieronder staat de lijst met de verschillende melkopschuimer van het merk Krups. We hopen dat je deze informatie kan gebruiken om te bepalen of deze melkopschuimers voor jou de beste keus zijn.

Krups melkopschuimer

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Met dit model kan je 300 ml melk veranderen in heerlijk melkschuim. Met dit model heb je genoeg voor minstens twee koppen koffie. Je maakt het melkschuim door de melk in het reservoir te doen op de knop te drukken. Binnen enkele minuten is het programma klaar en kan je het melkschuim overschenken op de koffie. Wanneer je klaar bent met het maken van melkschuim, maak je deze gemakkelijk schoon. Je kan deze schoonmaken door deze onder de kraan te houden en met een beetje afwasmiddel schoon te maken. Dit model heeft ook een automatische aan en uitschakel functie. Daarmee gaat het apparaat vanzelf uit als je hem een tijdje niet hebt gebruikt. Handig, aangezien je zo minder stroom gebruikt. Ook zorgt de grote voet waarop het apparaat rust ervoor dat deze niet gemakkelijk omvalt als je er tegenaan stoot. Ook staat het model daarmee stevig op zijn plek wanneer het opklop programma loopt. Het enige nadeel van de model is dat deze niet BPA-plastic vrij is. Houd hier rekening mee.

Zijn de melkopschuimers van Krups een goede keuze voor mij?

Hieronder bespreken we enkele punten die ons opvallen aan de melkopschuimers van Krups. We hopen dat je deze informatie kan gebruiken om voor jezelf een goede keus te maken of een van deze modellen voor jou een goede keus is.

Het design

De melkopschuimer ziet er mooi uit en heeft daarmee een tijdsloos uiterlijk. De behuizing is van staal gemaakt met een handvat van kunststof. Dit kunststof handvat zorgt ervoor dat je je hand niet verbrand als je de kan van de voet wilt pakken wanneer je melk verwarmt hebt. Verder heeft dit model een mechanisme waarmee je niet zal knoeien tijdens het uitschenken van de melk of het melkschuim. Op het apparaat zit één knop waarmee je hem bedient. Hiermee zet je hem aan en uit en zet je het opklop programma aan. Ook zitten er aan de binnenkant handige maatstrepen waarmee je ervoor zorgt dat je nooit te veel of te weinig melk in het reservoir doet.

De bediening van deze melkopschuimer

Wij vinden dat dit model gemakkelijk te gebruiken is. Er zit namelijk maar één knop op het hele apparaat. Daarmee is dit model echt heel makkelijk om aan te sturen. Ook het oppakken en neerzetten van dit model gaat erg gemakkelijk, omdat hij namelijk makkelijk loskomt van de voet waarop hij rust. Daarmee zijn we uiteraard zeer tevreden. Ook kan dit model op de voet 360 graden draaien. Zodoende kan je hem altijd bij het handvat vastpakken en kan hij op veel plekken staan.

De kwaliteit van het melkschuim

Wij vinden dat de kwaliteit van het melkschuim onregelmatig is. Zo merken we dat het schuim te ene keer goed van smaak en structuur is en de andere keer niet. Heel vreemd. Wat we ook probeerde er was bijna niets aan te veranderen er zat ook geen logica achter. Zo konden we soms meermaals achter elkaar lekker schuim maken en de andere keer weer niet. Houd hier dus rekening mee.

Hoe gebruiksvriendelijk zijn de modellen van Krups?

Wij hebben de modellen van Krups als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Vanwege het feit dat er maar één knop op het apparaat zit en dat je hiermee alles aanstuurt, vonden wij erg fijn. Ook het overschenken van het melkschuim gaat erg makkelijk. Het schoonmaken van dit model is ook zeker niet moeilijk. Daarnaast kan dit model ook 360 graden draaien over zijn draaischijf waardoor hij ten alle tijden vast te pakken is. Al met al een buitengewoon gebruiksvriendelijk model om mee te werken. Alleen valt de kwaliteit van het melkschuim soms een beetje tegen.

Onze conclusie

Wij hebben de melkopschuimers van Krups als zeer gebruiksvriendelijk ervaren omdat deze weinig toeters en bellen hebben. Ook is het schoonmaken van deze verschillende modellen een fluitje van een cent. Alleen valt de kwaliteit van het melkschuim soms een beetje tegen. Houd hier rekening mee als je opzoek bent naar een goede melkopschuimer van Krups.