Skip to content

Melkopschuimer Melitta bestellen?

Bekijk hieronder de melkopschuimers van Melitta

Ben je op zoek naar een mooie melkopschuimer van Melitta? Waarschijnlijk kunnen wij je hierbij helpen. Wij hebben namelijk een lijst samengesteld met daarin enkele melkopschuimers van het merk Melitta. Wij hopen dat je deze kennis kan gebruiken om te bepalen of de melkopschuimers van Melitta voor jou een goede keuze is.

Welke melkopschuimer van Melitta past bij mij?

Melitta Cremio II – Melkopschuimer – Zwart

Geschikt voor: het opschuimen en opwarmen van melk

Met deze melkopschuimer kan je op een zeer eenvoudige manier 250 ml melk verwarmen of opschuimen tot heerlijk melkschuim. Om dit voor elkaar te krijgen moet je natuurlijk eerst voldoende melk in de kan doen. Gelukkig zijn er maatstrepen aangebracht aan de binnenwand van de Cremio II. Hiermee zorg je ervoor dat je niet te veel en ook niet te weinig melk in de kan doet. Wanneer er voldoende melk in de kan zit, doe je de deksel erop en daarna op de knop. Nu zal het programma beginnen en heb je binnen afzienbare tijd heerlijk melkschuim om over de koffie te doen. Het overschenken van de melk gaat erg makkelijk. Er zit namelijk een handvat op van kunststof die je gemakkelijk vast kan pakken bij het overschenken van de melk. Ook het schoonmaken van dit model is niet al te moeilijk. Zo is het mogelijk om hem om te spoelen onder de kraan om zo alle melkresten eruit te krijgen. Daarna dien je hem alleen nog af te drogen met een theedoek. Nu kan je hem veilig terugzetten in een keukenkast of natuurlijk op het aanrecht laten staan. Door de aanwezigheid van antislip strips aan de onderkant van de voet, staat dit model stevig als er melkschuim gemaakt moet worden. Ook zorgen deze strips ervoor dat het apparaat niet gemakkelijk om zal vallen als je er een keer tegenaan stoot. Al deze aspecten maken de Cremio II tot een mooie melkopschuimer.

Melitta Cremio II – Melkopschuimer – Wit

Geschikt voor: het opschuimen en opwarmen van melk

Met deze witte melkopschuimer van Melitta kan je heel gemakkelijk 250 ml melk verwarmen. Ook is het mogelijk om deze hoeveelheid melk te veranderen in heerlijk melkschuim. Daarmee maak je namelijk je koffie helemaal af. Om melkschuim te maken met dit model, moet je natuurlijk eerst voldoende melk in de kan doen. Gelukkig zijn er in dit model maatstrepen aangebracht aan de binnenwand. Hierdoor is het erg makkelijk om ervoor te zorgen dat je niet te veel en ook niet te weinig melk in de kan doet. Wanneer er voldoende melk in de kan zit, doe je de deksel erop en druk je op de knop om het proces te starten. Binnen twee minuten zijn de meeste programma’s van dit model klaar met draaien en kan je de melk over de koffie heen schenken. Wanneer je uitgedronken bent en de Cremio schoon moet maken, is dit gelukkig ook erg makkelijk. Je kan dit model namelijk afspoelen met water en afwasmiddel. Gebruik hierbij ook een zachte spons om de melkresten eruit te krijgen. Droog hem daarna af met een theedoek om al het overtollige water eruit te krijgen voordat je hem terug zet in de kast. Uiteraard is het ook mogelijk om dit model op het aanrecht te laten staan als je dan mooi vindt. Dit model heeft daarnaast ook een handvat van kunststof. Hierdoor kan je de kan gemakkelijk vastpakken als je melk aan het verwarmen bent en zal je je hand niet snel verbranden. Daarnaast zitten er antislip strips onderop dit model om ervoor te zorgen dat hij stevig blijft staan. Dit vinden we vooral een fijne gedachte voor gezinnen met kleine kinderen. Deze willen nog wel eens wat omstoten en je wil er niet aan denken dat ze de warme melk over zich heen krijgen.

melitta melkopschuimer wit

Melitta Cremio II SST – Melkopschuimer

Geschikt voor: het opschuimen en opwarmen van melk

Met deze melkopschuimer van Melitta kan je 250 ml melk verwarmen Uiteraard is het ook mogelijk om deze melk op te schuimen tot melkschuim. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je ten eerste voldoende melk in de kan doen om op te schuimen. Gelukkig heeft dit model maatstrepen aan de binnenwand van de kan. Deze geven aan hoeveel melk je in de kan moet doen om ervoor te zorgen dat je niet te veel en ook niet te weinig melkschuim krijgt. Wanneer er voldoende melk in de kan zit, druk je op de knop en zal het apparaat beginnen. Binnen twee minuten zal het programma klaar zijn en kan je de melk of het melkschuim over de koffie heen schenken. Als je de koffie of cappuccino’s opgedronken hebt, moet je de melkopschuimer nog wel schoonmaken. Ook dit is gelukkig erg makkelijk. Zo kan je hem gemakkelijk afspoelen met water en afwasmiddel om zo de meeste melkresten weg te krijgen. Droog hem daarna af met een theedoek om al het overtollige water eruit te krijgen. Nu kan je hem terugzetten op het aanrecht of opbergen in een keukenkast als je dat fijner vindt. Onderop dit model zijn antislip strips aangebracht die ervoor zorgen dat het apparaat niet snel om zal vallen als je er een keer tegenaan stoot. Ook blijft het model zo stevig op zijn plek staan als de melk opgeklopt wordt tot melkschuim. Al deze eigenschappen vinden wij erg fijn om terug te zien in een melkopschuimer.