Skip to content

Glazen melkopschuimer bestellen?

Bekijk hieronder de glazen melkopschuimers

Ben je op zoek naar een mooie melkopschuimer van glas? Zoek niet verder. Wij hebben een lijst gemaakt van enkele glazen melkopschuimers die er te koop zijn. Wij hopen dat je de kennis die je hier opdoet kan gebruiken om te bepalen welke glazen melkopschuimer voor jou je beste keuze is.

Welke melkopschuimer van glas past het beste bij mij?

Melkopschuimer – glas

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Met deze glazen melkopschuimer is het erg makkelijk om melkschuim te maken. Zo hoef je alleen maar voldoende melk in het glazen reservoir te stoppen en de deksel erop te doen. Wanneer dat gelukt is, maak je door middel van de op en neergaande beweging lekker melkschuim klaar. Wanneer je tevreden bent over het resultaat, stop je met de op en neergaande beweging en haal je de deksel eraf. Nu schenk je het melkschuim gemakkelijk over de koffie heen om deze net even wat lekkerder te maken. Omdat er een schenktuit bovenaan het reservoir zit hoef je niet bang te zijn dat je zal knoeien tijdens het uitschenken van het melkschuim. Ook het schoonmaken van deze melkopschuimer van glas is geen enkel probleem. Je spoelt hem onder de kraan eenvoudig om met wat water en afwasmiddel. Hiermee krijg je de meeste melkresten er wel uit. Wanneer deze er allemaal uit zijn, droog je hem af met een theedoek en kan je hem terugzetten in de kast. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om hem op het aanrecht te laten staan als je dat mooier vindt. Verder vinden we het fijn dat deze glazen melkopschuimer ook stevig blijft staan tijdens het opschuimen van de melk. Hierdoor hoef je niet al te bang te zijn dat hij tijdens het opschuimen om zal vallen. Ook hoef je niet bang te zijn dat hij omvalt als je er tegenaan stoot.

Glazen melkopschuimer

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Ook met deze melkopschuimer is het erg makkelijk om lekker melkschuim te maken voor zowel jezelf als voor je vrienden. Om dit voor elkaar te krijgen, doe je eerst voldoende melk in het reservoir en plaats je de deksel erop. Als deze erop zit, verander je de melk door middel van een op en neergaande beweging langzaam in heerlijk melkschuim. Deze kan je, als je tevreden bent over het resultaat, gemakkelijk over de koffie heen schenken en ervan genieten. Door de aanwezigheid van een schenktuit, is het heel moeilijk om te knoeien tijdens het uitschenken. Wij vinden dit een fijne eigenschap van deze glazen melkopschuimer. Daarnaast is het schoonmaken ervan ook niet zo moeilijk. Je spoelt hem namelijk af onder de kraan met wat water en afwasmiddel om alle melkresten eruit te krijgen. Wanneer deze er allemaal uit gewassen zijn, droog je hem af met een theedoek zodat hij schoon en droog terug de kast in kan. Ook valt deze melkopschuimer niet al te gemakkelijk om als je er tegenaan stoot of als je tijdens het opschuimen iets te hard je best doet. Allemaal erg fijne eigenschappen die we graag terug zien in een melkopschuimer.

glazen leonardo caffe melkopschuimer

Melkopschuimer van glas

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Deze melkopschuimer van glas ziet er zeer minimalistisch uit, maar doet waar het voor bedoelt is. Namelijk melkschuim maken. Om dit voor elkaar te krijgen moet je eerst voldoende van je favoriete melk in het reservoir gedaan hebben en de deksel erop gedaan hebben. Dit zorgt ervoor dat er tijdens het opkloppen geen melk over de rand heen zal komen. Nu zal je langzaam door een op en neergaande beweging de melk veranderen in heerlijk melkschuim voor over de koffie. Door de schenktuit aan de bovenkant van het reservoir is het niet makkelijk om te knoeien tijdens het uitschenken van het melkschuim. Wanneer je deze melkopschuimer schoon wilt maken, hoef je hem alleen maar onder de kraan om te spoelen met water en afwasmiddel. Hiermee haal je namelijk alle melkresten eruit. Daarna kan je hem afdrogen en opbergen in de kast of natuurlijk op het aanrecht laten staan als je dat mooier vindt. Daarnaast valt deze glazen melkopschuimer niet zo gemakkelijk om als je er tegenaan stoot. Ook blijft hij stevig op zijn plek staan als je bezig bent met het opschuimen van de melk. Erg fijne eigenschappen waar we heel blij om zijn dat deze melkopschuimer ze heeft.

Melkopschuimer van glas

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Deze melkopschuimer is ook van glas gemaakt en je kan er erg makkelijk je melk mee opschuimen tot lekker melkschuim. Om dit voor elkaar te krijgen, doe je eerst voldoende melk in het reservoir en plaats je de deksel erop. Nu verander je langzaam de melk in melkschuim door een op en neergaande beweging te maken. Wanneer je tevreden bent met het resultaat, haal je de deksel eraf en schenk je het melkschuim over de koffie om deze net even wat lekkerder te maken. Door de aanwezigheid van een schenktuit zal je niet zo gemakkelijk knoeien tijdens het uitschenken van het melkschuim. Ook het schoonmaken is niet al te moeilijk. Zo spoel je hem eenvoudig uit met water en afwasmiddel om alle melkresten eruit te krijgen. Daarna droog je hem af met een schone theedoek en kan je hem weer opbergen. Omdat de bodem van plastic is, blijft dit model stevig op het aanrecht staan als je melk aan het opschuimen bent. Wij vinden dit erg fijn omdat het namelijk erg vervelend is om melk van de vloer op te moeten dweilen.

melkopschuimer glas antonio