Skip to content

Inductie melkopschuimer bestellen?

Bekijk hieronder de inductie melkopschuimers

Ben je op zoek naar een inductie melkopschuimer? Zoek dan niet verder. Wij hebben een lijst samengesteld van enkele melkopschuimers die op inductie werken. Wij hopen dat je de informatie in deze lijst kan gebruiken om te bepalen welke melkopschuimer voor jou de beste keuze is.

Welke melkopschuimer op inductie past het beste bij mij?

Inductiemelkopschuimer 700 plus

Geschikt voor: het verwarmen en opschuimen van melk

Met deze inductie melkopschuimer kan je in een handomdraai 700 ml melk verwarmen of veranderen in lekker melkschuim. Daarmee is dit model een model voor de echte liefhebben van melkschuim. Omdat dit model zo veel melk kan verwerken, ziet het apparaat er best groot uit. Om melkschuim te maken, moet er eerst voldoende melk in het reservoir gedaan worden om tot melkschuim opgeklopt te worden. Gelukkig zijn er maatstrepen aangebracht aan de binnenwand zodat je meteen weet hoeveel melk er in het reservoir moet. Wanneer de melk erin zit, gaat de deksel erop en kies je het gewenste programma. Druk daarna op de knop om het programma te starten. Binnen enkele minuten is het programma klaar en kan je het melkschuim over de koffie heen schenken. Dit gaat erg makkelijk omdat het reservoir los kan komen van de voet waar deze op rust. Ook zit er een fijn handvat aan waardoor je het reservoir gemakkelijk vast kan pakken. Aan de bovenkant van het reservoir is een schenktuit aangebracht. Dit zorgt ervoor dat je niet gemakkelijk zal knoeien tijdens het overschenken van het melkschuim. Daarnaast is het schoonmaken van dit model ook erg makkelijk. Je spoelt hem namelijk om onder de kraan met water en afwasmiddel. Wanneer alle melkresten eruit gespoeld zijn, droog je hem met een theedoek af en kan je hem terugzetten op het aanrecht. Gelukkig blijft dit model ook stevig op zijn plek staan als je er tegenaan stoot. Wij hebben dit als zeer fijn ervaren.

Inductiemelkopschuimer 500

Geschikt voor: het verwarmen en opschuimen van melk

Deze melkopschuimer voor inductie heeft een inhoud van 500 ml. Dat betekend dat er 500 ml melk in het reservoir kan om op te warmen of om te veranderen in heerlijk melkschuim. Om dit voor elkaar te krijgen doe je eerst voldoende melk in het reservoir. Wanneer dat gelukt is, gaat de deksel erop en kan je het gewenste programma kiezen. Als je die gekozen hebt, druk je op de knop en kan het programma beginnen. Binnen enkele minuten is het programma klaar en heb je heerlijk melkschuim tot je beschikking. Het overschenken van dit melkschuim is erg makkelijk omdat er een handvat aan het reservoir zit die je gemakkelijk vast kan pakken. Ook is er een schenktuit aan de bovenkant aangebracht die je helpt om niet te knoeien tijdens het uitschenken. Wanneer je klaar bent met het gebruik van deze Inductiemelkopschuimer, moet je hem uiteraard nog wel even schoonmaken. Gelukkig is dat geen probleem omdat het een erg makkelijk model is om schoon te maken. Je spoelt deze melkopschuimer namelijk gemakkelijk schoon met water en afwasmiddel. Als alle melkresten eruit gespoeld zijn, droog je hem gemakkelijk af met een theedoek zodat hij weer helemaal droog is. Sommige kiezen ervoor om hem op te bergen in een kast, maar wij vinden dit model erg mooi en plaatsten hem terug op het aanrecht. Gelukkig zit er een opbergvak bij zodat je het snoer op kan bergen en deze niet om het apparaat heen hoeft te draaien. Alles bij elkaar zijn we zeer tevreden over deze melkopschuimer voor inductie.

severin spuma 500 inductie

Inductiemelkopschuimer 700

Geschikt voor: het verwarmen en opschuimen van melk

Deze grote melkopschuimer heeft een reservoir van 700 ml. Daarmee weet je zeker dat je voldoende melkschuim kan maken voor zowel jezelf als voor je vrienden. Om dit voor elkaar te krijgen is het van belang dat er eerst voldoende melk in het reservoir gaat. Door de maatstrepen aan de binnenwand, is het erg makkelijk om te bepalen hoeveel melk erin moet voor de gewenste hoeveelheid melkschuim. Als er voldoende melk in het reservoir zit, gaat de deksel erop en kan je op de knop drukken om je gewenste programma te starten. Binnen enkele minuten is het programma klaar en heb je heerlijk melkschuim tot je beschikking. Deze kan gemakkelijk over je koffie heen schenken om deze net even wat lekkerder te maken. Wanneer je de koffie of cappuccino op hebt, moet je deze melkopschuimer nog schoonmaken. Gelukkig kan je deze gemakkelijk onder de kraan schoonspoelen met water en afwasmiddel. Wanneer hij helemaal schoon is, droog je hem af en kan je hem opbergen in de kast. Ook is het mogelijk om het terug te zetten op het aanrecht als je dat mooier vindt. Gelukkig valt deze melkopschuimer niet gemakkelijk om als je er tegenaan stoot. Ook blijft hij stevig op zijn plek staan tijdens het opschuimen van de melk. Al met al hebben wij deze melkopschuimer voor inductie als een zeer fijn model ervaren.

Melkopschuimer voor inductie

Geschikt voor: het verwarmen en opschuimen van melk

In deze melkopschuimer past 800 ml van je favoriete melk. Deze kan je opschuimen door de deksel op het model te plaatsen en een op en neergaande beweging te maken. Wanneer je tevreden bent over het resultaat, haal je de deksel eraf en kan je het melkschuim gemakkelijk over de koffie heen schenken. Door de schenktuit aan de bovenkant van het model, zal je niet al te makkelijk knoeien. Ook het schoonmaken van dit model is niet al te moeilijk. Zo is hij gemakkelijk onder de kraan schoon te spoelen met water en afwasmiddel. Droog hem daarna goed af met een theedoek voordat je hem opbergt. Omdat deze melkopschuimer ook zonder stroom gebruikt kan worden, is het een ideale kandidaat om mee te nemen op vakantie. Hij is namelijk zeer compact en kan makkelijk in een koffer meegenomen worden.

kinghoff melkopschuimer inductie