Skip to content

MOA melkopschuimer elektrisch bestellen?

Bekijk hieronder de MOA melkopschuimers

Ben je op zoek naar een mooie melkopschuimer van het merk MOA? Waarschijnlijk kunnen wij je daarbij helpen. Zo hebben wij namelijk een lijst voor je samengesteld met daarin enkele melkopschuimers van het merk MOA. Wij hopen dat je deze informatie kan gebruiken om te bepalen of de melkopschuimers van MOA een goede keus zijn voor jou.

Passen de melkopschuimers van MOA bij mij?

MOA Melkopschuimer Elektrisch zwart

Geschikt voor: Het verwarmen en opkloppen van melk

Met dit model melkopschuimer van het merk MOA kan je heel gemakkelijk 240 ml melk verwarmen of 150 ml melkschuim maken. Om dit voor elkaar te krijgen moet je ten eerste voldoende melk in de kan doen. Daarna doe je de deksel op de kan om te voorkomen dat er allemaal melk over de rand heen komt. Daarna druk je op de aan knop om het programma aan te zetten. Binnen twee minuten is het programma klaar en kan je de heerlijke melkschuim over de koffie heen schenken. Met de hoeveelheid melkschuim die je met dit model maakt, kan je ongeveer 3 kopen koffie voorzien van overheerlijk melkschuim. Ook kan je met dit melkschuim heerlijke cappuccino’s maken. Wanneer je klaar bent met het opschuimen van melk, moet je dit model wel schoonmaken. Dit doe je door hem onder de kraan te houden en af te spoelen met water en een beetje afwasmiddel. Daarmee haal je namelijk alle melkresten uit het apparaat. Daarna droog je hem gemakkelijk af met een theedoek om al het overtollige water eruit te krijgen. Wanneer dit gelukt is, kan je het model opbergen in een keukenkast. Uiteraard is het ook mogelijk om ervoor te kiezen om dit model op het aanrecht te laten staan als je dat mooi vindt. Je hoeft bij dit model ook niet bang te zijn dat het model onnodig aanblijft staan. Er zit namelijk een automatische uitschakel functie op die het model vanzelf uitzet als deze een tijdje niet in gebruik is geweest.

MOA Melkopschuimer Elektrisch in het zwart

Geschikt voor: Het verwarmen en opkloppen van melk

Met dit model van MOA ben je in staat om 210 ml melk te verwarmen of om 120 ml melkschuim te maken. Dit is erg makkelijk om te doen. Daarvoor voeg je namelijk als eerst voldoende melk toe aan de kan waar deze in moet. Door de aanwezigheid van maatstrepen zorg je ervoor dat je niet te veel of te weinig melk in de kan doet. Wanneer er voldoende melk in de kan zit, doe je de deksel erop en druk je op de aan knop. Nu gaat het apparaat de melk voor je verwarmen of opschuimen op basis van de functie die je ingesteld hebt. Binnen enkele minuten is het opschuimen klaar en kan je de melk over de koffie heen schenken en ervan genieten. Nu moet je na afloop het apparaat wel schoonmaken. Dit doe je door hem onder de kraan te houden en met water en afwasmiddel af te spoelen. Om daarna alle waterresten te verwijderen, droog je hem af met een theedoek. Als hij helemaal droog is, kan je hem terugzetten op het aanrecht. Onderop dit model zitten handige antislip strips die ervoor zorgen dat het model niet gemakkelijk om zal vallen als je er een keer tegenaan stoot. Dit is vooral een fijne gedachte voor mensen met kleine spelende kinderen. Deze willen namelijk nog wel eens wat omgooien.

moa melkopschuimer zwart

MOA Melkopschuimer BPA vrij

Geschikt voor: Het verwarmen en opkloppen van melk

Met deze MOA melkopschuimer kan je gemakkelijk 330 ml melk verwarmen of 160 ml melkschuim maken. Daarmee heb je meer dan genoeg melkschuim om minimaal 3 koppen koffie mee te voorzien van melkschuim. Om melkschuim te maken moet je natuurlijk eerst voldoende melk in de kan doen. Door de aanwezigheid van maatstrepen is dit een fluitje van een cent. Zo zorg je er namelijk voor dat je niet te veel, maar ook niet te weinig melk in de kan doet. Wanneer er voldoende melk in de kan zit, doe je de deksel erop en druk je op de aan knop. Binnen enkele minuten zal het apparaat klaar zijn met het draaien van het programma en kan je genieten van heerlijk melkschuim. Deze kan je nu gemakkelijk over de koffie heen schenken om van te genieten. Het schuim smaakt lekker en blijft zijn structuur houden als je het over de koffie heen hebt geschonken. Na het gebruik maak je het model gemakkelijk schoon met water en afwasmiddel. Al met al hebben wij dit model als een prima model ervaren.

MOA Melkopschuimer Elektrisch wit

Geschikt voor: Het verwarmen en opkloppen van melk

Met dit model melkopschuimer van MOA kan je 210 ml melk verwarmen of 120 ml melkschuim maken. Om dit voor elkaar te krijgen doe je eerst voldoende melk in de kan. Door de aanwezigheid van maatstrepen aan de binnenwand is dit een fluitje van een cent. Nadat je voldoende melk in de kan hebt gedaan doe je de deksel erop en druk je op de aan knop. Binnen enkele minuten heb je overheerlijk melkschuim tot je beschikking die je naar hartenlust over de koffie heen kan schenken. Wanneer je hiermee klaar bent en het apparaat schoon moet maken, pak je dit als volgt aan. Je spoelt het apparaat af onder de kraan met water en afwasmiddel. Hiermee haal je namelijk alle melkresten weg uit de kan. Wanneer deze er allemaal uit zijn, droog je het apparaat af met een theedoek en kan je hem terug zetten op het aanrecht. Aan de onderkant van dit model zitten antislip strips die ervoor zorgen dat de melkopschuimer van MOA niet gemakkelijk om zal vallen als je er tegenaan stoot. Allemaal fijne eigenschappen van deze melkopschuimer.

moa melkopschuimer wit

MOA Melkopschuimer elektrisch wit

Geschikt voor: Het verwarmen en opkloppen van melk

Met deze witte melkopschuimer van het merk MOA kan je op een zeer gemakkelijke manier 240 ml melk verwarmen of 150 ml melkschuim maken. Om dit voor elkaar te krijgen dien je eerst voldoende melk in de kan te doen. Gelukkig zijn aan de binnenwand van de kan maatstrepen aangebracht die aangeven hoeveel melk je in de kan moet doen. Wanneer je voldoende melk in de kan gedaan hebt, doe je de deksel erop en druk je op de aan knop. Binnen twee minuten is het apparaat klaar en kan je genieten van heerlijk melkschuim. Met de hoeveelheid melkschuim die je met dit model maakt, heb je meer dan voldoende melkschuim voor minimaal 3 koppen heerlijke koffie. Aan de onderkant van deze melkopschuimer van MOA zitten handige antislip strips. Deze zorgen ervoor dat hij niet gemakkelijk om zal vallen als je er een keer tegenaan stoot.

MOA Melkopschuimer elektrisch rood

Geschikt voor: Het verwarmen en opkloppen van melk

Met deze rode melkopschuimer van MOA kan je op een gemakkelijke manier 210 ml melk verwarmen of 120 ml melkschuim maken. Om dit voor elkaar te krijgen moet je ten eerste voldoende melk in de kan doen. Gelukkig zitten er aan de binnenwand maatstrepen die precies aangeven hoeveel melk er in de kan moet om ervoor te zorgen dat je voldoende melkschuim krijgt. Als er voldoende melkschuim in de kan gedaan is, doe je de deksel erop om te voorkomen dat er melk over de rand heen komt. Nu hoef je alleen nog maar op de aan knop te drukken om het programma te starten. Na gebruik is het schoonmaken van dit model erg makkelijk. Je houdt hem onder een lopende kraan en gebruikt hierbij een klein beetje afwasmiddel. Verder vinden wij dit model er mooi uitzien en hij past daardoor ook goed op het aanrecht.

moa rode melkopschuimer

MOA Melkopschuimer BPA vrij wit

Geschikt voor: Het verwarmen en opkloppen van melk

Met deze elektrische melkopschuimer van MOA kan je in een handomdraai 330 ml melk verwarmen of 160 ml melkschuim maken. Om dit voor elkaar te krijgen doe je ten eerste voldoende melk in de kan. Door te kijken naar de maatstrepen aan de binnenwand is dit een fluitje van een cent. Daarna doe je de deksel erop en druk je op de aan knop. Binnen afzienbare tijd is het apparaat klaar en en kan je genieten van heerlijk melkschuim voor over de koffie. Wanneer je kaar bent met het gebruik, maak je dit model gemakkelijk schoon met water en afwasmiddel. Daarna droog je hem af en kan hij terug in de kast of natuurlijk gewoon op het aanrecht. Aan de onderkant zitten antislip strips die ervoor zorgen dat het model blijft staan als de melk opgeklopt wordt. Al met al zijn we zeer tevreden over de melkopschuimers van MOA en we hopen dan ook dat er een mooie voor je tussen zit.