Skip to content

Nespresso melkopschuimer in de aanbieding

Bekijk hieronder onze Nespresso melkopschuimers die in de aanbieding zijn.

Ben je op zoek naar een Nespresso melkopschuimer in de aanbieding? Geen zorgen. Wij hebben een mooie lijst voor je samengesteld met enkele melkopschuimers van het merk Nespresso die in de aanbieding zijn. Sommige kortingen zijn wel 20%. Hopelijk kan je onderstaand lijstje gebruiken om je slag te slaan.

Nespresso melkopschuimer sale

Nespresso Aeroccino 4 aanbieding

Geschikt voor: Het opkloppen van melk

Dit model van Nespresso is het vlaggenschip. Met deze krachtpatser weet je zeker dat je ten alle tijden heerlijke melkschuim voor de koffie kan maken. Wanneer dit model in de aanbieding is, moet je snel je slag slaan, omdat de aanbieding zo voorbij kan zijn. Dit model bestaat uit een onderstel met daarop een kan met handvat. Deze kan is gemakkelijk van het onderstel te verwijderen, zodat u het melkschuim op een aangename manier over de koffie kan uitschenken. Het ontwerp van deze melkopklopper is stevig en ziet er tijdsloos uit. Hierdoor past deze in bijna alle keukens en wordt het een mooi statement in uw keuken. Om dit model te gebruiken steek je eenvoudig de stekker in het stopcontact en vul je het melkreservoir aan. Het reservoir biedt ruimte voor 240 ml waarvan 120 ml in schuim omgezet kan worden. Daarna druk je op de knop en laat het apparaat zijn werk doen. Wanneer de melk in schuim veranderd is, pak je het handvat vast en schenk je het schuim gemakkelijk over de koffie heen. Heel erg makkelijk allemaal en zeker wanneer dit model in de aanbieding is! Zodoende heb je voor een zachte prijs een melkopschuimer in huis die elke klus aankan.

Nespresso Aeroccino 3 aanbieding – Zwart

Geschikt voor: Het opkloppen van melk

De zwarte Nespresso Aeroccino 3 komt met enige regelmaat in de aanbieding en dan moet je ook je slag slaan. Dit model heeft een stijlvolle uitstraling en past daarmee in bijna elke keuken. Vanwege het feit dat het reservoir gemakkelijk in de hand ligt, kan je iedereen van een heerlijke schuimlaag voorzien. In het reservoir past voor 240 ml aan melk wat resulteert in 120 ml melkschuim. Dit is voldoende om twee heerlijke cappuccino’s te zetten. Naast het feit dat dit model er stijlvol uitziet, is hij ook nog eens volledig BPA plasticvrij en bevat het een antislipstrip. Hierdoor valt deze moeilijk om als je er per ongelijk tegenaan stoot. Dit model bied je twee verschillende instellingen: één voor het maken van luchtige schuim en één voor het maken van dikker schuim. Hierdoor krijgt iedereen altijd de schuimlaag die het beste bij haar past. Na het gebruik maak je hem eenvoudig schoon met wat water en droog je hem voorzichtig af. Al met al is dit een prima model om thuis een echte barista te worden en als die in de aanbieding is, moet je zeker je slag slaan.

nespresso aeroccino 3 zwart

Nespresso Aeroccino 3 aanbieding – Rood

Geschikt voor: Het opkloppen van melk

Ook de rode Nespresso Aeroccino komt met enige regelmaat in de aanbieding waardoor je dit model met enige korting kan kopen. Wanneer hij in de aanbieding komt, moet je je slag slaan. Dit model bestaat uit een reservoir en een opzetstuk waarop het reservoir staat. Het model is volledig BPA plasticvrij en heeft ook nog eens een antisliplaag waardoor deze niet snel om zal vallen. Met dit model is het heel simpel om heerlijke melkschuim te maken. Ten eerste vul je het reservoir met heerlijke melk naar keuze en zorg je ervoor dat de stekker in het stopcontact zit. Heel belangrijk want anders doet hij het niet. Vervolgens kies je welke soort schuim je wilt hebben. Wil je luchtige of juist wat dikker schuim? Geen probleem: dit model kan allebei maken. Daarna druk je op de knop en binnen afzienbare tijd heb je heerlijke melkschuim tot je beschikking. Deze in gemakkelijk over te schenken in de koppen koffie omdat het reservoir makkelijk in de hand te nemen is. Na gebruik maak je het apparaat gemakkelijk schoon en droog je deze met een handdoek af. Met deze melkopschuimer van Nespresso ben je in no time een echte barista. Wacht daarom niet te lang wanneer deze in de aanbieding is!

Nespresso Aeroccino 3 aanbieding – Wit

Geschikt voor: Het opkloppen van melk

De witte Nespresso Aeroccino komt soms in de aanbieding terecht. Op zulke momenten is het mogelijk om een mooie korting te krijgen op je aankoop. Zorg er dan ook voor dat je op tijd handelt wanneer de aanbieding voorbij komt om een echte barista te worden. Met dit model is het mogelijk om op een gemakkelijke manier voor heerlijk melkschuim te zorgen. Vanwege de aanwezigheid van twee functies is het mogelijk om lekker luchtig melkschuim of juist wat dikker melkschuim te maken. Wanneer je het reservoir gevuld hebt met je melk, selecteer je welk soort melkschuim je wilt maken en druk je op de knop. Binnen twee minuten is het apparaat klaar en kan je beschikken over heerlijk melkschuim voor over je koffie of cappuccino. Na gebruik is het mogelijk eenvoudig schoon te maken met wat water en droog je deze met een theedoek eenvoudig af. Dit model is vrij van BPA plastics en heeft een handige antislip waardoor deze niet gemakkelijk omvalt wanneer je er tegenaan stoot. Al met al een geweldig model voor iedere thuisbarista en als deze in de aanbieding komt, moet je snel handelen voordat de aanbiedingsperiode weer vervlogen is!

aeroccino melkopschuimer nespresso

Bekijk hier alle Nespresso melkopschuimers