Skip to content

Melkopschuimer Proficook bestellen?

Hieronder staan alle Proficook melkopschuimers

Wanneer je op zoek bent naar een mooie melkopschuimer van het merk Proficook, ben je hier aan het juiste adres. Zo hebben wij speciaal voor jou een lijst gemaakt met daarin enkele melkopschuimers van het merk Proficook. We hopen dat je deze kennis kan gebruiken om tot een betere besluitvorming te komen of de melkopschuimers van Proficook aan jouw wensen voldoen.

Welke melkopschuimer van Proficook past bij mij?

Proficook MS 1032 – Elektrische melkopschuimer – RVS

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Met dit model melkopschuimer van Proficook ben je in staat om op een zeer gemakkelijke manier 250 ml melk te veranderen in lekker melkschuim. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je eerst voldoende melk in de kan doen. Wanneer dat gelukt is, doe je de deksel erop en druk je op de startknop om het proces te starten. Wanneer dit proces afgelopen is, meestal neemt het niet meer dan 2 minuten in beslag, kan je het melkschuim over de koffie heen schenken. Als je de koffie of cappuccino op hebt, moet je dit model nog schoonmaken. Gelukkig gaat dit erg makkelijk en hoef je het model namelijk alleen maar af te spoelen met een beetje water en afwasmiddel om hem goed schoon te krijgen. Daarna droog je hem af met een theedoek en kan je hem terugzetten in de kast of op het aanrecht laten staan als je dat mooi vindt. Wij vinden namelijk dat het model door zijn RVS een stoere indruk maakt en daarom prima op een aanrecht kan blijven staan. De MS 1032 heeft een handvat waarmee je de kan gemakkelijk vast kan pakken om het melkschuim over de koffie heen te schenken. Dit handvat wordt gelukkig ook niet zo snel warm, dus je kan hem prima vastpakken aangezien de kans om je handen te verbranden vrij laag is. Ook zijn er onder de voet van dit model rubberen antislip stripjes aangebracht. Hierdoor blijft het model stevig op zijn voet staan tijdens het maken van melkschuim. Ook zal je de MS 1032 hierdoor niet zo snel omstoten als je er tegenaan stoot. Al deze aspecten vinden wij erg fijn om terug te zien in deze melkopschuimer van Proficook.

ProfiCook Melkopschuimer PC-MS 1135 650 W

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Met dit model melkopschuimer van Proficook ben je instaat om op een gemakkelijke manier melkschuim te maken van melk. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je ten eerste voldoende melk in de kan doen. Wanneer dit gelukt is doe je de deksel erop en druk je daarna op de aan knop om het programma te starten. Binnen enkele minuten zal het programma klaar zijn en kan je van je melkschuim genieten. Deze maakt je koffie namelijk net wat lekkerder dan normaal. Als je klaar bent met het drinken van koffie, moet je het apparaat nog schoonmaken. Gelukkig is dit erg gemakkelijk. Je kan hem namelijk afspoelen onder de kraan met water en met behulp van een beetje afwasmiddel haal je de melkresten eruit. Daarna droog je hem af met een theedoek zodat deze helemaal droog is. Nu ka je hem weer terug zetten in de kast of natuurlijk op het aanrecht laten staan als je dat mooi vindt. Dit model pak je gemakkelijk met de hand vast omdat de buitenste rand van kunststof gemaakt is. Ook zitten er aan de onderkant rubberen stripjes die ervoor zorgen dat het model niet gemakkelijk om zal vallen als je er tegenaan stoot. Ook zorgen deze strips ervoor dat het model stevig blijft staan op het moment dat het programma zijn werk doet. Daarmee vinden wij dit een prima model melkopschuimer van Proficook.

proficook ms 1135 melkopschuimer

Wat vinden wij van de verschillende melkopschuimers van Proficook?

Hieronder duiken we dieper in op enkele aspecten van de melkopschuimers van Proficook. We hopen dat je deze informatie kan gebruiken om te bepalen of de melkopschuimers van Proficook aan jouw wensen voldoen.

Het ontwerp

Wij vinden dat de melkopschuimers van Proficook een stoere uitstraling hebben. Mede door het feit dat ze van RVS gemaakt zijn zien ze er stoer uit en passen daarom prima op de meeste aanrechten. Daarnaast zijn ze ook handig ontworpen om ervoor te zorgen dat je ze gemakkelijk vast kan pakken. Zo hebben sommige modellen en handvat en kan je andere modellen gemakkelijk met de hand vastpakken. Ook het schoonmaken is erg gemakkelijk aangezien je de modellen af kan spoelen met water en een zachte spons om alle melkresten eruit te krijgen. We zeggen hierbij een zachte spons, omdat je de binnenwand van de melkopschuimers niet wilt beschadigen.

De bediening

Wij hebben de bediening van de modellen als prima ervaren. Zo zitten er gelukkig niet meer knoppen op dan nodig. Dit zorgt ervoor dat je niet betaald voor toepassingen die je negen van de tien keer toch niet zal gebruiken. Ook zorgt dit ervoor dat je niet per ongeluk de verkeerde functie selecteert als je melk op wilt schuimen. Dat vinden wij een echt pluspunt van de melkopschuimers van Proficook.

De kwaliteit van het melkschuim

Wij hebben de kwaliteit van het melkschuim als prima ervaren. Zo is het schuim lekker luchtig en vooral niet te dik. Ook blijft de structuur van het melkschuim behouden op het moment dat je hem over de koffie heen schenkt. Het kwam echter wel eens voor dat de melk aanbrandt. Daarom adviseren we om het opschuimen van de melk niet te lang te laten doorlopen om aanbranden van de melk te voorkomen.

Onze conclusie

Wij zijn zeer tevreden over de melkopschuimers van Proficook. Zo zijn ze makkelijk te bedienen en smaakt het melkschuim erg lekker. Ook vinden we dat de modellen er prima uitzien en mooi passen op het aanrecht van de keuken.