Skip to content

Philips Senseo melkopschuimer aanbieding

Hieronder staan alle Philips Senseo melkopschuimers die met enige regelmaat in de aanbieding zijn

Zoek je een mooie Philips Senseo melkopschuimer in de aanbieding? Waarschijnlijk ben je dan bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een lijst voor de samengesteld waarin we enkele Senseo melkopschuimers opgenomen hebben die soms in de aanbieding zijn. Wij hopen dat je deze lijst kan gebruiken om een mooie korting te krijgen op je aankoop.

Zijn er Philips Senseo melkopschuimers in de aanbieding?

Philips Senseo melkopschuimer aanbieding

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Met dit model melkopschuimer van Philips Senseo ben je in staat om voor jezelf en voor andere 120 ml melkschuim te maken. Je vult het reservoir eenvoudig met de melk en drukt daarna op de enige knop van het apparaat. Binnen enkele minuten staat er heerlijk melkschuim voor je klaar. Deze kan je gemakkelijk overschenken naar de koffie, omdat het reservoir waar het melkschuim inzit gemakkelijk op te pakken is. Wanneer je klaar bent met de koffie kan je dit model gemakkelijk schoonmaken onder de kraan met wat water en afwasmiddel. Vergeet hem daarna alleen niet goed af te drogen met een theedoek voordat je hem opbergt in een keukenkast. Wij vinden echter dat dit model mooi genoeg is om op het aanrecht te laten staan, zodat iedereen ervan kan genieten. Vanwege het feit dat de voet van dit model breed is, zal de melkopschuimer niet gemakkelijk omvallen als je er een keer tegenaan stoot. Wij vinden dit vooral een fijne gedachte als er kinderen in de buurt aan het spelen zijn. Ook hoef je niet bang te zijn dat het apparaat aanblijft staan als je hem vergeet uit te zetten. Door de automatische uitschakel functie, schakelt het apparaat zichzelf uit als deze een tijdje niet gebruikt is.

Philips Senseo automatische melkopschuimer aanbieding

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Ook dit model biedt ruimte voor 120 ml melkschuim. Dit is meer dan genoeg voor twee koppen koffie of twee cappuccino’s. Je doet de melk in het daarvoor bestemde reservoir, drukt op de knop en binnen enkele minuten staat er heerlijk melkschuim voor je klaar. Deze kan je gemakkelijk uitschenken over de koffie omdat het model makkelijk vast te pakken is. Door de antikleeflaag aan de binnenkant, zal er vrij weinig melk achter blijven. Ook het schoonmaken is na gebruik een fluitje van een cent. Je spoelt hem namelijk gemakkelijk om met water en een heel klein beetje afwasmiddel. Ook is het mogelijk om dit model in de vaatwasser te doen, waardoor deze nog sneller schoongemaakt is. Daarna is het belangrijk om het model goed af te drogen met een schone theedoek. Daarna kan je het model op het aanrecht neerzetten als je dat wilt. Omdat de voet van dit model anti slip heeft, hoef je niet bang te zijn dat het apparaat omvalt als je er plots tegenaan stoot.

philips senseo ca6500/10 mintgroen

Philip melkopschuimer aanbieding

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Dit model geeft je de mogelijkheid om genoeg melkschuim te produceren voor twee koppen koffie. Voeg eenvoudigweg je favoriete melk toe aan het reservoir en druk op de enige knop die er op dit apparaat te vinden is. Binnen enkele minuten is het programma klaar en kan je de melkschuim uitschenken over de koffie of cappuccino’s. Als je hiermee klaar bent, maak je het model gemakkelijk schoon door deze onder de kraan te houden. Wel is het belangrijk om het model daarna goed af te drogen met een theedoek. Daarna kan je het apparaat weer op het aanrecht zetten. Ook is het mogelijk om hem op te bergen in een keukenkast zodat hij uit het zicht is. Wanneer dit model in de aanbieding is, moet je snel je slag slaan. Het kan namelijk zo zijn dat de korting maar tijdelijk is en snel verlopen is. Wacht daarom ook niet te lang.

Senseo melkopschuimer aanbieding

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Dit model is ook met enige regelmaat in de aanbieding en dus met een mooie korting te verkrijgen. Je kan met dit model 120 ml melkschuim maken voor over de koffie om deze net wat lekkerder te maken. Je doet simpelweg de melk in het reservoir waar dit in moet en drukt daarna op de knop om het programma te starten. Wanneer dit programma klaar is, kan de het melkschuim gemakkelijk over de koffie heen schenken. Wanneer je het apparaat niet meer nodig hebt, kan je deze gemakkelijk schoonmaken onder de kraan en een beetje afwasmiddel. Voordat je hem terugdoet in een keukenkast, moet je hem wel goed droogmaken met een theedoek. De voet waar het apparaat op rust is iets breder dan de beker zelf waardoor deze niet gemakkelijk om zal vallen wanneer je er tegenaan stoot. Wanneer dit model in de aanbieding is en dus met korting te verkrijgen, moet je snel je slag slaan om ervoor te zorgen dat je deze kans niet mist.

philips senseo ca6500/01 wit

Senseo melkopschuimer in de aanbieding

Wanneer je een melkopschuimer met korting wilt hebben, adviseren wij altijd om te kijken op de website van Bol.com. Zij hebben namelijk een groot assortiment waar je uit kan kiezen.

Bekijk hier alle Philips Senseo melkopschuimers