Skip to content

Severin melkopschuimers bestellen

Bekijk hier alle Severin melkopschuimers.

Ben je op zoek naar de beste melkopschuimer van Severin? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij hebben speciaal voor jou een lijst samengesteld van verschillende melkopschuimers van Severin waarmee je heerlijk melkschuim kan maken. Hopelijk helpt deze lijst je om een goede keuze te maken.

Severin melkklopper

Severin Spuma 500 inductie

Geschikt voor: Het opschuimen van melk en latte-kunst

De Severin Spuma 500 is een model welke vaak groter wordt bevonden dan gedacht. Dit komt omdat het model ruimte heeft voor 500 ml melk. Je leest het goed een halve liter melk kan deze Severin voor de veranderen in heerlijk melkschuim. Je doet eenvoudigweg de stekker in het stopcontact, voegt de gewenste hoeveelheid melk toe en drukt op de knop. Binnen afzienbare tijd beschik je over heerlijk melkschuim om over je koffie of cappuccino’s te schenken. Na gebruik maak je de Spuma 500 gemakkelijk schoon met wat water. Daarnaast is dit model ook vaatwasmachine bestendig. Je kan hem dus met een gerust gevoel in de vaatwasser doen. Je moet er dan wel rekening mee houden dat hij iets sneller zal slijten dan wanneer je hem met de hand schoon zou maken. Tevens bevat dit model een handig opbergvak voor je snoer. Je hoeft dus niet het snoer om het apparaat heen te wikkelen. Mocht je door alle gezelligheid vergeten om de Spuma 500 uit te zetten? Geen zorgen. Door de automatische uitschakel functie, schakelt het apparaat zichzelf na een paar minuten uit wanneer deze niet gebruikt wordt. Daarnaast is het model ook BPA-plastic vrij en beschikt het over handige anti slip voetjes. Dit zorgt ervoor dat de Spuma 500 stevig blijft staan en niet makkelijk omgestoten kan worden.

Severin Spuma 700 inductie

Geschikt voor: Het opschuimen van melk en latte-kunst

Wanneer je gasten verwacht die zin hebben in een flinke hoeveelheid melkschuim, kan je niet om de Spuma 700 heen. Het melkreservoir biedt namelijk ruimte voor 700 ml melk. Bijna driekwart liter melk om je gasten mee te verwennen. Om dit heerlijke melkschuim te maken, vul je simpelweg het reservoir met voldoende melk en selecteer je de gewenste functie. Daarna druk je op de knop en laat het apparaat zijn werk doen. Binnen afzienbare tijd beschik je over heerlijk melkschuim wat gemakkelijk over te schenken is van de kan naar de koppen koffie. Dit kan omdat de kan makkelijk loskomt van het apparaat. Daarnaast is dit model BPA-plastic vrij en beschikt het over anti slip voetjes. Deze zorgen ervoor dat de Spuma 700 niet snel om zal vallen als je er per ongeluk tegen stoot. Wanneer je klaar bent met het gebruik, kan je dit model gemakkelijk schoonmaken met wat water en een klein beetje afwasmiddel. Heb je hier geen tijd voor? Geen probleem. De Spuma 700 is vaatwasmachine bestendig en kan daarom gemakkelijk in de vaatwasser. Daarna berg je het model gemakkelijk een eenvoudig op. Door de aanwezigheid van een snoeropbergruimte, neemt deze ook niet veel plek in beslag. Je kan er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om de Spuma op het aanrecht te laten staan omdat het een bijzondere vormgeving heeft.

severin spuma 700

Severin Spuma 700 plus inductie

Geschikt voor: Het opschuimen van melk en latte-kunst

Dit model biedt ruimte voor 700 ml melk en is daarvoor ideaal voor de echte grootgebruiker. Daarnaast biedt deze ook keuze voor iedereen dankzij de aanwezigheid van 13 geïntegreerde programma’s om je melk mee te bewerken. Je leest het goed 13 programma’s om uit te kiezen. Hierdoor zit er altijd wel een programma tussen wat bij je past. Je vult het reservoir met de voor jou gewenste hoeveelheid melk en selecteert het gewenste programma. Vervolgens druk je op de knop en laat je de Spuma 700 plus zijn werk doen. Door de deksel met een kijkvenster kan je precies zien wat er gebeurt. Na een tijdje is het melkschuim klaar en kan je deze gemakkelijk uitschenken over je koffie of cappuccino om deze helemaal af te maken. Door de antiaanbaklaag is het mogelijk om dit model gemakkelijk schoon te maken als je klaar bent. Je spoelt hem eenvoudig onder de kraan schoon met water en voegt hier een klein beetje afwasmiddel aan toe. Ook is het mogelijk om de Spuma 700 plus in de vaatwasmachine te doen. Vanwege de anti slip voetjes weet je zeker dat het apparaat ten alle tijden stevig zal blijven staan terwijl het melkschuim gemaakt wordt. Al met al is dit een prachtig model waarmee je helemaal los kan gaan met je latte-kunst.

Severin melkopschuimer

Geschikt voor: Het opschuimen en verwarmen van melk

Met dit model ben je in staat om 200 ml melk te verwarmen of 100 ml melkschuim te maken. Je voegt eenvoudigweg de melk toe aan het reservoir, stelt vervolgens het gewenste programma in en drukt op de knop. Binnen afzienbare tijd is het klaar en kan je je overheerlijke melkschuim over je koffie heen schenken om deze helemaal af te maken. Na het gebruik maak je dit model gemakkelijk schoon onder de kraan en droog je hem daarna af met een schone theedoek. Dit model is niet vaatwasmachine bestendig en kan dan ook niet in de vaatwasser. Wel beschikt dit model over een antiaanbaklaag. Dit zorgt ervoor dat de melk niet aanbrand tijdens het verwarmen ervan. Door de aanwezigheid van antislipvoetjes zal het model niet gemakkelijk omver te krijgen zijn. Met dit model ben je in staat om heerlijk melkschuim voor jezelf of voor andere te maken. Het apparaat is makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken. Concluderend is dit een mooie melkopschuimer van Severin.

severin sm 3584 melkopschuimer

Severin melkopschuimer zwart

Geschikt voor: Het opschuimen en verwarmen van melk

Met dit model van Severin kan je 700 ml melk verwarmen of veranderen in heerlijk melkschuim. Let er wel op dat dit model groter is dan op de afbeelding. Ook is het mogelijk om met dit model warme chocolademelk te maken. Voeg wat cacaopoeder toe aan de melk en maak heerlijke chocolademelk. Wanneer je de melkschuim gemaakt hebt, kan je deze gemakkelijk overschenken over de koffie of cappuccino’s van jezelf of van je gasten. Na gebruik maak je dit model gemakkelijk schoon en berg je deze eenvoudigweg op in een keukenkastje. Wij vinden echter dat dit model te mooi is om in een keukenkast te verdwijnen. Wij laten hem lekker op het aanrecht staan. Door de aanwezigheid van antislipvoeten, zal de Severin niet gemakkelijk omvallen of in beweging te krijgen zijn. Ideaal voor als je kleine kinderen hebt. Dit model bevat echter geen opbergvak voor het snoer. Deze zal dus zichtbaar zijn als je ervoor kiest om hem op het aanrecht te laten staan.

Een melkopschuimer van Severin kopen?

Wanneer je een melkopschuimer van Severin wilt kopen adviseren wij altijd om te kijken op de website van Bol.com. Bol heeft namelijk een uitgebreid assortiment waaruit je kan kiezen.