Skip to content

Elektrische melkopschuimer Silvercrest

Hieronder staan alle elektrische Silvercrest melkopschuimers

Ben je op zoek naar een elektrische melkopschuimer van het merk Silvercrest? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben namelijk enkele melkopschuimers van Silvercrest voor je op een rijtje gezet. Wij hopen dat je deze informatie kan gebruiken om te bepalen of de melkopschuimers van Silvercrest een goede keuze zijn voor jou.

Passen de melkopschuimers van Silvercrest bij mij?

Silvercrest Elektrische melkschuimer

Geschikt voor: het verwarmen en opschuimen van melk

Met dit model kan je 300 ml melk verwarmen of 150 ml melkschuim maken. Daarmee heb je voldoende melkschuim tot je beschikking om twee koppen koffie mee van schuim te voorzien. Om melkschuim te maken, vul je de beker met voldoende melk. Door de aanwezigheid van maatstrepen is dit niet moeilijk. Daarna druk je op de knop om het programma aan te zetten en heb je binnen twee minuten heerlijk melkschuim tot je beschikking. Dit melkschuim kan je gemakkelijk over de koffie heen schenken omdat het model een handvat heeft. Hier kan je hem aan vastpakken. Dit handvat is gemaakt van kunststof waardoor deze niet al te warm wordt wanneer je er melk mee gaat verwarmen. Wanneer je klaar bent met het gebruik, maak je dit model ook gemakkelijk schoon. Zo kan je hem onder de kraan afspoelen met water om de melkresten eruit te halen. Daarna maak je deze droog met een theedoek om zo al het overtollige water eruit te krijgen. Als dat gelukt is kan je hem terugzetten in een keukenkast of natuurlijk op het aanrecht. Op het aanrecht wordt dit model een echte blikvanger en zullen er vele gesprekken rondom plaatsvinden. Door de antislipvoetjes aan de onderkant van dit model, zal deze ook niet gemakkelijk omvallen als je er tegenaan stoot.

Elektrische melkopschuimer – Silvercrest zwart

Geschikt voor: het verwarmen en opschuimen van melk

Met dit model melkopschuimer van Silvercrest ben je in staat om 300 ml melk te verwarmen of om 150 ml melkschuim te maken. Om met dit elektrische model van Silvercrest melkschuim te maken, vul je het reservoir met voldoende melkschuim. Door de maatstrepen die erin staan, is dit erg makkelijk. Daarna druk je op de knop om het programma aan te zetten. Binnen enkele minuten is het programma af gelopen en heb je heerlijk melkschuim tot je beschikking. Deze kan je nu gemakkelijk over de koffie of cappuccino’s heen schenken. Omdat dit model een handvat heeft, gaat dit erg makkelijk. Dit handvat is gemaakt van kunststof en wordt daarom niet al te warm als je hem vastpakt met je hand. Dit is fijn, omdat je je natuurlijk niet wilt verbranden aan het apparaat. Wanneer je klaar bent met het gebruik van dit model , kan je deze ook gemakkelijk schoonmaken. Je spoelt deze namelijk gemakkelijk af onder de kraan om alle melkresten weg te spoelen. Daarna droog je hem af met een theedoek om ervoor te zorgen dat hij helemaal droog is. Nu kan hij weer terug in de kast of natuurlijk op het aanrecht van de keuken. Door de antislipvoetjes die onderaan de voet van dit model van Silvercrest zitten, zal deze niet gemakkelijk omvallen als je er tegenaan stoot. Dit is fijn voor mensen die van zichzelf weten dat ze soms een beetje onhandig zijn. Ook voor mensen met spelende kinderen is dit een fijne gedachte.

silvercrest zwarte melkopschuimer

Silvercrest Elektrische melkopschuimer Rood

Geschikt voor: het verwarmen en opschuimen van melk

Met dit elektrische model van Silvercrest ben je in staat om 150 ml melkschuim te maken of om 300 ml melk te verwarmen. Dit doe je door ten eerste voldoende melk in de kan te stoppen. Door de aangegeven maatstrepen gaat dit erg makkelijk. Wanneer dat gelukt is, kies je je gewenste programma. Dit model biedt 4 verschillende programma’s aan waardoor er altijd iets bij zit wat je lekker vindt. Nu druk je op de aan knop en zal het programma zijn werk doen. Binnen twee minuten is hij klaar en kan je het melkschuim of de warme melk over de koffie schenken. Met de maximale hoeveelheid melkschuim heb je voldoende melkschuim voor ten minste twee koppen koffie. Wanneer je de koffie opgedronken hebt en dit model schoon wilt maken, hou je hem onder de kraan. Hiermee spoel je alle melkresten weg en kan je hem afdrogen. Wanneer al het water weggehaald is met de theedoek kan je hem terugzetten in de kast. Het is natuurlijk ook mogelijk om dit model op het aanrecht te laten staan, zodat je van zijn mooie ontwerp kan genieten. Door de antislipvoeten aan de onderkant, zal dit model ook niet gemakkelijk omvallen als je er tegenaan stoot. Dit is erg handig voor mensen met jonge spelende kinderen die nog wel eens tegen dingen aan willen stoten.

Elektrische melkopschuimer van Silvercrest kopen?

Wanneer je een elektrische melkopschuimer van Silvercrest wilt kopen, adviseren wij je om altijd te kijken op de website van Bol.com. Bol heeft namelijk een groot aanbod van verschillende melkopschuimers om uit te kiezen.