Skip to content

De witte melkopschuimer van Smeg

Ben je op zoek naar een witte Smeg melkopschuimer? Bekijk hem hier.

Wanneer je op zoek bent naar een witte melkopschuimer van Smeg, ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben namelijk onze bevindingen van dit mooie model hieronder opgeschreven om deze met je te delen. Wij hopen dat je deze informatie kan gebruiken om een betere keuze te maken.

Is de witte melkopschuimer van Smeg de juiste voor mij?

Smeg koffie melkopschuimer wit

Geschikt voor: Opschuimer van melk en het verwarmen van melk

In dit model van Smeg past voor 600 ml aan melk. Deze kan je verwarmen of omtoveren tot heerlijk melkschuim voor over de koffie. Je vult de kan met je favoriete melk. De meetstrepen zorgen ervoor dat dit gemakkelijk gaat. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel of te weinig melk in de kan doet. Wanneer je dit gedaan hebt, selecteer je het gewenste programma en druk je op de knop. Nu gaat het programma beginnen en beschik je na afloop over heerlijk melkschuim of warme melk die over de koffie heen kan. Wanneer je klaar bent met het gebruik van de witte melkopschuimer, kan je deze gemakkelijk schoonmaken onder de kraan. Ook kan dit model in de vaatwasser als je dat zou willen. Vergeet hem daarna alleen niet droog te maken met een theedoek voordat je hem terug doet in de kast. Door het snoeropbergvak kan je de stekker ook opbergen waardoor deze minder ruimte in beslag neemt. Hierdoor kan je hem ook gewoon op het aanrecht laten staan waar hij volgens ons ook thuishoort. Door de aanwezigheid van anti slip voetjes staat dit model ook stevig op zijn plaats. Hij zal dan ook niet snel omvallen als je er per ongeluk een keer tegenaan stoot.

Hoe werkt dit witte model van Smeg?

Je vult de kan met voldoende melk om deze te veranderen in melkschuim of om de melk te verwarmen. Door de aanwezigheid van maatstrepen zie je precies hoeveel melk in de kan moet. Daarna draai je aan de functieschuif totdat deze op de juiste stand staat en daarna druk je op de aan knop. Wanneer je klaar bent met het gebruik, maak je dit model gemakkelijk schoon onder de kraan met een beetje water en afwasmiddel. Vergeet het alleen niet af te drogen voordat je hem opbergt.

Waarom is dit witte model een goede keuze?

Hieronder nemen we de eigenschappen van de witte melkopschuimer van Smeg met je door. We hopen dat dit je kan helpen met het maken van een goede keuze.

Het ontwerp van de melkopschuimer

Deze melkopschuimer ziet er stoer en elegant uit met zijn jaren 50 ontwerp. Daarom vinden wij ook dat dit model goed past in interieurs die deze stijl omarmen. De melkopschuimer bestaat uit twee onderdelen. De kan en de toren waar de kan in staat. Beide zijn gemaakt van RVS wat hen de stoere uitstraling geeft. Op de toren staat de naam Smeg aan beide kanten en bevindt de draaischijf zich aan de zijkant van het model. Bij deze draaischijf zijn de verschillende functies goed weergegeven met symbolen om aan te geven op welke stand het apparaat nu staat.

Hoe zit het met de bediening van dit model?

Dit model is gemakkelijk te bedienen met de draaischijf en de aan knop. De raaischuif draai je gemakkelijk naar de gewenste stand en wanneer je daar bent aangekomen, druk je op de knop waardoor het proces zal beginnen. Als het klaar is, haal je de kan gemakkelijk van de toren af om bij iedereen die dat wil heerlijk melkschuim in te schenken.

Wat vinden wij van het melkschuim?

Wij vinden dat dit model goede kwaliteit melkschuim geeft. Het schuim smaakt lekker en is vooral erg luchtig en niet te dik. Het blijft daarnaast ook stevig op de koffie of op de cappuccino zitten.

De gebruiksvriendelijkheid van de witte melkopschuimer van Smeg

Wij hebben dit model als gebruiksvriendelijk ervaren. Zoals gezegd geeft de draaischuif goed en duidelijk aan op welke functie hij staat. Hierdoor weet je zeker dat je het juiste programma geselecteerd hebt. Als het melkschuim klaar is, schenk je dit gemakkelijk over naar de koffie en plaats je de kan daarna weer gemakkelijk terug in de toren. Ook het schoonmaken is een fluitje van een cent. Je spoelt het apparaat gemakkelijk schoon met wat water uit de kraan. Ook kan je ervoor kiezen om dit model in de vaatwasser te doen om hem schoon te maken. Al met al zijn wij dit tevreden over dit model.

Onze conclusie

Wij vinden dit een mooi model wat doet wat hij moet doen. Zo is het melkschuim lekker van smaak en kan je hem achteraf gemakkelijk schoonmaken. Het enige waar we tegenaan lopen is de prijs die je voor dit model betaalt. Die kan als hoog worden ervaren.