Skip to content

Smeg melkopschuimer bestellen

Hieronder staan alle Smeg melkopschuimers

Ben je op zoek naar een mooie melkopschuimer van Smeg? Dan ben je hier waarschijnlijk aan het juiste adres. Wij hebben speciaal voor jou een lijst gemaakt met daarin enkele Smeg melkopschuimers. We hopen dat deze lijst je zal helpen met het vinden van het juiste model voor jou.

Melkopschuimers van Smeg

Smeg – Koffie – Melkopschuimer MFF01BLEU

Geschikt voor: Het verwarmen en het opschuimen van melk

Deze melkopschuimer van Smeg is in staat om 600 ml melk te verwarmen of om 250 ml melkschuim te maken. Het model heeft een mooie jaren 50 look en past daarmee perfect in een retro keukenstijl. Je voegt de melk gemakkelijk toe aan het reservoir, kiest je gewenste stand en vervolgens druk je op de knop. Binnen twee minuten heb je heerlijk melkschuim tot je beschikking om je koffie of cappuccino’s helemaal mee af te maken. Na gebruik maak je dit model gemakkelijk schoon met een klein beetje water. Ook is het mogelijk om dit model in de vaatwasser te doen. Daarmee wordt hij nog gemakkelijker schoon. Door de aanwezigheid van anti slip voetjes, zal dit model niet gemakkelijk omvallen als je er een keer tegenaan stoot. Dit is vooral fijn als je spelende kinderen rond hebt rennen in de keuken. Daarnaast is dit model ook BPA-plastic vrij. Het model is van roest vrij staal gemaakt en de kan heeft een handvat waarmee je hem van de toren af kan halen.

Smeg MFF01PGEU Automatische melkopschuimer

Geschikt voor: Het verwarmen en het opschuimen van melk

Dit model heeft een reservoir voor 500 ml melk die je kan verwarmen of kan veranderen in heerlijk melkschuim. Je vult simpelweg het reservoir met de gewenste hoeveelheid melk. De maatstreepjes geven precies aan hoeveel melk je nodig hebt. Daarna kies je je gewenste stand en druk je op de knop waarmee het proces zal starten. Binnen enkele minuten beschik je over heerlijk melkschuim wat je gemakkelijk over de koffie kan uitschenken. Je pakt de kan namelijk aan het handvat vast en schenkt de melk of het melkschuim over je koffie heen. Na gebruik kan je dit model gemakkelijk schoon maken onder de kraan. Ook kan je dit model in de vaatwasser doen om hem makkelijker schoon te krijgen. De aanwezigheid van de anti slip voetjes is erg handig omdat het model hiermee stevig blijft staan. Je hoeft dus niet bang te zijn dat hij omvalt als je er tegenaan stoot. Daarnaast is dit model ook BPA-plastic vrij. Het model is gemaakt van RVS en heeft daarmee een stoer jaren 50 uiterlijk. Daarmee past het goed samen met andere producten met deze uitstraling.

smeg pastelgroen melkopschuimer

Smeg – Koffie – Melkopschuimer MFF01WHEU

Geschikt voor: Het verwarmen en het opschuimen van melk

Dit model biedt ruimte aan 600 ml melk die je kan verwarmen of kan veranderen in 250 ml melkschuim. Het model heeft de bekende jaren 50 look die we van Smeg gewent zijn. Je voegt je favoriete melk eenvoudig toe aan het reservoir en drukt op de knop waarmee het proces begint. Binnen enkele minuten heb is hij klaar en hem je heerlijke melkschuim op je wachten. Wanneer je klaar bent met het gebruik ervan, maak je hem gemakkelijk schoon onder de kraan met een beetje water en afwasmiddel. Dit model is ook vaatwasser bestendig en kan dus in de vaatwasser. Deze melkopschuimer van Smeg is BPA-plastic vrij en is van RVS gemaakt. De anti slip voeten die onderaan zitten, zorgen ervoor dat hij niet gemakkelijk om zal vallen als je er tegenaan stoot. Ook gaat dit mogelijke trillingen tegen die ontstaan als het apparaat aanstaat. Het apparaat heeft helaas geen opbergvak voor het snoer. Als je er dus voor kiest om deze op het aanrecht te laten staan, moet je het snoer om het apparaat heen draaien en wat niet heel mooi uitzien.

Smeg – Koffie – Melkopschuimer MFF01PBEU

Geschikt voor: Het verwarmen en het opschuimen van melk

Deze melkopschuimer van Smeg biedt ruimte voor 600 ml melk die je kan verwarmen of kan veranderen in 250 ml heerlijk melkschuim. De melkopschuimer heeft de klassieke uitstraling die we van Smeg gewent zijn. Namelijk een mooie jaren 50 uitstraling. Dit model past dan ook perfect bij een huishouden wat deze stijl wil uitstralen. Je vult het reservoir gemakkelijk met melk en drukt daarna op de grote knop aan de zijkant van het apparaat. Binnen enkele minuten is het proces klaar en kan je de melk uitschenken over de koffie om deze net een beetje extra lekker te maken. Wanneer je uitgedronken bent, maak je deze melkopschuimer gemakkelijk schoon onder de kraan. Maak hem na het schoonmaken ook droog met een schone theedoek om hem vervolgens op te bergen in de kast. De anti slip voetjes onder aan het model zorgen ervoor dat hij stevig blijft staan en niet omvalt nadat je er mogelijk tegenaan stoot. Ook bestaat dit model uit materialen die BPA-plastic vrij zijn. Het enige nadeel aan dit model is dat de deksel geen kijkvenster heeft. Daardoor kan je het opschuim proces niet zijn gebeuren.

smeg blauw melkopschuimer

Smeg MFF01RDEU Automatische melkopschuimer

Geschikt voor: Het verwarmen en het opschuimen van melk

In deze melkopschuimer van Smeg past 500 ml melk in het reservoir wat je kan verwarmen of kan veranderen in heerlijk melkschuim. Je doet je favoriete melk in het reservoir, door de aanwezigheid van maatstreepjes gooi je nooit teveel melk in dit reservoir, en drukt vervolgens op de knop om het proces te starten. Binnen afzienbare tijd is het proces klaar en beschik je over heerlijk melkschuim om je koffie net dat beetje extra te geven. Wanneer je klaar bent met het gebruik van dit model, maak je hem met wat water gemakkelijk schoon. Vergeet hem daarna niet af te drogen met een schone theedoek voordat je hem opbergt in je kast. Het is natuurlijk ook mogelijk om de melkopschuimer op het aanrecht te laten staan. Door de aanwezigheid van een snoeropbergruimte, hoef je het snoer niet om het model heen te draaien. Het model heeft de 50 uitstraling die we kennen van het merk Smeg. Daardoor past deze goed in een huishouden wat deze stijl uit wil stralen. Door de antiaanbaklaag zal de melk niet gemakkelijk verbranden en door de anti slip voeten staat het model stevig op zijn voeten. Dit zorgt ervoor dat hij niet gemakkelijk omvalt als je er een keer tegenaan stoot.

Smeg MFF01PKEU melkschuimer Automatische melkopschuimer

Geschikt voor: Het verwarmen en het opschuimen van melk

Dit model heeft ruimte voor 500 ml melk in zijn reservoir. Door de aanwezigheid van maatstreepjes, weet je zeker dat je nooit te veel toevoegt aan het reservoir. Wanneer het reservoir gevuld is met de juiste hoeveelheid melk, selecteer je de gewenste stand en druk je op de knop. Binnen enkele minuten heb je beschikking over heerlijk melkschuim voor over je cappuccino’s. Hiermee maak je ze net wat lekkerder. Wanneer je klaar bent met het opschuimen van je melk, kan je dit model gemakkelijk schoonmaken onder de kraan met een beetje afwasmiddel. Vergeet hem daarna alleen niet af te drogen met een theedoek voordat je hem opbergt. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om deze melkopschuimer op het aanrecht te laten staan. Door de aanwezigheid van een opbergvak voor je stekker, hoef je deze niet om het apparaat heen te draaien. Het model ziet er door zijn jaren 50 look stoer uit en hoort daarom eigenlijk gewoon thuis op het aanrecht zodat iedereen ernaar kan kijken. Door de aanwezigheid van de anti slip voetjes, hoef je niet bang te zijn dat dit model gemakkelijk om zal vallen. Hij staat namelijk stevig op zijn voeten en is niet gemakkelijk van zijn stuk te krijgen.

smeg roze melkopschuimer

Melkopschuimer van Smeg kopen?

Wanneer je een melkopschuimer van Smeg wilt kopen, adviseren wij altijd om te kijken naar het assortiment van Bol.com. Zij bieden namelijk veel keuze waardoor je altijd met een goed gevoel overgaat tot een aankoop.