Skip to content

Een melkopschuimer van Solis bestellen?

Ben je op zoek naar een Solis melkopschuimer? Bekijk ze hier.

Ben je op zoek naar een mooie melkopschuimer van Solis? Dan kunnen wij je waarschijnlijk verder helpen. Wij hebben namelijk een lijst gemaakt van enkele melkopschuimers van het merk Solis. We hopen dat je de informatie die je hier vindt kan gebruiken om voor jezelf na te gaan of de melkopschuimer van Solis voor jou een goede keuze is.

Passen de melkopschuimers van Solis wel bij mij?

Solis elektrische melkopschuimer

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Met dit model ben je instaat om met 350 ml melk melkschuim te maken. Dit doe je door de melk in de daarvoor bedoelde kan te doen. Daarna doe je de deksel op de kan, zodat je tijdens het opkloppen niet zal knoeien. Nu druk je op de knop en zal het programma gaan beginnen. Binnen twee minuten heb je heerlijk melkschuim tot je beschikking. Deze kan je gemakkelijk over de koffie heen schenken en deze dus net wat lekkerder maken. Ook het schoonmaken van dit model is een fluitje van een cent. Zo is het mogelijk om hem onder de kraan schoon te spoelen met water en een beetje afwasmiddel. Ook kan dit model in de vaatwasser en maak je hem dus nog gemakkelijker schoon. Welke methode je ook kiest om het model schoon te maken, zorg ervoor dat je hem na afloop nog goed afdroogt met een schone theedoek. Hiermee verwijder je namelijk al het water wat achterblijft. Als alles droog is, kan je hem opslaan in een keukenkast. Daarnaast zorgen antislip strips aan de onderkant ervoor dat dit model stevig blijft staan als het programma loopt. Ook zorgen deze strips ervoor dat het model niet gemakkelijk om zal vallen als je er een keer tegenaan stoot. Vooral voor mensen die wel eens onhandig kunnen zijn, is dit echt een uitkomst.

Wat vonden wij van de melkopschuimers van Solis?

Hieronder bespreken we enkele aspecten van de melkopschuimers van Solis met je. We hopen dat je dankzij deze extra informatie een nog betere keuze kan maken of dit merk voor jou het juiste merk is.

De bediening

Wij vinden dat dit model zich zeer gemakkelijk laat bedienen. Zo zitten er gelukkig niet meer knoppen op het apparaat dan nodig zijn. Zo is de kans vrij klein dat je ooit de verkeerde knop indrukt. Ook hoef je dus niet te betalen voor functies die je toch niet gaat gebruiken. Daarnaast heeft dit model een handvat aan de kan zitten waarmee je hem vast kan pakken om de melk over te schenken. Vanwege het feit dat er maatstrepen staan op de kan, kan je er bijna altijd vanuit gaan dat je niet te veel of te weinig melk in de kan doet. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren.

Het ontwerp van dit model

Dit model ziet er zeer stijlvol uit. Dit komt omdat de voet van het model van RVS gemaakt is en de kan van glas. Deze combinatie zorgt ervoor dat het geheel er mooi uitziet. Op de voet van dit model zit een knop waarmee je het apparaat bedient. Dit is erg fijn, omdat er zo vrij weinig fout kan gaan. Ook heeft de kan een handvat van RVS. Hier kan je hem op een prettige manier aan vast pakken en het melkschuim overschenken naar de koffie of cappuccino’s. Ook het schoonmaken is door het ontwerp erg makkelijk. Zo spoel je hem gemakkelijk af onder de kraan met water en wat afwasmiddel. Ook kan dit model in de vaatwasser, dus als dit je voorkeur heeft kan dat gewoon.

De kwaliteit van het melkschuim

Wij hebben de melkschuim die deze melkopschuimer van Solis maakt als zeer goed ervaren. Het schuim ziet er goed uit en heeft een lekkere smaak. Daarnaast blijft de structuur behouden wanneer je het over de koffie heen schenkt.

Hoe gebruiksvriendelijk is deze melkopschuimer

Wij hebben dit model als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Dat komt ten eerste door het feit dat er niet meer knoppen op zitten dan nodig zijn. Hierdoor kan je haast niet het verkeerde programma kiezen. Ook vinden we de maatstrepen die aan de binnenkant van de kan staan erg fijn. Deze geven namelijk precies aan hoeveel melk erin moet voor een gewenste hoeveelheid melkschuim. De kan is voorzien van een mooi RVS handvat waar je hem aan vast kan pakken. Dit zorgt ervoor dat het uitschenken van het melkschuim erg makkelijk is. Ook het schoonmaken van dit model is erg makkelijk. Zoals gezegd kan je hem af spoelen met water of hem in de vaatwasser doen. Hierdoor wordt het schoonmaken nog een stuk makkelijker. Daarnaast zorgen de antislip strips aan de onderkant van de voet ervoor dat het model stevig op zijn plek blijft staan. Ook zal hij dus niet gemakkelijk omvallen als er een keer iemand tegenaan stoot. Al deze eigenschappen maken dit tot een mooi model.

Onze conclusie

Wij hebben de melkopschuimers van Solis als goed ervaren. Het melkschuim is van prima kwaliteit en smaakt lekker. Ook zijn de modellen gemakkelijk te bedienen en maak je ze gemakkelijk schoon.