Skip to content

Melkopschuimer van Tomado

Hieronder staan alle Tomado melkopschuimers

Wil je misschien een melkopschuimer van Tomado kopen? Dan ben je hier waarschijnlijk aan het juiste adres. Wij hebben een lijst voor je opgesteld waarin we enkele melkopschuimers van Tomado met je bespreken. Wij hopen dat je deze informatie kan gebruiken om tot een juiste keuze te komen.

Welke melkopschuimer van Tomado past bij mij?

Tomado melkopschuimer RVS

Geschikt voor: Het verwarmen of opschuimen van melk

Met deze melkopschuimer van Tomado kan je 240 ml melk verwarmen of 115 ml melkschuim maken. Daarmee heb je voldoende om twee koppen koffie van melkschuim te voorzien of om je cappuccino’s mee te maken. Om de melk te verwarmen of op te schuimen doe je de melk in de kan, dankzij de maatstrepen is dit makkelijk, en druk je op de juiste knop. Binnen enkele minuten is het programma klaar en kan je het melkschuim over de koffie heen schenken. Wanneer je klaar bent met het gebruik van dit model van Tomado, is hij ook gemakkelijk schoon te maken. Dit model kan je onder de kraan omspoelen om alle melk weg te krijgen. Helaas kan dit model niet in de vaatwasser. Als je hem schoongespoeld hebt, droog je hem af met een theedoek om al het water eruit te krijgen. Daarna kan je hem terugzetten in de kast of natuurlijk gewoon op het aanrecht laten staan. Door de antislipvoetjes die onder het model zitten, staat deze stevig op het aanrecht. Hij zal dan ook niet gemakkelijk omvallen als je er een keer tegenaan stoot. Dit is vooral fijn voor mensen met kleine spelende kinderen. Deze willen nog wel eens wat omstoten.

Tomado melkopschuimer zwart

Geschikt voor: Het verwarmen of opschuimen van melk

In dit model van Tomado past 300 ml melk. Deze kan je verwarmen of op laten schuimen tot heerlijk melkschuim. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je eerst voldoende melk in het reservoir doen. Dit gaat erg gemakkelijk omdat de binnenwand voorzien is van maatstrepen. Hierdoor weet je zeker dat je niet snel te veel melk in de kan doet. Daarna druk je op de juiste knop om het programma te starten. Als deze klaar is, heb je heerlijk melkschuim om over de koffie heen te schenken. Met deze hoeveelheid melkschuim kan je tenminste twee koppen koffie voorzien van heerlijk melkschuim. Wanneer je klaar bent met het gebruik van dit model kan je deze ook gemakkelijk schoonmaken. Je spoelt hem gemakkelijk af onder de kraan om al het achtergebleven melk weg te spoelen. Droog hem daarna goed af met een theedoek om al het water weg te halen voordat je hem terugzet in de kast. Omdat dit model er bijzonder mooi uitziet, kan je hem natuurlijk ook gewoon op het aanrecht laten staan. Door de aanwezigheid van antislip strips aan de onderkant van het model, zal deze stevig blijven staan als het programma loopt. Ook zal hij niet gemakkelijk omvallen als je er eens tegenaan stoot. Erg handig voor mensen die soms een beetje onhandig kunnen zijn.

tomado tmf1501b melkopschuimer

Past een melkopschuimer van Tomado bij mij?

Hieronder bespreken we enkele aspecten van de melkopschuimers van Tomado. We hopen dat je deze informatie kan gebruiken om tot een goede keuze te komen over welk model je wilt hebben.

De bediening

Wij hebben we melkopschuimers van Tomado als zeer makkelijk in de bediening ervaren. De meeste modellen hebben namelijk niet meer knoppen dan nodig. Zo hebben ze allemaal een aan en uit knop en een knop om het programma mee aan te zetten. Daarnaast kan de kan er gemakkelijk af gehaald worden en schenk je zo het melkschuim gemakkelijk over de koffie heen.

De kwaliteit van het melkschuim

Wij hebben de kwaliteit van het melkschuim als zeer goed ervaren. Het melkschuim is namelijk luchtig en niet te dik van structuur. Ook smaakt het daarnaast erg lekker op de koffie en de cappuccino.

De gebruiksvriendelijkheid

Wij hebben de modellen van Tomado als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Vanwege het feit dat er niet meer knoppen op zitten dan zou moeten, kan er vrij weinig fout gaan als je melkschuim maakt. Ook is het erg makkelijk om de kan waar het melkschuim inzit los te maken van de voet waarop de kan staat. Daarnaast zijn we ook zeer tevreden over de manier van schoonmaken. Je spoelt hem namelijk gemakkelijk af onder de kraan om daarmee alle melk eruit te krijgen. Daarna hoef je er alleen maar met een theedoek langs om al het water eruit te krijgen. Vanwege zijn afmeting past dit model ook in de meeste keukenkastjes of je laat hem natuurlijk om het aanrecht staan. Al met al zijn we zeer tevreden over de melkopschuimers van Tomado.

Onze conclusie

Wij hebben de melkopschuimers van Tomado als prima ervaren. Het melkschuim wat ze maken s lekker en heeft een goede structuur. Deze blijft ook behouden wanneer je het schuim over de koffie heen hebt geschonken.