Skip to content

Melkopschuimer WMF bestellen?

Hieronder staan alle WMF melkopschuimers

Ben je op zoek naar een mooi melkopschuimer van WMF? Dan ben je hier mogelijk aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een lijst samengesteld waarin we enkele melkopschuimers van het merk WMF met je bespreken. We hopen dat deze informatie je helpt om tot een goed besluit te komen of deze melkopschuimers wat voor jou zijn.

Welke WMF melkopschuimer past bij mij?

WMF melkopschuimer kan

Geschikt voor: Het opschuimen of verwarmen van melk

Met dit model van WMF ben je in staat om 250 ml melk te verwarmen of 150 ml melkschuim te maken. Om met deze melkopschuimer van WMF melkschuim te maken, dien je eerst melk in de kan te stoppen. Door de aanwezigheid van maatstrepen gaat dit erg makkelijk. Zo is het bijna onmogelijk om te veel melk in de kan te stoppen. Wanneer er voldoende melk in de kan zit, doe je de deksel erop en drop je op de knop. Nu zal het programma gaan draaien en heb je binnen enkele minuten heerlijk melkschuim tot je beschikking. Deze kan je daarna gemakkelijk uitschenken over de koffie om deze net wat lekkerder te maken. Ook het schoonmaken van dit model gaat erg gemakkelijk. Je spoelt hem namelijk om met wat water en afwasmiddel. Daarna droog je hem af met een theedoek voordat je hem terug zet in de kast. Door de antislip strip aan de onderkant staat dit model stevig op het aanrecht als je hem gebruikt. Zo valt hij namelijk niet gemakkelijk om als je er tegenaan stoot. Ook tijdens het draaien van het programma staat dit model stevig op zijn plaats. Met dit model ben je instaat om op een gemakkelijke en snelle manier heerlijk melkschuim te maken voor jezelf of voor een ander.

WMF melkopschuimer met kunststof handvat

Geschikt voor: Het opschuimen of verwarmen van melk

Met dit model melkopschuimer van WMF ben je in staat om op een gemakkelijke manier tot 0,5 L melk te verwarmen. Ook kan je met dit model melkschuim maken om deze over de koffie heen te schenken. Om met dit model melkschuim te maken doe je ten eerste de melk in de kan. Door de aanwezige maatstrepen is dit erg gemakkelijk. Daarna doe je de deksel erop en druk je op de aan knop om het programma te starten. Wanneer het programma klaar is, beschik je over heerlijk melkschuim die je zeer gemakkelijk over je koffie heen kan schenken. Na het gebruik van dit model maak je deze natuurlijk gemakkelijk schoon met water en afwasmiddel. Droog hem daarna f met een droge en schone theedoek voordat je hem terugzet in de kast. Dit model een heeft een handvat wat gemaakt is van kunststof. Hierdoor kan je de kan gemakkelijk en veilig vastpakken wanneer je melk verwarmt hebt. Het kunststof wordt namelijk niet al te warm en kan daardoor goed en veilig vastgepakt worden. Daarnaast zitten er antislip strips onder de voet van dit model. Hierdoor blijft deze goed op zijn plek staan en zal hij niet snel omvallen. Dit is vooral fijn voor mensen met kleine kinderen die nog wel eens tegen dingen aan willen slaan of stoten.

wmf lumero

Hoe hebben wij de WMF melkopschuimers ervaren?

Hieronder nemen we je mee met onze ervaring van de melkopschuimers van WMF. Daarin bespreken we enkele belangrijke aspecten die we tijdens ons gebruik tegen zijn gekomen.

Het model

Wij vinden de modellen van WMF een prima uitstraling hebben. Ze zijn namelijk gemaakt van RVS en hebben een fijn handvat waarmee je ze vast kan pakken. Dit handvat is ook gemaakt van kunststof. Hierdoor kan je hem gemakkelijk vastpakken. Ook is het fijn dat de kunststof niet warm wordt als je melk verwarmt. Door het kunststof zal je je handen niet branden aan dit model. Door de aanwezigheid van maatstrepen aan de binnenwand van dit model, zal je niet snel te veel of te weinig melk in de kan doen. Zodoende heb je altijd voldoende melkschuim tot je beschikking.

De bediening

Wij vinden dat deze modellen gemakkelijk te bedienen zijn. Dit komt door het feit dat er niet meer knoppen op zitten dan nodig zijn. Zo betaal je net voor allemaal functies die je waarschijnlijk toch nooit zal gebruiken. Daarnaast is dit model gemakkelijk los te maken van de voet waarop hij staat. Dit komt door de aanwezigheid van een kunststof handvat. Hiermee heb je voldoende grip op de kan en kan je het melkschuim gemakkelijk over de koffie heen schenken.

De kwaliteit van het melkschuim

Wij hebben de kwaliteit van het melkschuim als goed ervaren. Het schuim is namelijk zacht en lekker romig, maar ook weer niet te dik. Ook smaakt het lekker en blijft de structuur behouden wanneer je het over de koffie uitschenkt.

Onze conclusie

Wij vinden de modellen van WMF erg mooi en ze werken naar behoren. Het melkschuim is lekker van smaak en niet te dik. Daarmee vinden wij deze modellen prima.