Skip to content

Alicia melkopschuimer bestellen?

Hieronder staan alle Delonghi Alicia melkopschuimers

Ben je op zoek naar een mooie Alicia melkopschuimer van Delonghi? Dan ben je hier waarschijnlijk aan het juiste adres aangekomen. Wij hebben namelijk speciaal voor jou een lijst gemaakt met daarin enkele Alicia melkopschuimers die er op de markt zijn. We hopen dat je de informatie uit dit artikel kan gebruiken om voor jezelf na te gaan of de Alicia melkopschuimer voor jou de beste keus is.

Delonghi melkopschuimer Alicia, past hij bij mij?

Delonghi EMF 2.B Alicia Latte Melkopschuimer Zwart

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Met dit Alicia model van Delonghi ben je in staat om op een zeer gemakkelijke manier melkschuim te maken. Je doet dit door eerst voldoende melk in de kan te doen. Daarna doe je de deksel erop en druk je op de knop om het programma te starten. Dit neemt niet meer dan twee minuten in beslag. Daarna schenk je het melkschuim gemakkelijk over je koffie heen om deze net wat lekkerder te maken. Met de inhoud van dit model ben je instaat om tenminste twee koppen koffie van melkschuim te voorzien. Wanneer je klaar bent, moet je dit apparaat natuurlijk wel schoonmaken. Dit gaat erg gemakkelijk onder de kraan met een beetje afwasmiddel. Om daarna alle waterresten eruit te halen droog je hem af met een theedoek. Nu kan je hem terugzetten in de kast of natuurlijk op het aanrecht laten staan. Dit model heeft een handvat waarmee je de kan gemakkelijk vast kan pakken om het melkschuim mee uit te schenken. Dit handvat is gemaakt van kunststof en wordt daardoor niet zo warm als je melk verwarmt of warme melk in het apparaat doet. Allemaal erg fijn. Daarnaast zitten er antislip strips onderop het model om ervoor te zorgen dat deze niet gemakkelijk omvalt als je er een keer tegenaan stoot. Dit is erg fijn wat het is erg vervelend om omgevallen melk van de vloer te moeten vegen.

Delonghi Alicia Latte EMF2 – Melkopschuimer

Geschikt voor: Het opschuimen van melk

Met dit type melkopschuimer kan je heel erg makkelijk je eigen lekkere melkschuim maken. Daarmee wordt je dus een echte barista in je eigen keuken. Maar hoe maat je met dit model nou melkschuim? Daarvoor doe je eerst de juiste hoeveelheid melk in de kan. Daarna gaat de deksel erop en druk je op de knop om het programma te starten. Wanneer het programma klaar is, kan je het melkschuim gemakkelijk over de koffie heen schenken om deze net wat lekkerder te maken. Met de hoeveelheid melkschuim die je met dit model kan maken, heb je voldoende voor ruim twee koppen koffie. Als je uitgedronken bent, moet je dit apparaat natuurlijk nog wel schoonmaken. Dit doe je door hem onder de kraan te houden en met een beetje afwasmiddel schoon te maken. Daarna droog je hem af met een theedoek om alle waterresten eruit te krijgen. Daarna kan je hem terugzetten in de kast of natuurlijk op het aanrecht laten staan. Wij vinden het een mooi model wat goed past in de meeste keukens en kan daarom prima terecht op het aanrecht. Je hoeft bij dit model niet bang te zijn dat hij onnodig stroom blijft gebruiken als je hem vergeten bent uit te zetten. Er zit namelijk een automatische uitschakel functie op. Deze functie schakelt het apparaat vanzelf uit als je hem een tijdje niet gebruikt hebt. Ook zitten er antislip strips onderop het model die ervoor zorgen dat hij niet gemakkelijk omvalt als je er tegenaan stoot. Erg fijn voor mensen met jonge kinderen die nog wel eens iets om willen stoten. Je moet er toch niet aan denken dat je kinderen melk over zich heen krijgen.

delonghi melkopschuimer wit

Wat vinden wij van de Alicia melkopschuimers van Delonghi?

Hieronder nemen we enkele aspecten met je door die ons zijn opgevallen tijdens het gebruik van de Alicia melkopschuimers. Wij hopen dat je met deze informatie in staat bent om een goede keuze te maken over of de Alicia voor jou een goede melkopschuimer is.

Het ontwerp

De modellen zien er stijlvol uit en passen daarom goed thuis in de meeste keukens van de meeste huishoudens. De modellen zijn van kunststof gemaakt en hebben allemaal een handvat die ook van kunststof gemaakt is. Dat is erg fijn omdat je hierdoor niet zo snel je handen zal verbranden als je melk verwarmt of warme melk veranderd in melkschuim. Verder staat dit model op een mooie voet en kan je hem 360 graden om zijn eigen as draaien. Daarmee kan je hem altijd goed vastpakken.

De bediening

Wij hebben de bediening van de Alicia melkopschuimers als prima en zeer gemakkelijk ervaren. Zo zitten er gelukkig niet meer knoppen op dan nodig. Hierdoor betaal je niet voor functies die je toch iet gebruikt en kan je niet een verkeerd programma aanzetten. Verder vinden we het fijn dat dit model gemakkelijk schoon te maken is met slechts water en afwasmiddel. Al met al is het model zeer gemakkelijk in gebruik en kan haast iedereen er wel mee overweg.

De kwaliteit van het melkschuim

Wij hebben de kwaliteit van het melkschuim als prima ervaren. Zo is het schuim lekker en niet te dik. Wanneer je het melkschuim over de koffie heen hebt geschonken blijft de structuur ervan behouden. Daar zijn we vooral zeer tevreden over.

Onze conclusie

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het melkschuim van de Alicia melkopschuimer. Het melkschuim is namelijk lekker van smaak en ook nog eens lekker luchtig. Daarnaast is het model gemakkelijk in de bediening en kan er bijna niets fout gaan. Al met al een prima melkopschuimer.

Bekijk hier alle Delonghi melkopschuimers