Skip to content

Elektrische opschuimer voor je melk

Hieronder staan alle elektrische melkopschuimers

Ben je zoekende naar een elektrische melkopschuimer om je melk mee op te schuimen? Dan ben je hier bij het juiste adres aangekomen. Wij hebben namelijk verschillende elektrische melkkloppers voor je op een rijtje gezet om uit te kiezen. We hopen dat deze lijst je zal helpen met het maken van de juiste keuze.

Welke elektrische melkopschuimer past bij mijn wensen?

Elektrische melkopklopper 240 ml

Geschikt voor: warm en koud melkschuim

Met deze elektrische melkopschuimer ben je in staat om 240 ml melkschuim te maken. Dit is meer dan genoeg voor twee koppen koffie of voor twee cappuccino’s. Om met dit model melkschuim te maken giet je de melk in de kan en druk je daarna op de knop om het proces te starten. Binnen afzienbare tijd beschik je over heerlijk melkschuim om over de koffie heen te schenken. Dit overschenken gaat erg makkelijk omdat de kan een handvat heeft waarmee je deze gemakkelijk vast kan pakken. Dit handvat is gemaakt van kunststof zodat deze niet warm is als je de melk opgewarmd hebt. De rest van dit model bestaat uit RVS en heeft daarom een stoer uiterlijk. Wanneer je klaar bent met het gebruik van deze melkopschuimer, maak je hem eenvoudig schoon onder de kraan. Droog hem daarna goed af met een theedoek voordat je hem terug zet in een kast. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om deze elektrische melkopschuimer op het aanrecht te laten staan. Het stoere uiterlijk maakt dit mogelijk. Ook hoef je niet bang te zijn dat dit model een keer omvalt als je er tegenaan stoot. Onderaan zitten namelijk anti slip strips om ervoor te zorgen dat het model stevig blijf staan.

Elektrische melkopklopper 120 ml

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Met dit model ben je in staat om 120 ml melkschuim te maken om je koffie net wat lekkerder mee te maken. Je doet de melk in het daarvoor bedoelde reservoir en drukt daarna op de knop. Nu zal het programma van start gaan en heb je binnen enkele minuten heerlijk melkschuim tot je beschikking. Als de melkopschuimer klaar is met zijn programma, kan je deze gemakkelijk overschenken naar je koffie om deze van een lekkere hoeveelheid melkschuim te voorzien. Wanneer je klaar bent, maak je dit model gemakkelijk schoon onder de kraan met wat water en een klein beetje afwasmiddel. Vergeet hem daarna alleen niet goed af te drogen voordat je hem terugdoet in de kast. Ook kan je er natuurlijk voor kiezen om hem op het aanrecht te laten staan. Het model heeft een stoer uiterlijk en past daarmee goed in vele keukens. Omdat de voet van dit model breder is dan het geheel, blijft dit model stevig staan. Dit is fijn voor wanneer er spelende kinderen rondrennen in de keuken en deze melkopschuimer mogelijk om kunnen stoten.

senseo ca6500/60 zwart

Elektrische melkopschuimer kan

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Deze elektrische melkopschuimer van Inventum ziet er minimalistisch uit en zorgt daarmee voor rust in de keuken. Met Met deze elektrische melkopschuimer kan je heel gemakkelijk melkschuim voor jezelf of voor je gasten maken om van te genieten. Met dit model kan je 250 ml melk verwarmen of 115 ml melkschuim maken. Je vult het reservoir eenvoudigweg met je favoriete melk, selecteert het gewenste programma en drukt op de knop om het programma te starten. Als het programma klaar is, dit duurt meestal minder dan 2 minuten, kan je de melkschuim heel gemakkelijk overschenken naar de koffie of de cappuccino’s om deze helemaal af te maken. Na gebruik maak je dit apparaat gemakkelijk schoon met water en een klein beetje afwasmiddel. Droog hem daarna goed af met een theedoek voordat je hem opbergt. Vanwege het stoere uiterlijk van dit model, kan deze ook prima op het aanrecht blijven staan. Het model bestaat uit een combinatie van kunststof en RVS. Het merendeel van deze melkopschuimer is gemaakt van RVS behalve het handvat. Deze is gemaakt van kunststof. Hierdoor wordt deze namelijk niet warm als je melk wilt verwarmen en kan je je hand ook niet verbranden.

4-in-1 Elektrische Melkopschuimer

Geschikt voor: warm en dik schuim, warm en luchtig schuim, opwarmen en koud opschuimen

Met dit model kan je 240 ml melk opwarmen tot 65 graden Celsius. Wanneer de melk deze temperatuur bereikt heeft, schakelt hij zichzelf ook meteen uit om te voorkomen dat de melk nog warmen wordt. Om de melk op te schuimen, doe je de melk eenvoudigweg in het reservoir, kies je het gewenste programma en druk je op de aan knop om het programma te starten. De meeste programma zijn binnen twee minuten klaar zodat je het melkschuim over kan schenken naar de koffie. Wanneer je klaar bent, maak je dit model ook weer gemakkelijk schoon onder de kraan met water en afwasmiddel. Als je hem dan afgedroogd hebt, kan deze terug in de kast. Je kan hem natuurlijk ook op het aanrecht laten staan als je dat mooi vindt. Ook schakelt dit model zichzelf vanzelf uit als je hem een tijdje niet gebruikt hebt om stroom te besparen.

kitchenbrothers 4 in 1 melkopschuimer

Elektrische melkopschuimer – Voor opschuimen en verwarmen van melk

Geschikt voor: het opschuimen en verwarmen van melk

Met dit model ben je in staat om 240 ml melk te verwarmen en 115 ml melkschuim te maken. Je doet je favoriete melk in de kan, kiest je programma en drukt daarna op de knop. Nu zal het programma beginnen en heb je binnen 75 seconden heerlijk melkschuim tot je beschikking. Deze kan je daarna gemakkelijk uitschenken over de koffie om deze van een heerlijke schuimlaag te voorzien. Dit model kan je heel gemakkelijk onder de kraan schoonmaken met water en zeep. Dit model kan niet in de vaatwasser, dus doe hem daar dan ook niet in. Hiermee beschadig je namelijk de beschermlaag aan de binnenkant. Dit kan de kwaliteit van de melkopschuimer verminderen. Als je hem onder de kraan hebt gehouden, moet je hem nog afdrogen met een theedoek voordat je hem opbergt in de kast. Dit model is gemaakt van RVS met een kunststof handvat. Omdat het handvat gemaakt is van kunststof, zal je je handen hier ook niet aan branden op het moment dat de melk verwarmt is. Ook zorgen de anti slip strips ervoor dat dit model niet gemakkelijk om zal vallen als je er tegenaan stoot. Dit is fijn voor wanneer je spelende kinderen rond hebt lopen in de keuken.

Elektrische Melkopschuimer, met 360° Basis

Geschikt voor: het opschuimen en verwarmen van melk

Met dit model kan je 300 ml melk verwarmen en 190 ml melkschuim maken. Je doet hiervoor de melk in de melkopschuimer en drukt daarna op de knop. Nu begint het apparaat met het afspelen van het geselecteerde programma. Binnen twee minuten is het programma klaar en heb je overheerlijk melkschuim om over de koffie heen te schenken. Dit gaat heen gemakkelijk omdat het model makkelijk vast te pakken is en lekker in de hand ligt. Wanneer je klaar bent met het gebruik van dit model, maak je deze gemakkelijk schoon onder de kraan met wat water en afwasmiddel. Dit model ziet er zeer mooi en minimalistisch uit en past daarmee goed op vele aanrechten. Ook zorgen de anti slip strips onderaan de voet ervoor dat deze niet gemakkelijk om zal vallen als je er per ongeluk tegenaan stoot.

bestron elektrische melkopschuimer

Elektrische melkopklopper

Geschikt voor: het opschuimen en verwarmen van melk

In dit model past 115 ml melk die je kan verwarmen of kan opschuimen tot heerlijk melkschuim. Dit model is daarmee wel wat aan de kleine kant en dit model ook niet geschikt voor grootverbruikers. Om melkschuim te maken, vul je het reservoir met melk en druk je op de aan knop. Binnen twee minuten is het programma klaar en beschik je over heerlijk melkschuim voor over de cappuccino. Ook het schoonmaken van deze elektrische melkopschuimer is heel gemakkelijk. Je hebt meestal niet meer nodig dan water en afwasmiddel. Droog hem na het afwassen goed droog met een theedoek voordat je hem terugzet in de kast. Het model is gemaakt van kunststof zodat je deze gemakkelijk vast kan pakken zonder je handen te verbranden.

Elektrische melkklopper

Geschikt voor: het opschuimen en verwarmen van melk

Met dit model kan je gemakkelijk melk opkloppen tot overheerlijk melkschuim. Je vult de kom met melk en drukt daarna op de knop om het programma te starten. Deze is meestal vrij snel klaar en daarna kan je het melkschuim over de koffie heen schenken om deze helemaal af te maken. Om dit model schoon te maken, spoel je de kom schoon met water en een beetje afwasmiddel. Daarna kan je deze gewoon terugzetten in de kast of je laat hem op het aanrecht staan. Dit model staat op een grote plaat. Hiermee zal deze ook niet gemakkelijk omvallen als je er een keer tegenaan stoot.

proficook ms 1032

Grote elektrische melkopschuimer

Geschikt voor: het opschuimen en verwarmen van melk

Dit model beschikt over een grote kan waar je de melk in doet om deze te verwarmen of om deze op te schuimen. In dit model past 500 ml melk die je gemakkelijk op kan schuimen of kan verwarmen. Daarmee heb je meer dan genoeg om flink wat koffie of cappuccino’s te voorzien van overheerlijk melkschuim. Om dit model het melk op te laten schuimen, doe je de melk in de kan. Dit gaat gemakkelijk door de aanwezigheid van maatstreepjes. Hierdoor zorgt er ervoor dat je nooit te veel of te weinig melk in deze kan doet. Daarna selecteer je het gewenste programma en druk je op de knop om het programma te starten. Binnen twee minuten is het programma klaar en kan je deze melk over je koffie heen schenken. Ook het schoonmaken is erg makkelijk. Je spoelt dit model gemakkelijk om met water en afwasmiddel. Droog hem daarna goed af met een theedoek voordat je hem terugzet in de kast.

Melkopschuimer Elektrisch – BPA vrij

Geschikt voor: het opschuimen en verwarmen van melk

Met dit laatste elektrische model kan je 250 ml melk verwarmen of 150 ml melkschuim maken. Je doet je melk in de beker en drukt daarna op de aan knop om het proces te starten. Binnen twee minuten beschik je over heerlijk melkschuim om over de koffie heen te schenken. Ook het schoonmaken van dit model is erg makkelijk. Je doet hem onder de kraan en spoelt hem om met een beetje water en afwasmiddel. Daarna droog je hem af met een theedoek voordat je hem terugzet in de kast of op het aanrecht. Wij vinden dit een mooi model wat perfect past op het aanrecht.

moa melkopschuimer zwart

Bekijk hier de elektrische melkopschuimers in de aanbieiding