Skip to content

Melkopschuimer Inventum in de aanbieding

Hieronder staan alle Inventum melkopschuimers in de aanbieding

Wanneer je op zoek bent naar een melkopschuimer van Inventum die in de aanbieding is, ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben een lijst samengesteld van verschillende melkopschuimers van Inventum die met enige regelmaat in de aanbieding komen. Wij hopen dat deze lijst je kan helpen bij het vinden van de juiste melkopschuimer voor je en dat je deze met een mooie korting kan kopen.

Welke Inventum melkopschuimers zijn in de aanbieding?

Inventum MK350 aanbieding – Elektrische melkopschuimer – RVS/Zwart

Geschikt voor: Opschuimen van melk en het verwarmen van melk

Wanneer dit model van Inventum in de aanbieding is, weet je dat je snel je slag moet slaan. Het model heeft een mooi robuust uiterlijk en past daardoor mooi in bijna alle keukens. Dit model heeft een melkreservoir van 240 ml melk en stelt je in staat om die hoeveelheid melk op te warmen of om 120 ml melkschuim te maken. Als je het reservoir gevuld hebt met voldoende melk, druk je op de aan knop en laat je het apparaat zijn ding doen. Binnen 2 minuten staat er heerlijke melk op je te wachten. Deze kan je gemakkelijk overschenken naar je koffie omdat het melkreservoir los gemaakt kan worden van het onderstel. Door de antislipstrip aan de onderkant zal deze melkopschuimer niet gemakkelijk omvallen na een stootje. Wanneer de MK350 in de aanbieding is, moet je je kans pakken!

Inventum MK351 aanbieding – Elektrische melkopschuimer

Geschikt voor: Opschuimen van melk en het verwarmen van melk

Dit model is een professioneel uitziend model en biedt ruimte voor 240 ml melk waarmee je 115 ml melkschuim kan maken. Je wilt eenvoudig het reservoir met je favoriete melk en drukt vervolgens op de knop om het opschuimproces te starten. Binnen 2 minuten is het proces voltooid en beschik je over heerlijke melkschuim om je cappuccino’s helemaal mee af te maken. Na gebruik is dit model makkelijk schoon te maken met wat water en een klein beetje afwasmiddel. Vergeet hem niet goed af te drogen na gebruik. Tevens heeft ook dit model een antislipstrip waardoor deze niet gemakkelijk om zal vallen als je er tegen aan stoot. Wanneer je dit model van Inventum in de aanbieding tegenkomt, moet je snel handelen omdat deze korting maar van korte duur is.

inventum melkopschuimer aanbieding

Inventum MK750 aanbieding – Elektrische melkopschuimer

Geschikt voor: Opschuimen van melk en het verwarmen van melk

Met dit model van Inventum ben je in staat om flink wat melkschuim in één keer te maken. Het reservoir stelt je namelijk in staat om 400 ml melk op te warmen of om 200 ml melkschuim te maken. Ook biedt dit model je de mogelijkheid om chocolademelk te maken door wat cacao toe te voegen aan de melk voordat je deze op laat verwarmen. Het gehele proces van opwarmen neemt niet meer dan 2 minuten in beslag, waardoor je snel een heerlijke schuimlaag over je koffie kan doen. Na gebruik maak je dit model eenvoudig schoon met wat warm water en een klein beetje afwasmiddel. Vergeet deze niet goed te drogen na afloop om ervoor te zorgen dat er geen water achterblijft. Tevens beschikt dit model over een automatische uitschakelfunctie. Hierdoor schakelt het apparaat zich vanzelf uit als deze een tijd niet in gebruik is. Daarnaast zorgt de antislipstrip ervoor dat hij goed blijft staan op je aanrecht en niet omvalt.

Inventum MK650 aanbieding – Elektrische melkopschuimer

Geschikt voor: Opschuimen van melk en het verwarmen van melk

In dit model past voor 250 ml aan melk die je kan opwarmen en kan je voor 125 ml aan melkschuim maken. Dit doe je door melk aan het reservoir toe te voegen en vervolgens op de knop te drukken. Binnen 2 minuten is het proces voltooid en kan je de melk of het melkschuim eenvoudig uitschenken over de koffie. Na het gebruik is dit model gemakkelijk schoon te maken met een klein beetje warm water. Door de automatische uitschakelfunctie schakelt het apparaat zichzelf na een tijdje uit wanneer deze niet in gebruik is. Door de antislipstrip valt dit apparaat niet gemakkelijk om wanneer je er per ongeluk een stootje tegen geeft.

inventum mk650 melkopschuimer
inventum mk360B

Inventum MK360B aanbieding– Melkopschuimer

Geschikt voor: Opschuimen van melk en het verwarmen van melk

Met dit mooie model ben je in staat om 300 ml melk te verwarmen of om 150 ml melkschuim te produceren. Voeg simpelweg de melk toe aan het reservoir en druk op de knop om het proces in gang te zetten. Binnen 2 minuten heb je overheerlijke melkschuim tot je beschikking om over de cappuccino’s te doen. Na het gebruik maak je dit apparaat eenvoudig schoon en berg je hem weer op of laat je hem op het aanrecht staan.

Inventum MK200B melkschuimer aanbieding

Geschikt voor: Opschuimen van melk

Dit model stelt je in staat om op een goedkope manier melk op te schuimen. Je kan met dit model geen melk verwarmen. Je steekt de roerstaaf in je beker met melk en houd de knop ingedrukt om de melk op te schuimen. Wanneer de melk voldoende opgeschud is, laat je de knop los en schenk je het melkschuim eenvoudig uit over de koffie.

inventum mk200B melkopschuimer

Inventum MK560S aanbieding Melkopschuimer

Geschikt voor: Opschuimen van melk en het verwarmen van melk

Met dit model ben je in staat om 300 ml melk op te warmen of om 150 ml melkschuim te produceren. Na het gebruik maak je dit model eenvoudig schoon met wat water en een klein beetje afwasmiddel. Na het maken van de melkschuim schenk je deze gemakkelijk over naar de koffie van jezelf of van je gasten. Dit kan omdat het melkreservoir gemakkelijk loskomt van het onderstel.

Inventum Elektrische melkopschuimer – RVS ZwInventum MK460 aanbieding

Geschikt voor: Opschuimen van melk en het verwarmen van melk

Met dit model kan je 200 ml melk opwarmen of 100 ml melkschuim produceren. Na het gebruik maak je dit model gemakkelijk schoon wat een beetje water en droog je deze gemakkelijk af met een schone theedoek. Door de automatische uitschakelfunctie hoef je niet bang te zijn dat dit model aanblijft staan als je hem even niet gebruikt. Hij schakelt zichzelf namelijk vanzelf uit om stroom te besparen.

inventum mk460

Inventum MK650 Melkopschuimer aanbieding met koelfunctie

Geschikt voor: Opschuimen van melk en het verwarmen en koelen van melk

Met dit model ben je in staat om melk te verwarmen en te koelen. Ook kan je hiermee heerlijk melkschuim maken voor al je vrienden. Het reservoir biedt ruimte voor 250 ml melk waarmee je 125 ml melkschuim kan maken. Na het gebruik ruim je dit model eenvoudig op of spoel je hem onder de kraan schoon met wat warm water.

Inventum MK560B aanbieding – Melkopschuimer zwart

Geschikt voor: Opschuimen van melk en het verwarmen van melk

Met dit model kan je 300 ml melk verwarmen of 150 ml melkschuim maken. Na het gebruik spoel je hem gemakkelijk schoon met warm water en berg je hem daarna eenvoudig op in de kast of laat je hem op het aanrecht staan. Door de antislipstrip valt dit model niet om wanneer je er een stoot tegen geeft en blijft hij stabiel op het aanrecht staan.

inventum mk 560B

Inventum melkopschuimers in de aanbieding kopen?

Hopelijk heeft deze lijst je kunnen helpen om een melkopschuimer in de aanbieding te vinden.

Bekijk hier alle Inventum melkopschuimers en hoe je een Inventum melkopschuimers schoon moet maken