Skip to content

Inventum mk350 melkopschuimer

Ben je op zoek naar een Inventum MK350 melkopschuimer? Bekijk hem hier.

Ben je op zoek naar een mooie MK 350 melkopschuimer van Inventum? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben een lijst voor je gemaakt die je dan gebruiken om het beste model wat bij je past uit te kiezen. Wij hopen dat deze lijst je hiermee gaat helpen.

Welke Inventum MK350 melkopschuimer past het beste bij mij?

Inventum MK350 – Elektrische melkopschuimer – RVS/Zwart

Geschikt voor: Opschuimer van melk en het verwarmen van melk

De zwarte MK350 van Inventum stelt je in staat om 240 melk te verwarmen of om 115 ml melkschuim te maken. Als je je melk in het daarvoor bestemde reservoir hebt gedaan, druk je op de knop en laat het apparaat zijn werk doen. Binnen 2 minuten heb je beschikking over heerlijk melkschuim wat je eenvoudig over de koffie kan uitschenken. Mocht je vergeten zijn om het apparaat na gebruik uit te zetten? Geen paniek. Door de ingebouwde uitschakelfunctie, schakelt het apparaat zich vanzelf uit. Wanneer je klaar bent met deze melkopschuimer kan je deze gemakkelijk schoonmaken door deze onder de kraan te houden. Met een klein beetje afwasmiddel erbij komt deze er weer helemaal schoon uit. Droog hem daarna af met een theedoek en je kan hem weer opbergen in de kast. Door de aanwezigheid van antislipstrippen zal de Inventum niet gemakkelijk omvallen als je er een stoot tegenaan geeft.

Hoe werkt de Inventum melkopschuimer?

Je doet de MK350 melkopschuimer in het stopcontact en vult daarna het melkreservoir met melk. Vervolgens druk je op de knop en binnen 2 minuten heb je heerlijk melkschuim.

Wat maakt de Inventum MK350 volgens ons een goede melkopschuimer?

Het feit dat wij de MK350 een goede melkopschuimer vinden komt door meerdere factoren. Deze factoren bespreken we hieronder met je.

Het mooie ontwerp

Naast het feit dat de melkopschuimer functioneel moet zijn, moet deze er ook mooi uitzien. Het moet namelijk een mooie aanvulling zijn in de keuken. Deze kan is gemaakt van metaal, wat voor het stoere uiterlijk zorgt en bevat daarnaast ook enkele plastic onderdelen. Deze plastic onderdelen worden gelukkig niet zo warm als de metalen onderdelen. Zo is het handvat namelijk van plastic gemaakt, zodat je je handen niet brandt als je de melkklopper oppakt. Binnen in het apparaat zit een goede antiaanbaklaag. Deze zorgt ervoor dat de melk niet aanbakt tijdens het opwarmen. Dit is erg fijn, omdat aangebakken melk erg moeilijk weg te wassen is.

De bediening van de MK350

Volgens ons spreekt de bediening van het apparaat voor zich. Er zitten namelijk drie knoppen op. Een aan en uit knop en de overige knoppen worden gebruikt om melk te verwarmen of om deze juist op te schuimen. Makkelijker kan haast niet. Om ervoor te zorgen dat je niet op de verkeerde knop drukt, zijn deze voorzien van makkelijk te begrijpen symbolen. Een voor melkschuim en een voor warme melk.

Hoe is de kwaliteit van het melkschuim?

Wij vinden het melkschuim van uitstekende kwaliteit. Zeker als je bedenkt dat de prijs van deze melkopschuimer.

De gebruiksvriendelijkheid van deze Inventum

Zoals hierboven al staat, vinden wij dat dit model erg makkelijk in gebruik is. De symbolen bij de verschillende knoppen helpen je om de juiste keuze te maken. Het enige waar we wat minder tevreden mee zijn is het feit dat er een geen maatstrepen aan de binnenkant aangebracht zijn. Hierdoor zal je gebruik moeten maken van een maatbeker of op je gevoel om de juiste hoeveelheid melk toe te voegen aan de melkopschuimer. Daarnaast geven we iedereen met kleine kinderen het advies mee om de kinderen vooral uit de buurt te houden als je de melkopschuimer gebruikt. Als de kinderen namelijk de warme melk over zich heen krijgen, kunnen zij zich lelijk branden.

Onze conclusie

Met de Inventum MK350 melkopschuimer ben je in staat om voor een goede prijs heerlijk melkschuim te maken. Het apparaat is erg vriendelijk in gebruik en is makkelijk schoon te maken. Daarom adviseren wij iedereen die een echte barista wilt worden aan om dit model nader te bekijken.

Bekijk hier alle Inventum melkopschuimers en de Inventum MK351