Skip to content

Inventum mk351 melkopschuimer

Ben je op zoek naar een Inventum MK351 melkopschuimer? Bekijk hem hier.

Wanneer je op zoek bent naar de Inventum MK351 ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben een goede omschrijving geschreven van de MK351 zodat we je kunnen helpen bij het maken van je keuze. Hopelijk kunnen we je hiermee helpen.

Melkopschuimer Inventum mk351

Inventum MK351 – Elektrische melkopschuimer – RVS/Wit

Geschikt voor: het verwarmen van melk en het opkloppen van koude of warme melk.

De MK351 van Inventum heeft een reservoir voor het verwarmen van 240 ml melk of om 115 ml melkschuim te maken. Wanneer je je melk aan het reservoir toegevoegd hebt, druk je op de knop en binnen 2 minuten heb je heerlijke melkschuim tot je beschikking. Deze kan je vervolgens gemakkelijk uitschenken over je koffie omdat het reservoir los gemaakt kan worden van het voetstuk. Wanneer je klaar bent met het gebruik van deze melkopschuimer, maak je hem gemakkelijk schoon met water en een klein beetje afwasmiddel. Daarna droog je deze af met een theedoek en kan je hem weer opbergen in de kast. Door de antislipstrip onderaan de melkopschuimer, hoef je niet bang te zijn dat deze opvalt als je er tegen aan stoot.

Wat maakt de Inventum MK 351 een goede melkopschuimer?

Hieronder bespreken we waarom wij deze melkopschuimer een goede keuze vinden voor iedereen die heerlijk melkschuim over de koffie wilt hebben.

Het stoere uiterlijk

De MK 351 ziet er mooi en stoer uit en past daardoor prima thuis in elke keuken. De kan heeft een heldere witte kleur en is gemaakt van metaal en plastic. Door de aanwezigheid van een plastic handvat pak je de kan gemakkelijk op als deze klaar is met het maken van melkschuim. Schoonmaken is ook een stuk makkelijker gemaakt door de antiaanbaklaag. Deze laag zorgt ervoor dat de melk niet blijft plakken aan de rand en hierdoor aanbrandt. Dit zorgt er ook voor dat je het apparaat makkelijk schoon kan maken na gebruik.

De bediening

De bediening van de MK351 is zeer gebruiksvriendelijk. Er zitten namelijk drie knoppen op het apparaat. Een knop om hem aan en uit te zetten. De overige twee knoppen bieden je de mogelijkheid om melk te verwarmen of om deze op te schuimen. Daarnaast zijn de knoppen voorzien van heldere symbolen zodat je niet per ongeluk op de verkeerde knop drukt. Mocht je het apparaat vergeten uit te zetten na gebruik, zorgt de automatische uitschakelfunctie ervoor dat het apparaat vanzelf uitgaat.

Hoe staat het met de kwaliteit van het melkschuim?

Dit is natuurlijk het belangrijkste aspect van het apparaat. Hij kan er nog zo mooi uitzien, maar als het melkschuim niet lekker is, houdt het op. Wij vinden dat het schuim van de MK351 erg lekker is. Het heeft een mooie structuur en vult je koffie of cappuccino’s mooi aan. Als je hierbij de prijs van het apparaat ook meeneemt, is het schuim helemaal van topkwaliteit.

De gebruiksvriendelijkheid van de MK351

Wij hebben de MK351 van Inventum als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Vanwege het feit dat er maar twee knoppen op zitten om het melkschuim te maken, kan er eigenlijk weinig fout gaan. Daarnaast vinden we de aanwezigheid van een automatische aan- en uitschakelaar erg fijn, omdat je hierdoor niet bang hoeft te zijn dat het apparaat onnodig aanblijft staan. Door de aanwezigheid van een antislipstrip, valt het apparaat niet gemakkelijk omver als je er per ongeluk een stoot tegenaan geeft. Ook het schoonmaken is geen enkel probleem. Vanwege de aanwezigheid van de antiaanbaklaag, blijft er nagenoeg geen melk tegen de rand plakken en maak je deze eenvoudig schoon met wat water en een klein beetje afwasmiddel. Vergeet hem alleen niet af te drogen met een theedoek.

Onze conclusie over de MK351

Wij vinden dat de prijs kwaliteitsverhouding van de MK351 erg goed is. Het schuim van een deze machine is erg goed en zeker voor de prijs die je ervoor betaald beschik je over een machine die elke klus aankan.

Bekijk hier alle Inventum melkopschuimers en de Inventum MK750