Skip to content

Inventum MK750 melkopschuimer

Ben je op zoek naar een Inventum MK750 melkopschuimer? Bekijk hem hier.

Wanneer je op zoek bent naar een Inventum MK750 melkopschuimer, ben je hier bij ons aan het juiste adres. Hieronder hebben we namelijk onze bevindingen van de MK750 genoteerd om deze met je te delen. Hopelijk help dit je om een goede keuze te maken.

Welke Inventum MK750 melkopschuimer moet ik hebben?

Inventum MK750 – Elektrische melkopschuimer – RVS/Zwart

Geschikt voor: Opschuimer van melk en het verwarmen van melk

De MK750 van Inventum stelt je in staat om 400 ml melk te verwarmen of om 200 ml melkschuim te maken. Dit is daarmee een echte krachtpatser en past goed bij de grootverbruiker of iemand die graag bezoek over de vloer krijgt. Je vult het melkreservoir aan tot de gewenste hoeveelheid en drukt vervolgens op de gewenste knop. Binnen 2 minuten beschik je over heerlijk melkschuim wat je over de koffie heen kan schenken om deze helemaal af te maken. Na het gebruik is dit apparaat gemakkelijk schoon te maken met wat water en een klein beetje afwasmiddel. Vergeet hem alleen niet droog te maken. Vanwege het minimalistische uiterlijk past deze melkopschuimer goed in de meeste keukens. Je kan hem op het aanrecht laten staan of je bergt hem eenvoudig op in een keukenkast. Door de aanwezige antislipstrip zal dit apparaat niet gemakkelijk omvallen als je er een licht stootje tegenaan geeft. Met behulp van de automatische uitschakelfunctie hoef je ook niet bang te zijn dat het apparaat onnodig stroom gebruikt.

Hoe werkt deze melkopschuimer van Inventum?

Het gebruik van de MK750 is heel makkelijk. Je vult het melkreservoir met melk en drukt vervolgens op de gewenste knop om het proces te starten. Binnen 2 minuten beschik je over heerlijk melkschuim om over de koffie heen te schenken.

Wat maakt de MK750 tot een goede melkopschuimer?

Hieronder nemen we enkele aspecten van de MK750 met je door. We hopen dat we je hiermee een goed beeld kunnen geven van de MK750.

Het ontwerp

De melkopschuimer bestaat uit een mooie buis waar je de melk in doet. Door dit minimalistische ontwerp vinden wij dat deze opschuimer mooi op het aanrecht kan blijven staan. De MK750 is gemaakt van metaal en kunststof. Omdat het metaal heet kan worden, is ervoor gekozen om het handvat van kunststof te maken. Hierdoor kan je de opschuimer comfortabel beet pakken en de melk uitschenken over de koffie. Door het ontwerp is de melk binnen 2 minuten volledig opgeklopt. Na het gebruik maak je de MK750 gemakkelijk schoon met een klein beetje water met afwasmiddel. Vergeet hem alleen niet af te drogen met een theedoek voordat je hem opbergt in een keukenkast.

De bediening van de MK750 melkopschuimer

Het apparaat laat zich gemakkelijk bedienen. Er zitten namelijk maar twee knoppen op het apparaat. Een knop is bedoelt voor het verwarmen van de melk en een knop is bedoelt om de melk op te schuimen.

Wat vinden wij van de melkschuim?

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het melkschuim wat de MK750 maakt. Het is niet te dik en lekker luchtig. Daarmee komt de kwaliteit redelijk dicht in de buurt van een professionele melkopschuimer.

De gebruiksvriendelijkheid van de MK750

Wij hebben de MK750 van Inventum als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Door de antislipstrips valt hij namelijk niet om wanneer je er een stootje tegenaan geeft. Je hoeft dan ook niet zo bang te zijn dat kinderen het apparaat per ongeluk omver stoten. Door de aanwezigheid van maar twee knoppen is het heel makkelijk om een goede keuze te maken wat je wilt dat het apparaat doet. Als je de melk wilt verwarmen, druk je op de ene knop en wil je de melk op laten schuimen, dan druk je op de andere knop. Ook hebben wij gemerkt dat dit model erg makkelijk schoon te maken is. Na het gebruik trek je de stekker uit het stopcontact en spoel je het apparaat om met water met een klein beetje afwasmiddel. Vergeet hem alleen niet af te drogen met een theedoek om ervoor te zorgen dat er geen water achterblijft.

Onze conclusie

Wij zijn zeer tevreden over het gebruik van de MK750 van Inventum. Met het mooie ontwerp past hij in de meeste keukens goed thuis en het melkschuim is lekker.

Bekijk hier alle Inventum melkopschuimers en de Inventum MK460