Skip to content

Inventum MK460 melkopschuimer

Ben je op zoek naar een Inventum MK460 melkopschuimer? Bekijk hem hier.

Wanneer je op zoek bent naar een Inventum MK460 melkopschuimer, hopen we dat we je kunnen helpen met het maken van een keus. Hieronder hebben wij onze bevindingen van het gebruik van de MK460 van Inventum genoteerd. Hopelijk kan je deze gebruiken om te bepalen of de MK460 de ideale melkopschuimer voor jou is.

Past de MK460 melkopschuimer bij mij

Inventum MK460 – Elektrische melkopschuimer – RVS/Zwart

Geschikt voor: Opschuimen van melk en het verwarmen van melk

De Mk460 is een stoer uitziende melkopschuimer waarmee je in staat bent om 200 ml melk te verwarmen of om 100 ml melkschuim te maken. Dit model is ideaal voor de kleine gebruiker. Zo maak je heerlijk melkschuim voor jezelf en voor je partner zodat jullie lekker kunnen genieten van goede koffie. Door de aanwezigheid van antislipstrips kan dit apparaat niet gemakkelijk omvallen wanneer je er per ongeluk tegen aan komt. Hierdoor hoef je niet zo bang te zijn dat kinderen in staat zijn om de melkopschuimer omver te stoten. Wel adviseren wij alsnog om kinderen zo veel mogelijk buiten de buurt te houden van deze melkopschuimer omdat deze erg warm kan worden. Het model is gemaakt van metaal met een kunststof handvat. Dit kunststof handvat wordt namelijk niet warm als je klaar bent met het opschuimen van de melk. Het opschuimen van de melk neemt niet meer dan 2 minuten in beslag. Je hoeft alleen maar op de knop te drukken en het apparaat doet vervolgens de rest. Door de aanwezigheid van een anti kleeflaag is het de MK460 na gebruik makkelijk schoon te maken. Je gebruikt hiervoor wat water.

Hoe werkt de MK460 melkopschuimer van Inventum?

Begin met het vullen van het melkreservoir met melk. Daarna druk je op de knop om het proces te starten en binnen 2 minuten staat er heerlijk melkschuim voor je klaar. Deze schenk je gemakkelijk over naar de koffie.

Wat maakt de MK460 volgens ons een goede melkopschuimer?

Hieronder hebben we onze bevindingen tijdens het gebruik van de MK460 genoteerd. Hopelijk krijg je hiermee een beter beeld van deze melkopschuimer.

Het ontwerp van de melkopschuimer

Het apparaat heeft een mooi minimalistisch ontwerp en is gemaakt van metaal en kunststof. Het metaal wordt tijdens het verwarmen warm en moet je daarom ook niet aanraken. De kunststof handgreep wordt gelukkig niet zo warm en is daarom goed vast te pakken. Het reservoir biedt ruimte voor 200 ml melk of 100 ml melkschuim. Door de aanwezigheid van de knoppen kan je gemakkelijk een keuze maken of je de melk wilt verwarmen of dat je deze wilt opkloppen. Dit staat met symbolen aangegeven, waardoor je niet snel in de fout gaat.

De bediening van het apparaat

Wij hebben de bediening van de MK460 als zeer prettig ervaren. Er zitten namelijk maar twee knoppen of die aangeven of je de melk wilt verwarmen of juist wilt opkloppen. Zo geeft een knop aan dat je de melk wilt verwarmen en de andere dat je de melk wilt opschuimen. Maar hoe smaakt het melkschuim van de MK460?

De kwaliteit van het melkschuim

Hier is het natuurlijk allemaal om te doen. Het model kan er nog zo mooi uitzien, als de melkschuim niet lekker is houdt het op. Wij hebben de kwaliteit van het melkschuim als goed ervaren. Het schuim is lekker luchtig. Ook is het gemakkelijk uit te schenken.

Hoe gebruiksvriendelijk is de MK460?

Wij hebben dit model als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Het melkreservoir past gemakkelijk op de voet en is er ook gemakkelijk vanaf te halen. Daarnaast zijn we zeer te spreken over het feit dat er maar twee knoppen op het apparaat aanwezig zijn wat betreft melkprogramma’s. Nadat je op de knop hebt gerukt, heb je binnen twee minuten heerlijk melkschuim tot je beschikking om van te genieten. Perfect voor jou alleen of met meerdere gasten.

Onze conclusie

Met de MK460 van Inventum ben je in staat om thuis dezelfde kwaliteit melkschuim te maken als een echte barista. Het schuim is van prima kwaliteit en de verwarmfunctie werkt ook naar behoren. Al met al zijn we tevreden over dit model melkopschuimer.

Bekijk hier alle Inventum melkopschuimers en de Inventum MK650 melkopschuimer