Skip to content

Inventum MK650 melkopschuimer

Ben je op zoek naar een Inventum MK650 melkopschuimer? Bekijk hem hier.

Wanneer je op zoek bent naar een Inventum melkopschuimer MK650 hopen we dat we je daarbij kunnen helpen. Wij hebben hieronder onze bevindingen rond deze melkopschuimer genoteerd en hopen dat je deze kan gebruiken om te bepalen of de MK650 voor jou de juiste melkopschuimer is.

Past de MK650 bij mij of niet?

Inventum MK650 – Elektrische melkopschuimer – RVS/Zwart

Geschikt voor: Opschuimer van melk en het verwarmen van melk

De MK650 van Inventum ziet er mooi uit en heeft een groot handvat van kunststof. Verder is de opschuimer is gemaakt van metaal. Het melkreservoir biedt ruimte voor 250 ml melk om te verwarmen of om 125 ml melkschuim te maken. Je voegt eenvoudigweg de melk toe aan dit reservoir en drukt om de knop om het apparaat zijn werk te laten doen. Binnen 2 minuten beschik je over heerlijk melkschuim wat je direct over je koffie kan uitschenken. Verder zorgen de antislipstrips er voor dat de MK650 niet gemakkelijk omvalt als je er per ongeluk tegenaan stoot. Tevens hoef je je ook geen zorgen te maken dat het apparaat onnodig stroom blijft gebruiken. Door de automatische uitschakelfunctie, schakelt de MK650 zichzelf vanzelf uit. Na gebruik maak je de MK650 gemakkelijk schoon met wat water en een heel klein beetje afwasmiddel. Droog hem daarna af met een schone theedoek om hem weer op te bergen.

Hoe werkt de MK650 precies?

Je vult het reservoir met melk en drukt vervolgens op het gewenste programma. Binnen 2 minuten beschik je over overheerlijk melkschuim om over je koffie heen te schenken. Na gebruik maak je de melkopschuimer goed schoon en droog je deze af met een theedoek.

Waarom vinden wij de MK650 melkopschuimer een goede keuze?

Hieronder delen we graag onze bevinden rond de MK650 melkopschuimer van Inventum. Hopelijk helpt dit je om een betere keuze te maken.

Het model

Dit model ziet er net wat anders uit dan alle andere melkopschuimers. Dit model heeft namelijk een groot handvat waardoor je de MK650 gemakkelijk op kan pakken van het voetstuk. Daarnaast ziet het model er stoer uit met zijn metalen uiterlijk. Het reservoir biedt heeft een inhoud van 250 ml melk of voor 125 ml melkschuim. Ook heeft het model een apart accessoire voor het verwarmen van de melk of om deze op te schuimen. Het model heeft dus geen aparte knop om melkschuim te maken of om melk te verwarmen. Houd hier rekening mee. Daarnaast zijn we erg te spreken over het feit dat de antislipstrips onder aan het apparaat ervoor zorgen dat deze niet gemakkelijk om zal vallen als je er per ongeluk tegenaan stoot.

De bediening van de Mk650 melkopschuimer

De bediening ligt bij dit model net wat anders dan bij de andere modellen die te koop zijn. Waar elke functie bij de meeste modellen een eigen knop heeft, krijg je bij dit model twee verschillende accessoires. Het ene gebruik je om melk mee op te schuimen en andere om het te verwarmen. Wij moesten hier in het begin scherp op zijn, omdat we deze manier van doen niet vaak tegenkomen bij andere modellen. Verder werkt dit model naar behoren. Je stopt het gewenste accessoire in het apparaat en drukt op de kop. Binnen twee minuten is het klaar en kan je genieten van je heerlijke melk of melkschuim.

Hoe ervaren wij het melkschuim?

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het melkschuim dat je krijgt met de MK650. Het is vooral lekker luchtig en niet al te dik. Ook is het melkschuim makkelijk uit te schenken over je koffie.

Hoe gebruiksvriendelijk is de MK650 van Inventum?

Wij moesten in het begin behoorlijk wennen aan het feit dat dit apparaat niet twee knoppen heeft per functie maar een eigen accessoire per functie. Binnen afzienbare tijd hadden we dit gelukkig door en waren we er aan gewent geraakt. Verder zijn we tevreden over het gebruiksgemak van dit model. Je doet simpelweg je gewenste accessoire in het apparaat en laat vervolgens het apparaat zijn werk doen. Binnen 2 minuten heb je heerlijk melkschuim tot je beschikking.

Onze conclusie

Wij zijn tevreden over de MK650 van Inventum. Wel dien je rekening te houden met het feit dat je twee accessoires krijgt om melk te verwarmen of op te schuimen. Dit kan in het begin even wennen zijn.

Bekijk hier alle Inventum melkopschuimers en de Inventum melkopschuimers in de aanbieding