Skip to content

Krups melkopschuimer xl1008

Hieronder staat de krups xl1008 melkopschuimer

Ben je op zoek naar de xl1008 melkopschuimer van Krups? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben hieronder namelijk onze bevindingen genoteerd die we graag met je door willen nemen. We hopen dat deze informatie je helpt om een goede keuze te maken bij bepalen of dit model een goed model voor jou is.

Is de Krups melkopschuimer xl1008 iets voor mij?

Krups xl1008 melkopschuimer

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Met de xl1008 melkopschuimer van Krups kan je heel makkelijk lekkere melkschuim maken voor over de koffie. Je vult gemakkelijk de melkopschuimer met goed melk en drukt daarna op de enige knop die er op het apparaat te vinden is. Binnen twee minuten beschikt je over heerlijk melkschuim om over de koffie te schenken. Na het gebruik is dit model ook heel makkelijk schoon te maken. Je spoelt hem namelijk gemakkelijk om met water en een klein beetje afwasmiddel. Daarna droog je hem af met een theedoek en kan hij weer terug in de keukenkast. Ook is het natuurlijk mogelijk om hem op het aanrecht te laten staan. De melkopschuimer is gemaakt van een stalen behuizing en een handvat van kunststof. Hierdoor kan je hem namelijk gemakkelijk oppakken en de melk uitschenken. Ook verbrand je hierdoor niet je handen tijdens het overschenken. De xl1008 melkopschuimer rust ook op een stevige voet waardoor deze niet gemakkelijk om zal vallen als je er tegenaan stoot. Ook blijft het model tijdens het draaien van het programma staan waar hij staat. Dit alles maakt dit model een prima keuze voor de meeste mensen die gewoon lekker melkschuim voor over de koffie willen hebben.

Past de xl1008 bij mijn wensen?

Hieronder nemen we de verschillende punten van deze melkopschuimer wat uitgebreider met je door. We hopen dat deze informatie je nog beter kan helpen bij het maken van een goede keuze.

Het ontwerp

Deze melkopschuimer ziet er mooi en strak uit. Hierdoor past deze goed op de meeste aanrechten van keukens. De melkopschuimer bestaat uit metaal met een kunststof handvat. Dit handvat is ideaal omdat je hem hiermee goed kan vastpakken en je handen niet verbrand als je de melkopschuimer vastpakt. Daarnaast geeft de zwarte kleur het model een luxe uitstraling die wij erg mooi vinden om naar te kijken. Daarnaast bevat de binnenkant handige maatstrepen waarmee je precies weet hoeveel melk je in de melkopschuimer moet doen. Hierdoor doe je er nooit te veel of te weinig melk in. Daarnaast kan dit model volledig om zij as draaien als hij op de voet staat.

De bediening

Wij vinden dat dit model gemakkelijk te bedienen is. Dit komt namelijk door het feit dat er maar één knop op het hele apparaat zit. Met deze ene knop zet je het apparaat aan of uit en zet je het programma aan om melk op te schuimen. Ook is de deksel gemakkelijk van de kan te halen en er weer gemakkelijk op te zetten. Al met al is de bediening van dit apparaat prima.

De kwaliteit van het melkschuim

Wij vinden de kwaliteit van het melkschuim prima voor de prijs die je ervoor betaald. Het melkschuim is lekker van smaak en niet al te dik. Wanneer je het over de koffie heen hebt geschonken, blijft de structuur van het melkschuim behouden. Dit zorgt ervoor dat wij het melkschuim prima vinden.

Hoe gebruiksvriendelijk is de xl1008?

Wij hebben de xl1008 als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Het is namelijk een model zonder al te veel toeters en bellen. Hij doet namelijk gewoon wat hij moet doen: melkschuim maken. Je doet de melk in het reservoir en drukt vervolgens op die ene knop om het programma te starten. Binnen enkele minuten is hij klaar en kan je het melkschuim over de koffie heen schenken. Wanneer je klaar bent met het gebruik, maak je dit model ook gemakkelijk schoon met wat water en afwasmiddel. Daarna droog je hem goed af met een theedoek voordat je hem weer terug kan zetten in de kast. Uiteraard is het mogelijk om hem ook op het aanrecht te laten staan als je dat wilt. Wij vinden het model er mooi uitzien, dus onze voorkeur gaat uit naar het aanrecht. De voet waarop dit model staat zorgt er ook voor dat deze niet gemakkelijk om zal vallen als je er tegenaan stoot. Ook zorgt dit ervoor dat hij goed blijft staan op het moment dat het programma de melk aan het opschuimen is.

Onze conclusie

Wij vinden dit een prima melkopschuimer om melkschuim mee te maken. Het melkschuim is namelijk van prima kwaliteit en smaakt lekker. Ook het schoonmaken van dit model is niet al te moeilijk. Met een beetje water en afwasmiddel kom je al een heel eind. Al met al vinden wij dit een goed model voor iedereen die van lekkere melkschuim houdt.

Bekijk hier alle Krups melkopschuimers