Skip to content

Nespresso melkopschuimer Aeroccino bestellen

Ben je op zoek naar een Aerocinno melkopschuimer van Nespresso? Bekijk ze hier allemaal.

Ben je op zoek naar een nieuwe Nespresso Aeroccino melkopschuimer, maar weet je niet welke je moet nemen? Geen paniek. Wij hebben onze bevindingen hieronder voor je op een ruitje gezet om je te helpen met het maken van een keuze. Hopelijk helpt dit je om een goede keuze te maken.

Welke Aeroccino past het beste bij mij?

Nespresso biedt twee modellen Aeroccino aan. De Aeroccino 3 en de Aeroccino 4. Tussen deze modellen zitten een paar kleine verschillende die we graag met je doornemen, zodat je een goede keuze kan maken.

NESPRESSO Aeroccino 3 Melkopschuimer – Zwart

Geschikt voor: het opkloppen van melk

Met de Aeroccino van Nespresso ben je in staat om 120 ml melkschuim te maken. Hiermee heb je voldoende voor twee koppen koffie. Het model is gemaakt van metaal en wordt niet echt warm als je het gebruikt. Je vult eenvoudigweg het melkopschuimer met melk en drukt op de knop. Binnen afzienbare tijd beschik je over heerlijk melkschuim voor over de koffie. Door de aanwezigheid van antislip valt het apparaat niet gemakkelijk om als je er tegenaan stoot. Ook beschikt dit model over een antikleeflaag waardoor de melk niet aan de rand blijft kleven. Dit komt erg goed van pas als je de Aeroccino 3 schoon wilt maken. Je hebt hier namelijk niet meer dan wat water en een klein beetje afwasmiddel voor nodig.

Nespresso Aeroccino 4 Melkopschuimer

Geschikt voor: het opkloppen en verwarmen van melk

Met de Aeroccino 4 ben je in staat om naast het opschuimen van melk ook melk te verwarmen. Het model biedt ruimte voor 240 ml melk of voor 120 ml melkschuim. Je maakt dit door het reservoir te vullen met melk en vervolgens op de knop te drukken. Binnen twee minuten heb je lekker melkschuim om over de koffie te doen. Dit schenk je gemakkelijk over de koffie heen omdat de kan los kan komen van de voetplaat. Ook het schoonmaken is geen probleem. Spoel de Aeroccino simpelweg onder de kraan schoon en veeg deze daarna droog met een schone theedoek. Door het stoere uiterlijk kan deze prima op het aanrecht blijven staan. Ook is het mogelijk om hem na gebruik in een keukenkast op te bergen.

nespresso aeroccino 4 melkopschuimer

Hoe werkt een Aeroccino melkopschuimer van Nespresso precies?

Je vult het reservoir met de melk en drukt vervolgens op de juiste knop. Binnen enkele minuten heb je heerlijk melkschuim tot je beschikking om over je koffie of cappuccino te doen. Na gebruik maak je hem eenvoudig schoon en berg je hem weer op of laat je hem op het aanrecht staan.

Wat vinden wij van de verschillende Aeroccino’s?

Hieronder staan onze bevinden van de verschillende modellen van de Aeroccino. Hopelijk helpt dit je om een goede keuze te maken.

De modellen

De modellen komen behoorlijk overeen. Er zit echter een groot verschil tussen beide modellen en dat is het feit dat de Aeroccino 4 een kunststof handvat heeft waarmee je de kan van de voetplaat kan halen. De Aeroccino 3 moet je met je hand oppakken om deze van de voetplaat te krijgen. Beide modellen zijn verder van metaal gemaakt en zien er daardoor erg stoer uit. Aan de binnenkant is een antikleeflaag aanwezig waardoor je de modellen na gebruik makkelijk schoon kan maken. Er komt alleen een beetje water aan te pas en klaar is kees.

De bediening van de Aeroccino’s

Wij hebben de bediening van beide apparaten als zeer prettig ervaren. Je doet simpelweg de melk in het reservoir en drukt op de juiste knop en binnen afzienbare tijd heb je heerlijk melkschuim tot je beschikking. Bij de Aeroccino 4 heb je ook de mogelijkheid om melk te verwarmen. Ook dit staat helder aangegeven in de vorm van symbolen.

Hoe is de kwaliteit van het melkschuim?

Wij hebben de kwaliteit van het melkschuim bij beide modellen als prima ervaren. Het melkschuim is snel klaar en is goed van structuur. Het is namelijk niet te dik en ook niet te dun.

Zijn de modellen gebruiksvriendelijk?

Wij vinden dat beide modellen erg gebruiksvriendelijk zijn. Beide modellen hebben knoppen die ingedrukt moeten worden om het model zijn werk te laten doen. Wat deze knoppen doen staat aangegeven met symbolen die makkelijk te begrijpen zijn. Als de melkopschuimers klaar zijn met het opschuimen van de melk, haal je deze gemakkelijk van de voetplaat af om het schuim over te schenken naar de koffie.

Onze conclusie

De melkopschuimers van Aeroccino zijn van goede kwaliteit en zien er mooi uit. Het melkschuim komt er mooi en de apparaten zijn gemakkelijk in gebruik. De Aeroccino heeft alles in zich om van jou een echte barista te maken.

Bekijk hier alle Nespresso melkopschuimers en de Nespresso melkopschuimer deksels