Skip to content

Philips Senseo ca6500 melkopschuimer

Ben je op zoek naar een Philips Senseo ca6500 melkopschuimer? Bekijk hem hier.

Ben je op zoek naar de Philips Senseo ca6500? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben speciaal voor jou onze bevindingen voor je genoteerd. We hoen dat deze informatie je helpt om tot een goede keuze te komen of de ca6500 de beste melkopschuimer voor jou is.

Past de Philips Senseo ca6500 melkopschuimer wel bij mij?

Philips Senseo CA6500 melkopschuimer

Geschikt voor: Opschuimer van melk en het verwarmen van melk

De ca6500 van Philips en Senseo is een mooi elegant uitziende melkopschuimer waarmee je gemakkelijk voldoende melkschuim op tafel kan zetten voor iedereen. Zo kan je met dit model 120 ml melkschuim maken om over de koffie heen te schenken. Deze 120 ml is genoeg voor twee koppen koffie. Je doet je favoriete melk in het reservoir en drukt daarna op de knop om het programma te starten. Binnen 1,5 minuut is het programma klaar en kan je genieten van heerlijk melkschuim. Dit melkschuim is gemakkelijk over te schenken naar de koffie. Na het gebruik maak je dit model gemakkelijk schoon onder de kraan met wat water. Je kan dit model ook in de vaatwasser doen om hem nog makkelijker schoon te maken. Vergeet hem na afloop alleen niet droog te maken met een theedoek voordat je hem in de kast terugzet. Uiteraard is het ook mogelijk om dit model op het aanrecht te laten staan, zodat je een stoer uiterlijk geeft aan de keuken. Wij vinden het namelijk een mooi model wat goed past bij de meeste keukens. Ook bevat dit model een automatische uitschakelfunctie waarmee je niet bang hoeft te zijn dat hij onnodig stroom gebruikt. Het model schakelt zichzelf namelijk na een tijdje uit wanneer hij niet gebruikt wordt.

Hoe werkt de ca6500 precies?

Je doet ten eerste de melk in het daarvoor bedoelde reservoir. Wanneer dat gedaan is, druk je op de knop om het programma te starten. Binnen anderhalve minuut is het programma klaar en kan je de melkschuim overschenken naar de koffie.

Wat maakt de ca6500 tot een goede keuze?

Hieronder nemen we de punten met je daarom waarom wij de ca6500 een goede melkopschuimer vinden. Hopelijk helpen deze punten je om een goede keuze te maken of de ca6500 ook voor jou de perfecte keuze is.

Het ontwerp van de ca6500

Dit model melkopschuimer van Philips Senseo ziet eruit als een grote beker. Wel vinden wij dat dit een mooi minimalistisch resultaat heeft en daarmee past deze melkopschuimer ook thuis op vele aanrechten van vele huishoudens. Daarnaast bevat dit model een antiaanbaklaag waardoor er amper melk aan de binnenwand achterblijft wanneer je dit model gebruikt hebt. Hierdoor is deze gemakkelijk schoon te maken. Je maakt dit model onder de kraan met wat water en afwasmiddel schoon. Ook is het mogelijk om dit model in de vaatwasser te doen om hem nog schoner te maken. Wel adviseren wij iedereen om het apparaat daarna goed af te drogen voordat je hem opbergt in de kast.

De bediening

De ca6500 is heel gemakkelijk in gebruik, omdat er namelijk maar één knop op het hele apparaat aanwezig is. Wanneer je de melk in het reservoir hebt gedaan hoef je alleen maar op deze ene knop te drukken om het programma te starten. Wanneer de melkschuim gemaakt is, schenk je deze gemakkelijk over omdat de beker makkelijk vast te pakken is en lekker in de hand ligt.

Hoe is de kwaliteit van het melkschuim eigenlijk?

Wij hebben de kwaliteit van het melkschuim als zeer goed ervaren. Het schuim is lekker luchtig en vooral niet te dik. Daarnaast blijft het goed zijn vorm houden wanneer je het over de koffie heen geschonken hebt.

Hoe gebruiksvriendelijk is dit model?

Wij hebben de ca6500 als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Mede door het feit dat er maar één knop op het gehele apparaat aanwezig is zorgt dit ervoor dat er eigenlijk vrij weinig fout kan gaan tijdens het maken van melkschuim. Als je de melk in de beker hebt gedaan, hoef je daarna alleen maar op die ene knop te drukken om heerlijk melkschuim te maken. Dit melkschuim is vervolgens gemakkelijk over de koffie of cappuccino’s heen te schenken. Ook na het gebruik vonden wij dat dit model erg makkelijk schoon te maken is. Zeker het feit dat hij in de vaatwasser kan vonden wij een pluspunt. Al met al vinden wij dit een zeer gebruiksvriendelijk model wat gewoon doet wat het moet doen.

Onze conclusie

Wij hebben de ca6500 als een zeer fijn model ervaren om mee te werken. Het schuim is van prima kwaliteit en het apparaat is makkelijk te bedienen. Onze conclusie is dan ook dat dit een prima model is om in huis te hebben.

Bekijk hier alle Philips Senseo melkopschuimer en de roze Philips Senseo melkopschuimer