Skip to content

Senseo melkopschuimer roze

Ben je op zoek naar een roze Senseo melkopschuimer? Bekijk hem hier.

Ben je op zoek naar een roze melkopschuimer van Philips Senseo? Mogelijk kunnen wij je helpen. Wij hebben namelijk al onze bevindingen van dit model op een overzichtelijke manier genoteerd. We hopen dat deze informatie je kan helpen met het maken van de juiste keuze of de roze melkopschuimer bij je past.

Is de roze melkopschuimer van Philips Senseo een goede keuze?

Roze melkopschuimer Senseo

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Met dit model van Philips Senseo ben je in staat om op een gemakkelijke manier 120 ml melkschuim te maken. Deze kan je vervolgens gebruiken om je koffie helemaal mee af te maken. De 120 ml is namelijk genoeg voor twee koppen koffie. Om melkschuim te maken, vul je het reservoir met je gewenste melk. Daarna druk je op de enige knop op het apparaat om het programma te beginnen. Na een paar minuten is het programma klaar en heb je melkschuim tot je beschikking. Deze kan je vervolgens gemakkelijk over de koffie heen schenken. Wanneer je klaar bent, maak je dit apparaat gemakkelijk schoon onder de kraan met een beetje afwasmiddel. Ook is het mogelijk dit model in de vaatwasser te doen om hem op die manier schoon te maken. Vergeet hem daarna alleen niet af te drogen met een theedoek voordat je hem opbergt in de kast. Echter vinden wij dat dit model ook prima op een aanrecht kan blijven staan. Door de antikleeflaag die aan de binnenwand is aangebracht, zal er vrij weinig melk achter blijven als je hem leeggeschonken hebt. Ook hoef je niet bang te zijn dat het apparaat onnodig stroom zal gebruiken als je hem een keer vergeet uit te zetten. Het apparaat bevat namelijk een automatische uitschakelfunctie die het apparaat vanzelf uitzet als deze een tijdje niet in gebruik is geweest.

Past deze roze melkopschuimer van Philips Senseo bij mij?

Hieronder nemen we de verschillende aspecten van deze roze melkopschuimer met je door. We hoppen dat deze informatie je zal helpen om tot een weloverwogen besluit te komen of de roze melkopschuimer de beste voor jou is.

Het ontwerp

Deze roze melkopschuimer is, zoals de naam al doet vermoeden, roze van kleur. Het model lijkt verder erg op een beker, maar wij vinden hem daardoor juist een stoere uitstraling krijgen. De melk die je wilt laten veranderen in melkschuim doe je in deze beker en daarna druk je op de knop om het programma te starten. Binnen afzienbare tijd is het programma klaar en kan je het melkschuim op een gemakkelijke manier overschenken. Dit kan omdat je de beker goed vast kan pakken. De melkopschuimer staat op een voet die ervoor zorgt dat deze niet gemakkelijk om zal vallen als je er een keer tegenaan stoot. Vooral voor huishoudens met kleine spelende kinderen is dit heel fijn.

De bediening

Dit roze model is erg makkelijk in de bediening. Dit komt omdat er namelijk maar één knop op het apparaat aanwezig is. Met deze ene knop zet je het programma aan wat voor de overheerlijke melkschuim zal zorgen. Als het melkschuim gemaakt is, schenk je deze gemakkelijk over naar de koffie of naar de cappuccino om deze helemaal af te maken.

De kwaliteit van het melkschuim

Hier draait het om bij een melkopschuimer. Als de kwaliteit tegenvalt, is dit product het niet waard om aan te schaffen. Wij vinden dat de kwaliteit van het melkschuim prima is voor de prijs die je voor het apparaat betaalt. Het schuim is namelijk erg luchtig en niet te dik van structuur. Hierdoor blijft het ook zijn structuur behouden als je het over de koffie uitgeschonken hebt.

Is dit model makkelijk om te gebruiken?

Wij hebben dit model als erg gebruiksvriendelijk ervaren. Omdat er namelijk maar één knop op het apparaat zit, kan er eigenlijk weinig fout gaan. Wanneer je het reservoir gevuld hebt met je favoriete melk druk je op die ene knop om het programma aan te zetten. Wanneer het programma klaar is, is het mogelijk om dit schuim gemakkelijk over te schenken naar de koffie of cappuccino’s het is natuurlijk mogelijk om ook een lepel te gebruiken om het melkschuim over te schenken. Je moet dan wel oppassen dat je de binnenwand van het apparaat niet beschadigt. Na gebruik is de roze melkopschuimer gemakkelijk schoon te maken onder de kraan met een beetje afwasmiddel. Gelukkig kan dit model ook in de vaatwasser om het zodoende schoon te maken. Droog hem daarna wel goed af met een theedoek. Al met al hebben wij dit roze model als zeer prettig ervaren.

Onze conclusie

Wij hebben dit model als een zeer fijn model ervaren om mee te werken. Dit komt door de aanwezigheid van maar één knop waardoor er weinig fout kan gaan om melkschuim te maken. Ook vinden wij het model er mooi uitzien en is hij in de vaatwasser gemakkelijk schoon te maken.

Bekijk hier alle Philips Senseo melkopschuimers en de witte Philips Senseo melkopschuimers