Skip to content

De mintgroene Philips Senseo melkopschuimer

Ben je op zoek naar een mintgroene Senseo melkopschuimer? Bekijk hem hier.

Als je op zoek bent naar de mintgroene melkopschuimer van Philips Senseo, hopen we dat je hier aan het juiste adres bent. Wij hebben hieronder namelijk onze bevindingen genoteerd om je te helpen bij het maken van je keuze. We hopen dan ook dat deze informatie ze zal helpen met het maken van een goede keuze.

Is de groene melkopschuimer van Philips Senseo de juiste voor mij?

Philips Senseo melkopschuimer mintgroen

Geschikt voor: Opschuimer van melk en het verwarmen van melk

Dit model heeft een reservoir voor 120 ml melkschuim. Dit is meer dan genoeg om twee heerlijke cappuccino’s te maken. Je vult het reservoir met je favoriete melk en drukt daarna op de knop om het programma te starten. Na een korte periode is het melkschuim klaar om over de koffie heen geschonken te worden. Dit overschenken gaat ook erg makkelijk, omdat je de kan waar het melkschuim inzit gemakkelijk vast kan pakken en weer terug kan zetten. Als je klaar bent met het gebruikt van deze groene melkopschuimer, is het schoonmaken ook heel makkelijk. Je spoelt de kan zo af onder de kraan. Dit model is helaas niet geschikt om in de vaatwasser te doen. Je zal hem dus met de hand schoon moeten maken. Droog hem daarna af met een theedoek voordat je hem terugzet op het aanrecht. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om hem op te bergen in een keukenkast, maar wij vinden dit model mooi genoeg om op het aanrecht te laten staan. De voet waar de beker op rust is net wat dikker dan de beker zelf. Dit zorgt ervoor dat de beker niet gemakkelijk om zal vallen als je er een keer tegenaan stoot. Dit is vooral geruststellend voor mensen die kleine kinderen hebben die nog wel eens tegen dingen aan willen stoten.

Past deze mintgroene melkopschuimer van Senseo echt goed bij mij?

Hieronder bespreken we alle aspecten die we tijdens het gebruik tegen zijn gekomen. We hopen dat deze informatie je zal helpen om tot een goede besluitvorming te komen of deze mintgroene melkopschuimer voor jou de juiste keuze is.

Het ontwerp van deze melkopschuimer

Dit model melkopschuimer ziet eruit als een grote beker. Wij vinden hem daarom erg minimalistisch aanvoelen. Als je hiervan houdt, is dat natuurlijk fantastisch. Verder vul je het reservoir waar de melk ingaat op een gemakkelijk manier. Je schenkt je melk zo vanuit het pak in deze beker. Daarna druk je op de enige knop die dit apparaat rijk is. Dat lees je goed: er zit namelijk maar één knop op dit model. Daarmee kan er eigenlijk vrij weinig fout gaan. Binnen een afzienbare tijd is de melk veranderd in melkschuim en kan je deze gemakkelijk uitschenken over de koffie heen. De hoeveelheid melkschuim die je met dit model kan maken is genoeg voor twee cappuccino’s. Wanneer je klaar bent, maak je dit model ook gemakkelijk schoon onder de kraan. Het enige nadeel van dit model is dat deze helaas niet in de vaatwasser kan. Als je hem afgespoeld hebt, droog je hem nog goed af met een schone theedoek voordat je hem opbergt in een kast. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om hem op het aanrecht te laten staan. Dit geniet namelijk onze voorkeur, omdat wij vinden dat dit model op het aanrecht thuishoort. Door de brede voet waar de melkopschuimer op rust, zal dit model niet gemakkelijk omvallen als je er een keer tegenaan stoot.

De bediening

Wij vinden dat dit model erg makkelijk te bedienen is. Vanwege het feit dat er maar één knop op dit model zit, kan er eigenlijk vrij weinig fout gaan. Ook het overschenken van het melkschuim over de koffie gaat erg makkelijk.

Hoe zit het met het melkschuim?

De kwaliteit van het melkschuim is natuurlijk het belangrijkste van het hele apparaat. Je neemt namelijk geen melkopschuimer als de kwaliteit van het schuim niet naar behoren is. Wij vinden dat de prijs kwaliteitsverhouding van het melkschuim prima is. Het is natuurlijk niet van dezelfde kwaliteit van duurdere merken, maar het een prima alternatief voor de budgetbarista. Het schuim is lekker luchtig en smaakt ook prima. Ook blijft de structuur van het schuim behouden als je het over de koffie heen schenkt.

De gebruiksvriendelijkheid van deze groene melkopschuimer

Wij vinden dat dit model erg makkelijk en vriendelijk is om te gebruiken. Het feit dat er namelijk maar één knop op het apparaat aanwezig is, vinden wij een echt pluspunt. Ook het overschenken van het melkschuim over de koffie gaat erg makkelijk en snel. Het schoonmaken is ook geen probleem met het enige minpunt dat je dit model niet in de vaatwasser kan stoppen. Ook vinden we het heel fijn dat de voet waar dit model op rust breder is dan de beker waar het melkschuim ingaat. Zodoende blijft deze stabiel staan en zal hij niet gemakkelijk omvallen als je er een keer tegenaan stoot.

Onze conclusie

Wij vinden dit een erg prettig model om te gebruiken. De kwaliteit van het melkschuim is prima en smaakt daarnaast ook goed. Het enige minpunt is natuurlijk het feit dat dit model niet in de vaatwasser kan, maar dat is voor ons niet doorslaggevend geweest om hem niet te gebruiken.

Bekijk hier alle Philips Senseo melkopschuimer en hoe je de Philips Senseo melkopschuimer schoon moet maken