Skip to content

Philips Senseo melkopschuimer wit

Ben je op zoek naar een witte Senseo melkopschuimer? Bekijk hem hier.

Ben je op zoek naar een witte melkopschuimer van Philips Senseo? Dan ben je mogelijk op het juiste adres aangekomen. Wij hebben speciaal voor onze lezers onze bevindingen genoteerd van de witte melkopschuimer van Philips Senseo. We hopen dat je deze informatie kan gebruiken om te bepalen of deze melkopschuimer de juiste keuze is voor jou.

Is de witte melkopschuimer van Philips de juiste voor mij?

Philips Senseo witte melkopschuimer

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Met deze melkopschuimer ben je in staat om 120 ml melkschuim te maken om je koffie lekkerder mee te maken. Om met model melkschuim te maken, doe je eerst voldoende melk in het reservoir. Daarna druk je op de knop om het programma in werking te zetten. Binnen enkele minuten is het programma klaar en kan je van je verse melkschuim genieten. Deze kan je daarnaast ook gemakkelijk overschenken in de koffie. Wanneer je klaar bent met het gebruik van deze witte melkopschuimer, maak je hem gemakkelijk schoon. Dit kan onder de kraan met een beetje afwasmiddel. Zorg er wel voor dat je hem daarna goed afdroogt met een theedoek voordat je hem weer in de keukenkast zet. Wij vinden het model echter zo stoer dat we ervoor kiezen om hem op het aanrecht te laten staan. Vanwege het feit dat de voet van dit model breed is, zal het apparaat ook niet omvallen als je er een keer per ongeluk tegenaan stoot. Dit is vooral fijn als er in je keuken spelende kinderen rondrennen of als je zelf niet altijd even goed oplet.

Is de witte melkopschuimer van Senseo de juiste keuze voor mij?

Hieronder bespreken we de verschillende aspecten van deze melkopschuimer. Zo bespreken we het model, de bediening en natuurlijk de kwaliteit van het melkschuim. Lees snel verder.

Het mooie model

Dit witte model van Philips Senseo ziet er erg mooi uit en past daarom ook goed thuis op de meeste aanrechten. Het model ziet eruit als een grote beker waar je uit kan drinken. Je vult deze beker met melk en drukt vervolgens op de enige knop van het apparaat om het programma te starten. Binnen enkele minuten is het programma klaar en heb je heerlijk melkschuim wat op je wacht. Deze kan je gemakkelijk overschenken omdat deze beker gemakkelijk los gemaakt kan worden van de voet waar deze op rust. Ook is dit model gemakkelijk schoon te maken met wat water onder de kraan. Wel adviseren wij iedereen om hem na afloop wel goed droog te maken met een theedoek voordat je hem in de kast zet. Ook zorgt de brede voet ervoor dat dit model niet gemakkelijk om zal vallen als je er een keer tegenaan stoot. Ook zorgt de antiaanbaklaag ervoor dat de melk niet snel aan zal bakken als je deze laat opschuimen. Ten slotte is dit model BPA-plastic vrij.

De bediening

Wij vinden dat dit model erg makkelijk is in de bediening. Er zit namelijk maar één knop op het gehele apparaat. Deze knop gebruik je om het programma van opschuimen te starten. Gemakkelijker dan dit wordt het bijna niet.

De kwaliteit van het melkschuim

Hier draait het natuurlijk om, de kwaliteit van het melkschuim. Als dit niet goed is, straalt dat toch negatief af op de gehele melkopschuimer. Gelukkig kunnen we zeggen dat wij de kwaliteit van het melkschuim als prima hebben ervaren. Het schuim is namelijk goed van structuur en lekker van smaak. Ook blijft deze structuur behouden wanneer je het melkschuim over de koffie heen schenkt.

Hoe gebruiksvriendelijk is deze witte melkopschuimer?

Wij hebben dit model als behoorlijk gebruiksvriendelijk ervaren. Je doet de stekker in het stopcontact, vult het reservoir met melk en daarna druk je op de knop. Gemakkelijker dan dit gaat het echt niet worden. Ook het overschenken van de melk is voor ons geen probleem gebleken. Omdat de beker gemakkelijk loskomt van de voet en lekker in de hand ligt is dit overschenken geen probleem. Ook het schoonmaken na afloop gaat erg makkelijk. Je kan dit model makkelijk schoonmaken onder de kraan. Helaas is dit model niet geschikt om in de vaatwasser te doen. Doe dit dan ook niet! Als hij onder de kraan vandaag komt, droog je hem af met een theedoek voordat je hem opbergt in de kast. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om het model op het aanrecht te laten staan. Wij geven hier de voorkeur aan omdat het om een model gaat met een stoer uiterlijk en de witte kleur overal mooi bijpast. Al met al zijn wij zeer tevreden over de gebruiksvriendelijkheid van dit model melkopschuimer.

Onze conclusie

Wij zijn tevreden over de prijs kwaliteitsverhouding van dit model melkopschuimer. Zo is het melkschuim van goede kwaliteit en smaakt dit prima. Het model is na afloop gemakkelijk schoon te maken en ziet er bovenal erg stoer uit.

Bekijk hier alle Philips Senseo melkopschuimers en de zwarte Philips Senseo melkopschuimers