Skip to content

Philips melkopschuimer zwart

Ben je op zoek naar een zwarte Senseo melkopschuimer? Bekijk hem hier.

Ben je zoekende naar een zwarte melkopschuimer van Philips Senseo? Dan ben je hier waarschijnlijk aan het juiste adres aangekomen. Wij hebben speciaal voor jou onze bevindingen opgeschreven die je kunnen helpen om te bepalen of de zwarte melkopschuimer van Senseo de juiste is voor jou.

Is de zwarte melkopschuimer van Philips Senseo iets voor mij?

Philips Senseo melkopschuimer zwart

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Dit model biedt ruimte voor 120 ml melkschuim. Dit is meer dan genoeg voor twee heerlijke koppen koffie met een flinke laag melkschuim. Om de melk te veranderen in melkschuim, vul je ten eerste het reservoir met melk. Daarna druk je op de knop om het programma te starten. Enkele minuten daarna is het melkschuim klaar en kan je dit gemakkelijk uitschenken over de koffie. Omdat de kan waar de melk ingaat gemakkelijk beet te nemen is, is het uitschenken van de koffie een fluitje van een cent. Als je klaar bent met het maken van melkschuim, is het schoonmaken van dit model ook erg gemakkelijk. Je spoelt hem gemakkelijk af onder de kraan met wat water en afwasmiddel. Daarna droog je hem goed af voordat je hem terug stopt in de kast. Ook kan je er natuurlijk voor kiezen om hem op het aanrecht te laten staan. Wij geven hier uiteraard de voorkeur aan omdat wij vinden dat door de mooie zwarte kleur dit model de keuken een stoere uitstraling meegeeft. Ook zorgt de voet waarop deze zwarte melkopschuimer rust ervoor dat deze stevig blijft staan. Hij zal tijdens het maken van het melkschuim niet omvallen en zelfs als je er een keer per ongeluk tegenaan stoot, zal hij niet direct omvallen. Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn dat het apparaat aan blijft staan als je hem een keer vergeet uit te zetten. Er zit namelijk een automatische uitschakel functie op die ervoor zorgt dat het apparaat na een tijdje niet gebruikt te zijn geweest uitgaat.

Is deze zwarte melkopschuimer van Philips Senseo wat voor mij?

Hieronder nemen we de melkopschuimer een stuk uitgebreider met je door. Zo bespreken we onder andere wat we van de gebruiksvriendelijkheid vinden en hoe het melkschuim ons bevalt.

Het ontwerp

Dit model lijkt op een grote beker en ziet er daarom mooi uit en past in veel verschillende keukens thuis. Het maken van melkschuim is ook nog eens erg makkelijk. Je vult deze beker namelijk met melk en drukt vervolgens op de knop. Binnen afzienbare tijd is het programma klaar en kan je de melkschuim overschenken naar de koffie of cappuccino’s. Door het fijne ontwerp van deze beker is dit erg makkelijk om te doen. Dit model is ook makkelijk schoon te maken als je klaar bent met het maken van melkschuim. Je spoelt hem gemakkelijk af onder de kraan met wat water. Droog hem daarna goed af met een theedoek voordat je hem terug zet in de kast. Deze voet waarop het model staat vinden we ook erg mooi. Hij is net wat breder dan de beker waardoor deze beker goed blijft staan tijdens het maken van melkschuim. Ook zal de melkopschuimer daardoor niet zo makkelijk omvallen als je er een keer tegenaan stoot.

De bediening

Wij hebben de bediening van deze zwarte melkopschuimer als goed ervaren. Vooral het feit dat er maar één knop op het hele apparaat zit vinden we erg fijn. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om zelf heerlijk melkschuim te maken.

De kwaliteit van het melkschuim

Het melkschuim heeft een lekkere smaak en een goede structuur. Deze structuur blijft ook behouden als je het schuim over de koffie heen hebt geschonken. Concluderend vinden wij de prijs kwaliteit van het melkschuim erg goed.

De gebruiksvriendelijkheid van de zwarte melkopschuimer

Wij hebben de gebruiksvriendelijkheid van dit model als zeer goed ervaren. Door het feit dat er maar één knop op het gehele apparaat zit, is het bijna onmogelijk om het niet voor elkaar te krijgen om lekker melkschuim te maken. Ook het schoonmaken ging ons erg goed af. Zo spoel je het apparaat namelijk met een beetje water af. Helaas kan dit model niet in de vaatwasser, dus doe hem dan ook niet in de vaatwasser. Daarna droog je hem met een theedoel af en kan hij zo de kast weer in. Echter vinden wij dat dit model zijn plek o het aanrecht wel verdient heeft. Het model heeft vanwege de zwarte kleur een mysterieuze uitstraling die goed past op menig aanrecht. De beker waar het melkschuim in komt te zitten, zit prima in de hand. Dit helpt heel erg bij het overschenken van het melkschuim van de beker naar de koffie. Al met al zijn wij tevreden over de gebruiksvriendelijkheid van dit model.

Onze conclusie

Wij vinden die een mooi model melkopschuimer. Het schuim is namelijk lekker van smaak en heeft een goede structuur. Ook het schoonmaken van dit model gaat erg makkelijk. Wij zijn zeer tevreden over deze zwarte melkopschuimer.

Bekijk hier alle Philips Senseo melkopschuimers en de mintgroene Philips Senseo melkopschuimer