Skip to content

Melkopschuimer Severin in de aanbieding. Korting tot 10%

Hieronder staan alle Severin melkopschuimers in de aanbieding

Zoek je een mooie Severin melkopschuimer die in je aanbieding is? Geen zorgen. Wij hebben een lijst voor je samengesteld van enkele modellen die met enige regelmaat in de aanbieding zijn. Wij hopen dat je een mooie korting of aanbieding kan vinden om je slag te slaan.

Zijn er Severin melkopschuimers met korting?

Severin SM 3585 – Inductiemelkopschuimer Spuma 500 in de aanbieding

Geschikt voor: het opschuimen van warme of koude melk en het verwarmen van melk

Dit model biedt een reservoir voor 500 ml melk. Inderdaad een halve liter melk om te verwarmen of om in melkschuim te veranderen. Je vult simpelweg het reservoir met de gewenste hoeveelheid melk, stelt de gewenste functie in en drukt op de knop. Binnen een paar minuten beschik je over heerlijk melkschuim welke gemakkelijk over de koffie heen te schenken is. Wanneer je klaar bent met het gebruik, maak je dit model eenvoudig schoon met ene kleine beetje water. Ook is het mogelijk om deze in de vaatwasser te plaatsen zodat deze nog gemakkelijker schoon gemaakt wordt. Wanneer het model weer schoon is, kan je deze opbergen in een keukenkast of je laat hem op het aanrecht staan. Het snoer kan je namelijk gemakkelijk opbergen in het snoeropbergvak zodat je hier geen last van hebt. Al met al een prima model en als je deze in de aanbieding tegenkomt, moet je zeer snel handelen omdat ze meestal niet lang met korting te verkrijgen zijn.

Severin SM 3586 – Inductiemelkopschuimer Spuma 700 in de aanbieding

Geschikt voor: het opschuimen van warme of koude melk en het verwarmen van melk

Dit model is bedoelt voor de echte liefhebben en grootverbruiker. Het reservoir biedt namelijk ruimte voor maximaal 700 ml melk. Inderdaad 0.7 liter van je favoriete melk past hierin. Je kan deze melk verwarmen of veranderen in heerlijk en luchtig melkschuim. Je vult gemakkelijk het reservoir met je gewenste hoeveelheid melk en selecteert vervolgens de gewenste functie. Daarna druk je op de knop en moet je een paar minuten wachten totdat het apparaat klaar is. De melk of het melkschuim kan je gemakkelijk uitschenken over je koffie om deze helemaal af te maken. Wanneer je klaar bent met het gebruik van dit model, maak je deze eenvoudig schoon met wat water en droog je deze daarna af. Je kan er dan voor kiezen om het model op te bergen in een keukenkast of te laten staan op het aanrecht. Wij geven er de voorkeur aan om hem op het aanrecht te laten staan omdat hij er stoer uitziet en een echte gespreksstarter zal worden. Het snoer berg je gemakkelijk op in het snoeropbergvak waardoor je de kabel niet rondom het apparaat hoeft te draaien.

severin spuma 700 aanbieding

Severin SM 3587 – Inductiemelkopschuimer Spuma 700 Plus in de aanbieding

Geschikt voor: het opschuimen van warme of koude melk en het verwarmen van melk

Dit model heeft uit ruimte voor 700 ml melk die je kan verwarmen of kan veranderen in melkschuim. Je voegt dit gemakkelijk toe aan de kan, selecteert vervolgens je gewenste functie en drukt op de knop. Binnen twee minuten beschik je over heerlijk melkschuim welke je gemakkelijk over je koffie of cappuccino’s heen kan schenken. Dit overschenken gaat gelukkig erg gemakkelijk omdat de kan gemakkelijk los gemaakt kan worden van de toren waar deze op rust. Door de antislipvoetjes zal het apparaat niet gemakkelijk omvallen als je er een keer per ongeluk tegenaan stoot. Daarnaast is het model ook gemakkelijk schoon te maken na gebruik. Je kan ervoor kiezen om hem met water schoon te spoelen onder de kraan of je kan hem in de vaatwasser stoppen. Daarna kan je hem opbergen in de kast of op het aanrecht laten staan. Dit model heeft 13 ingebouwde programma’s die je kan gebruiken om zuiverproducten mee te maken. Zo kan je er ook proteïne drankjes mee maken en zelf chocolademelk is geen probleem. Wanneer dit model in de aanbieding is, moet je snel handelen om deze in huis te halen, want vaak is de korting maar tijdelijk.

Severin SM 3584 – Melkopschuimer in de aanbieding

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Met dit model ben je in staat om 200 ml melk te verwarmen of om 100 ml melkschuim te maken. 100 ml melkschuim is ruim voldoende om twee heerlijke koppen koffie mee te voorzien van een dikke laag melkschuim. Je vult simpelweg het reservoir met de gewenste hoeveelheid melkschuim en drukt daarna op de knop. Binnen twee minuten laten beschik je over heerlijk melkschuim wat je kan gebruiken om je koffie helemaal mee af te maken of om heerlijke cappuccino’s mee te maken. Na het gebruik maak je het apparaat gemakkelijk schoon met wat water. Voeg hieraan een klein beetje afwasmiddel aan toe om hem helemaal schoon te krijgen. Droog hem daarna goed af met een schone theedoek.

severin sm 3584 melkopschuimer aanbieding

Severin SM 3583 – Melkopschuimer in de aanbieding

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Dit model biedt ruimte voor 700 ml melk. Je kan deze melk verwarmen of op schuimen. Je vult het reservoir met melk en drukt vervolgens op de knop om het proces te starten. Binnen enkele minuten heb je heerlijke melkschuim tot je beschikking die je over je koffie heen kan schenken. Na gebruik maak je dit model gemakkelijk schoon met een klein beetje water en droog je hem daarna goed af met een schone theedoek. Wij kiezen er altijd voor om hem lekker op het aanrecht te laten staan, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om hem op te bergen in een keukenkast. Wanneer dit model in de aanbieding is weet je dat je een professioneel apparaat in huis kan halen waarmee je binnen afzienbare tijd een echte thuis barista kan worden.

Severin melkopschuimers in de aanbieding kopen?

Hopelijk heeft deze lijst je kunnen helpen om een melkopschuimer in de aanbieding te vinden.

Bekijk hier alle Severin melkopschuimers